Zaten bütün gün bizim yanımızda biz uyumaya kalktığımızda o kendisi tıpış tıpış balkona gidiyorOyuncaklarla pek oynama eğilimi yok hepsini yemek gibi görüyor herhalde yemeye çalışıyor :) Biz ona komut verdiğimizde bizi takmıyor ama elimize balık kraker aldığımızda istediğimiz her şeyi yapıyor ama sonra yine unutuyor Eğitimide sadece tuvalete çıkarmak için dışarı çıktığımızda kafasına göre gidiyor bizi yönetmeye çalışıyorda denebilir bu yüzden istiyoruz.Çünkü oraya buraya gitmek istediğinde mecburen çekmek zorunda kalıyoruz boğaz tasması olduğu içinde nefes nefese kalıyor çok üzülüyorum.Bel tasması taksak çıkıyor içinden yaramaz şey
çok güzel bir seçim yapmışsınız golden almakla. tebrik ederim sizi.
elinizde ki köpüş harika akıllıdır. zaten balık krakerle istediğinizi yapması ne kadar rüşvetçi olduğunu gösteriyor. benim de goldenim var 4 yaşında. o da dışarıda çok çekiyor. bu aralar biraz daha azalttı annem. eskiden ben gezdirirdim daha çok çeker onun istediği yere giderdik. annem eğitim tasması taktı. her çekmesinde canı yandığından yavaşladı. ve bisküviyi elinde tutarak yürürsen hayır komutu yada yavaş komutuyla bıkmadan yaparsanız bir kaç hafta içinde öğrenir. bunun için bol bol dışarı çıkmalı günde 5-6 kez gibi en azından 30ar dk.lik yürüyüşler yaparsa dışarıya olan merakını ve enerjisini atacağı için işiniz daha kolay olur.
sizin dediğinizi yaptığında bolca okşayarak aferin oğlum diiyip ödüllendirin.
3yaşında bir köpek kemirme huyu olmaz. benim kızım hala gazete yırtmayı ve bez parçalamayı çok seviyor. ama terlik çorap gibi şeyleri bıraktı. her köpek oyuncakları sevmez. benim kızım da oyuncaklarıyla uyur. özellikle misafir gelince hepsini saklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?