Golden retriver köpeğimi vermek istiyorum..

• Konu Sahibi Konu Sahibi dreamangel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Biz burda can dostunu satıyor diye tepki veriyoruz insan canını hiç mücadele etmeden veremezde satamazda benim fikrim..
benim tüylere karşı alerjim var bir sürü ilaçlar kullanıyorum gözlerim burnum kaşınıyor sürekli hapşırıyorum doktor kesinlikle kedini vericeksin dedi ama ben kendi sağlığım için bile vermedim ailem bana kızım bak çok kötü oluyosun verelim bile demediler çünkü biliyolar ona ne kadar değer verdiğimi onsuz yaşayamıyacağımı sevgi bu olsa gerek..Canım pahasına olsa bile veremiyorum ondan ayrılamıyorum yoksa bende mi bi sorun var anlam veremiyorum yoksa bütün hayvanseverler mi benim gibi çok merak ediyorum.Belki benim için deli diyeceksiniz =) ama ben böyleyimm dostlarım

gundi kaydirigubbakcemile3
adını bile kendi beğendi..
çişini ortalığa yaptığı bi gün -eğitimi de kolay oldu,zeka küpü maşallah paşam- biz çişimizi banyoya gazeteye yapıyoruz,ne gundi hayvansın yaa dedikten sonra epey bi havladı delikafadulden kızdı sandım :) bir günde mamasını tabağına koyarken yine gundili bir söz söyledim..anladım ki o adını benden önce koymuş :ecrin_bebek:

tını olarak hoşuma gitse de gundi genelde kıro hanzo anlamında kullanılıyor...hayırlısı ne diyeyim :1closedeyes:

arkadaşlar 2 kere yollamışım yazdığımı kusura bakmayın

Son düzenleme:
hiçbişeyden haberi olmayan masumu SATMAK.bende şuan hamileyim ve toksoplazmam negatifdi ve kedimde pozitif çok tehlikeli bir durum.ilk gittiğim jinekolog kedinizi verin dediği için artık ona gitmiyorum.ne kedimi verdim ne toksoplazma oldum.herşey sizin elinizde isteyin yeter

Çok şekermiş köpüşün =)
Umarım hiç bizaman ayrılmassınız büyüyünce ne canlar yakar bu sıpa =)

o ihtimali düşündüğüme bile kızıyorum kendime
kimseye veremeyip verdim ben onu ,kusura bakmayın bile dedim..niyetim yokmuş ki :sm_confused:

Çok şekermiş köpüşün =)
Umarım hiç bizaman ayrılmassınız büyüyünce ne canlar yakar bu sıpa =)

bitmek tükenmek bilmeyen insan sevgisinin yanında bir de mahallenin köpeklerine duyduğu derinn sevgisi var kaydirigubbakcemile3

nerde kendisinin 3-5 katı büyüklükte bir köpek var o tarafa gidiyor,ben de kaçırıyorum..
epey oynaşıyoruz sokaklarda sırnaşık şey

bu sevilmez mi yaaa:asigim:

hele annen bir alışsın öyle bir sever ki görücüye bile gider gelin aramak için kaydirigubbakcemile3

teşekkürler from6234

5 dakika önce çektim:

bu sevilmez mi yaaa:asigim:

hele annen bir alışsın öyle bir sever ki görücüye bile gider gelin aramak için kaydirigubbakcemile3

uzaktan hayt huyt diyo bakalım karşısında görünce ne yapacak...
napıyo seninki diyor telde konuşurken,uyuyor yanımda cevabını alınca ayyy canımm der gibi oldu toparladı hemen...
kaydirigubbakcemile5

bebek olduğu için ne hiperaktiftir o şimdi oynar zıplar havlar şımarır sırnaşır annen bayılcak buna eminim bende ilk kedi aldığımda 16 yaşındaydım ve ailemden habersiz yardıma muthaç bi kedi almıştım ilk baya bi kızdılar ama gidip babamın kelini yalayınca onlarda bayılmışlardıkaydirigubbakcemile3

uzaktan hayt huyt diyo bakalım karşısında görünce ne yapacak...
napıyo seninki diyor telde konuşurken,uyuyor yanımda cevabını alınca ayyy canımm der gibi oldu toparladı hemen...
kaydirigubbakcemile5

:jeyyar::jeyyar: saklamasın artık duygularını annen de:roflol:

O sorumluluktan korkuyorlar o yüzden isteksiz davranıyorlar.
Ama görünce ayy canım benim diye çat kucağına alıyorlar =)

dreamangel maşallah güzel bebişine,çok tatlı

Ayrılmamanıza çok sevindim,çünkü hayvanların sahiplerinden ayrıldığını duyunca resmen içim acıyor.

Benim de bir kedim var.Onu evde uzun süre yalnız bırakmak bile istemiyorum,normal geliş saatimden biraz geç kalsam bile kapıda kız yurdu müdiresi gibi bekliyor buluyorumklava:.

Gerçekten çok sevindim,umarım beraber uzun,mutlu ve sağlıklı bir ömür geçirirsiniza.s.

umarım :) tşkler..

size de mutlu ve uzun bir ömür

Neyse fazla da uzatmayayım...Annemi yumuşattım gibi görünüyor,kararlı ve kesin tavrım sayesinde sanırım..o yoksa ben yokum gelmiyorum tarzı söylemlerim işe yaradı

Bu iyi bir haber.. Minik yavru örselenmemiş olacak.. Dilerim konu, bir daha bu şekilde dile gelmez..

"Önyargı" sözcüğünü biraz detaylandırmak da fayda var.. Elbette sizi tanımıyorum. Bu belki de okuduğum ilk mesajınız.. Hayvanseverlerin olası tepkilerini gözönünde bulundurarak, yanlış anlaşılmaya mahal vermeyecek ve kendinizi daha iyi ifade edecek şekilde bir mesaj yazabilir, talihsiz sözcükleri (burada: satmak / cinsiyet) kullanmayabilirdiniz. Kızlar, bir derdim var ne yapayım? da olabilirdi başlık mesela..

Yazdıklarınızı objektif olarak okuyabilirseniz, neden tepki verdiğimi de anlarsınız ki "haklısınız" diyerek zaten anladığınızı da ifade etmişsiniz..

Cinsiyet & veteriner ikilemine gelince.. bu bebelerin bamyaları gözle görünür zaten.. Ucunda da bir parça tüycük olur.. O nedenle ben cevap hakkımı "veterineri defterden silerdim" diyerek kullanmak isterim..

Bebeğe maşallah bu arada..
Sizinle birlikte geçecek olan bütün yıllarının fotoğrafları için ayrı bir başlık açarsınız artık umarım..

Not: Kendi adıma, ailemde bir Retriever (labrador) olduğu için, karakter yapısını çok iyi tanıyorum.. Bu ayrılığı, inanın bana atlatamazdı. Genelde olan bitene karışmak, tepkilerimi gün ışığına sermek gibi bir adetim yoktur. Ama konu Retriever olunca tutamam kendimi.

upuzun bir mesaj yazmıştım, bağlantı sorunu nedeniyle yollayamadım. onca şeyi tekrar yazamayacağım..
özetle;

kararınızın değişmesine çok sevindim. verseydiniz; hem yavru, hem de siz çok üzülecektiniz. gerçek bir hayvanseverseniz emin olun çok pişman olacaktınız.

anneniz de onu görünce hemen tüm zincirlerini kıracaktır emin olun.
çok güzel bir dostunuz var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…