GoldenVenus ' ün Zayıflama Günlüğü

GoldenVenus

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2011
3.251
4.572
133
Başlangıç : 72 kg ( 15 ekim 2016)
Boy : 1,62 cm
Hedef : 57 kg

09.12.2016 : 66,3 kg
16.12.2016 : 65,0 kg
Haftalık fark : 1,3 kg

Güncel Kg : 64,6 kg
Toplam Verilen : 7,4 kg

Herkese Merhaba :KK24:

Yıllardır buraya üyeyim ama ilk konumu açmak bugüne kısmetmiş.5 yıl önce düğünüm öncesi dukan diyetini yaptığımda burada çok güzel zayıflamıştım ve şimdi 1 yaşında kızı olan emziren bir anneyim.Hamilelikte gebelik şekeri çıkınca son 3,5-4 ayım diyet demeyimde çok güzel sağlıklı beslenerek geçti öyle olunca da doğum sonrası hamile kaldığım kiloya 1 hafta içinde düştüm ama gel gelelim o 4 ayda yiyemediklerimi emzirirken abartınca 4-5 kilo kadar aldım ve zaten hamilelikten önce var olan yaklaşık 10 kilomun üzerine eklendiler.Emzirdiğim için çok sıkı bir diyet yapamadığım için sınırları belirlemek gerçekten zor oluyor ve süreç uzadıkça sıkılma baş gösterip kendini salma dönemi maalesefki sık sık başıma geldi.Al ver al ver derken şuan 72 kiloyum boyum 1.62 cm ve 29 yaşındayım.Zayıflama serüvenime başta 45derya45 45derya45 :KK19: olmak üzere bizlerle birlikte olmak isteyen eski yeni bütün arkadaşları bekliyorum:KK5:

Son düzenleme:

Yıllardır buraya üyeyim ama ilk konumu açmak bugüne kısmetmiş.5 yıl önce düğünüm öncesi dukan diyetini yaptığımda burada çok güzel zayıflamıştım ve şimdi 9 aylık kızı olan emziren bir anneyim.Hamilelikte gebelik şekeri çıkınca son 3,5-4 ayım diyet demeyimde çok güzel sağlıklı beslenerek geçti öyle olunca da doğum sonrası hamile kaldığım kiloya 1 hafta içinde düştüm ama gel gelelim o 4 ayda yiyemediklerimi emzirirken abartınca 5-6 kilo kadar aldım ve Cuma zayıflama yarışmalarıyla bu fazlalığı verdim.Şimdi geldik hamile kalmadan var olan fazlalıklarıma.Şuan 67 kiloyum boyum 1.62 cm ve 29 yaşındayım.Zayıflama serüvenime başta 45derya45 45derya45 :KK19: olmak üzere bizlerle birlikte olmak isteyen eski yeni bütün arkadaşları bekliyorum:KK5:

bitanemmm hayırlı olsun inşallah... nasip bugüneymiş... tez vakitte gitsin bütün fazlalıklarımız...

Cuma Menüm;

Kahvaltı: 1 yumurta,peynir,yeşillik
Ara:1 hurma,1 ceviz
Öğle:3 köfte kadar et,yeşillik,yoğurt
Ara:1 hurma,1 ceviz,1 bardak incir suyu karışımı
Akşam : 1,5 haşlanmış tavuk but,4-5 yk bulgur pilavı,salata,cacık
Ara:1 bardak kefir,1 çilek,1 maden suyu

4 lt su,2 Türk kahvesi,1 rezene

Cumartesi Menüm;

Kahvaltı: 1 yumurta,peynir,yeşillik
Ara:2 hurma,2 ceviz
Öğle: 3 köfte kadar tavuk,küçük parça fırında makarna,salata
Ara:üzüm
Akşam: 3 salatalık ,1 kase yoğurt
Ara:1 bardak kefir

3 lt su,2 Türk kahvesi

5 km yürüyüş:KK49:

Pazar Menüm;

Kahvaltı:2 yumurta,peynir,zeytin,yeşllik,2 dilim kızarmış çavdar ekmeği,1 tatlı kaşığı bal
Öğle : 1 kase dereotlu yoğurt,1 salatalık,1 domates
Ara:2 hurma
Ara : 20 gr bitter çikolata
Akşam:6 köfte kadar haşlama tavuk,2 küçük patatesten patates salatası
Ara: 1 bardak kefir

3 lt su,2 Türk kahvesi,1 Nescafe
30 dk yürüyüş

Pazartesi Menüm;

Kahvaltı:7 yk müsli(1 bardak süt ile)
Öğle:3 kadınbudu köfte,salata
Akşam:2 kase sebze çorbası,yoğurt,salatalık
Ara:1 bardak kefir

3 lt su,2 Türk kahvesi,1 maden suyu

Yıllardır buraya üyeyim ama ilk konumu açmak bugüne kısmetmiş.5 yıl önce düğünüm öncesi dukan diyetini yaptığımda burada çok güzel zayıflamıştım ve şimdi 9 aylık kızı olan emziren bir anneyim.Hamilelikte gebelik şekeri çıkınca son 3,5-4 ayım diyet demeyimde çok güzel sağlıklı beslenerek geçti öyle olunca da doğum sonrası hamile kaldığım kiloya 1 hafta içinde düştüm ama gel gelelim o 4 ayda yiyemediklerimi emzirirken abartınca 5-6 kilo kadar aldım ve Cuma zayıflama yarışmalarıyla bu fazlalığı verdim ve vermeye devam ediyorum.Şimdi geldik hamile kalmadan var olan fazlalıklarıma.Şuan 67 kiloyum boyum 1.62 cm ve 29 yaşındayım.Zayıflama serüvenime başta 45derya45 45derya45 :KK19: olmak üzere bizlerle birlikte olmak isteyen eski yeni bütün arkadaşları bekliyorum:KK5:

başlığın hayırlı olsun. :KK68:

cnm hayırşı olsun ;) bende geliyim diyicem ama bu ara biraz kötü öğrenci modundayım birde inanılmaz bir iştahsızlık başladı aldığım ilaçların yan etkisi sanırım istahsızlık yazıyor çünkü ay bilemiyorum ama yinede protein almaya çalışıyorum öğünlerde haydı gitsin kiloşlar ;)

başlığın hayırlı olsun. :KK68:

cnm hayırşı olsun :KK66: bende geliyim diyicem ama bu ara biraz kötü öğrenci modundayım birde inanılmaz bir iştahsızlık başladı aldığım ilaçların yan etkisi sanırım istahsızlık yazıyor çünkü ay bilemiyorum ama yinede protein almaya çalışıyorum öğünlerde haydı gitsin kiloşlar :KK66:
Sağolun kızlar yıllardır üyeyim bitanede başlığım olsun artık dedim :-)

Salı Menüm;

Kahvaltı: 7 yk müsli,1 bardak süt
Öğle:7 yk müsli,1 bardak süt
Akşam:karışık meyve tabağı,1 kase yoğurt

3,5 lt su,2 Türk kahvesi,1 yeşil çay

Eveeettt döndük dolaştık geldik yine buraya hadi bakalım buraya yazmak belki beni biraz düzene sokar diyerek öksüz bıraktığım günlüğüme dönmüş bulunmaktayım hadi hayırlısı bakalım :KK73:

Back
X