Saç Rengi ve Saç Boyama gölgeli röfleli saçı boyamak ..

frezya_05

☆ηαтυяα&#846
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
672
9
46
Tekirdağ
arkadaşlar ben yıllardır gölge kullanıyorum sarı renkde ama artık sıkıldım uzun zamandır kahve saçlar moda ve bede buğdağ tenliyim inanın perukları denediğimde daha genç ve dinamik gösderdiğini gördüm şimdi ben bu saçımı evde boyasam nasıl bi sonuç alırım kuaföre sorduğumda en az 2 kere bana gelceksin rengi tutturcaz dedi boyalı saçında gölgeli saçdan daha zor olduğunu söyledi dip açısından sanırım ama ben parıltılı kestane tarzı kahvelerin bana çok yakışdığı biliyorum şimdi evde boyasammı yoksa gene birsürü para mı bayılsam kararsızım bide kuaförde boyasam haliyle boya değişik marka değişik sonra alıcağım loreal palette saçımı bozarmı kuaförlerde en az 3 4 renk karışdırıldığınıda biliyorum iyice çaresiz kaldım yardımlarını bekliyorum

zemininiz açık renkmiş istediğiniz tonlar kahve tonları olduğu için evde rahatlıkla elde edebilirsiniz bence istediğiniz rengi

Son düzenleme:
canım sen şu an kendinde boyasan kuaförede boyatsan altta röfle olduğu icin hemen akıcak boya. Benimde sarı röfle vardı üstüne altın kahverengi boyattım kuaförde ve 20 gün sonra saclarım tekrardan sarı oldu. Sadece diplerde kahverengi kalmıstı. Daha sonra daha koyu kahverengi boyattım. Eğerki kuaförün iyiyse ve ona güveniyorsan kuaförde yaptır derim. Bazı kuaförler sadece çıkar amaclı gel sacını boyayalım deyıp duruyor.

teşekkür ediyorum en iyisi sanırım koyu kumral alıp boyamak ilk etapda zaten fazla renk çeşidine girmek uygun olmucak sanırım daha sonrada renk oturdukça güzel kahve tonlarını düşünüyorum inşallah saçları yakmadan bu işde hallolur

zemininiz açık renkmiş istediğiniz tonlar kahve tonları olduğu için evde rahatlıkla elde edebilirsiniz bence istediğiniz rengi

tşkler evde bi denemekde fayda var loreal castıng amonyaksız boya önerirmisiniz zaten 28 yıkamada akıyormuş sizce hangi markayı alıyım

genelde insanlar bakiyorlar konuya ama yazmaya vakit ayiramiyorlar sanirim....

neyse canim ayni sorunu bende yasadim daha once rofleli sacim vardi ama direk kahveye boyayinca hemen akiyor ve yeserme oluyor cunki saci sari yaparken icindeki kirmizi pigmenti yok ediyorlar sacinin yok edilen pigmentlerini yerine koymadiklari surece guzel bir kahve elde edemessin ya turuncu olur hani cikolata kahveler yada kestaneler akip yada yeseriyor kullu tonlari... evde boyarsan bence en aaaaz 3 4 kere boyarsin tabi direk koyu tonlarda surersen sacina cok koyultur siyaha kacabilir.. acikcasi iyi bir kuafore git derim ama renk konusunda bilgisi olan biri olmali ama evde tercih edersen ki ben ole yaptimm saclarim biraz saman gibi oldu islemler sonrasi ama su anda duzeldi bakim kremlerine verdigim para ile kuafore gitseydim olurdu yani ....

en iyisi benim fikrim bu tabi sen bence kulllu bir acik orta koyulukta bir tonla kestane nin acik bir tonunu karistirip boyayabilirsin

genelde insanlar bakiyorlar konuya ama yazmaya vakit ayiramiyorlar sanirim....

neyse canim ayni sorunu bende yasadim daha once rofleli sacim vardi ama direk kahveye boyayinca hemen akiyor ve yeserme oluyor cunki saci sari yaparken icindeki kirmizi pigmenti yok ediyorlar sacinin yok edilen pigmentlerini yerine koymadiklari surece guzel bir kahve elde edemessin ya turuncu olur hani cikolata kahveler yada kestaneler akip yada yeseriyor kullu tonlari... evde boyarsan bence en aaaaz 3 4 kere boyarsin tabi direk koyu tonlarda surersen sacina cok koyultur siyaha kacabilir.. acikcasi iyi bir kuafore git derim ama renk konusunda bilgisi olan biri olmali ama evde tercih edersen ki ben ole yaptimm saclarim biraz saman gibi oldu islemler sonrasi ama su anda duzeldi bakim kremlerine verdigim para ile kuafore gitseydim olurdu yani ....

en iyisi benim fikrim bu tabi sen bence kulllu bir acik orta koyulukta bir tonla kestane nin acik bir tonunu karistirip boyayabilirsin

evet kararımı verdim canım baya sıkıldı kuaföre gidicem en azından müdahale etme sansım var:1:bi ilk onlar düzgünce boyasında akdıkça palette delux yada syoss alarak evde boyamaya başlarım artık ilgilenenlere çok teşekkür ediyorum:34:

bugün kuaföre gittim ve nihayet boyattım çokda güzel oldu ilk önce uçları boyadı 15 dk bekledi sada sonra komple dipleri boyadı 10 dk bekledi 3 renk karışımı yapdı bide uçlar için başka boya dipler için başka boya hazırladı ben memnun kaldım 70 tl ödedim dip boyalarda 40 tl imiş ama ben bu tonu buldum şimdi akdıkça evde boyarım saçım fındık kabuğu çikolata bakır karışımı harikaa bir renk oldu evde yapamazdım zaten arkadaşlar saç bu şakaya gelmez renk değişikliği yada farklı işlem yapılcağı zaman kuaföre mutlaka gidin bi renk tutturdunuzmu daha sonra evdede boyanabilir

röfleli saçı düz boyamak ölüm gerçekten benim 4.boyayışım hala renk oturmadı kuaförüm bi türlü tuttramadı bundan sona kendm boyucam belki benimkiler oriyel röflesi olduğu için çok zor kapanıyor hatta kapanmıyor ama durmadan akıyor kuaföre para yetişmez yani

Back
X