İnanın bugün hiç halim yok.Ama konunuza yazmadan duramıycam.
Şu an sizin köpek sahiplenmeniz için uygun zaman değil bence.En büyük sebebi kiracı olmanız.O evden iki sene sonra çıkacak olsanız ve bahçeli ev bulamazsanız ne olacak.Bu alacağınız yavruyu da vereceksiniz.
Bakın,eğer sahiplenecekseniz hazırlıklı olmanız gereken şeyler var.Köpek bu.Havlar,havlayacak.Gecenin bir yarısı sabahın körü demeden üstelik.Tüy dökecek.Hele golden cinsi.İnanılmaz tüy döker.Sürekli taramanız lazım,bakım şart.Gezmek isteyecek oynamak isteyecek.Yapmak zorundasınız.Temizliği olacak.Aşısı banyosu bakımı olacak.Atlayamazsınız.Her dakika bağlı tutamazsınız.Kemirecek.Belki ufak tefek zarar verecek.Bunlara hazırmısınız?
Diğer konunuzu bilmiyorum.Baktım göremedim.O yüzden bişey diyemiyorum.Ama sadece şu yazdıklarınız bile hazır olmadığınızın göstergesi benim için.
Erteleyin siz bu işi.Al bırak,bakamadım,olmadı gibi şeyler insanlara kolay geliyor.Ama onların ruhunda gerçekten yara açıyor.Bunu,özellikle barınaklarda gördüğüm bakılamayıp atılan yavrucaklar için günlerce gözyaşı döken biri olarak rica ediyorum sizden.Bu sorumluluğun altına giremeyecekseniz sahiplenmeyin.
Başka bir sürü seçeneğiniz var.Daha bakılabilir sorunsuz evciller.Onları tercih edin.