GONAL F 450 kullananlar varmı

mrba 4 yıllık evlıyım ilk iğnemi bugün oldum bu iğnelerle hamile kalan arkadaşlaım bilgilendirirse cok sevinirim benim gibi yeni başlayanlar varsa beraber yürüyelim bu yolda

3 tüp bebek tedavimdede kullandım canım geçmiş olsun inş rabbim kucağını boş bırakmasın...kendim yapıyordum

merhaba arkadaşlar, bende gonal-f ve çatlatma iğnesi ovıtrelle ile ikinci denememde hamile kaldım ama 5 haftalıkken düşük yaptım malesef ama benim iğnelerden hiç umudum yoktu ikincide tutması beni hem çok şaşırttı hemde çok umutlandırdı. düşük yapmış olsam dahi aşılamamın tutmuş olduğunu bilmem tekrar başlayacağım tedaviye umutla başlamamı sağladı. inşallah allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin...

klomen + ovilette denemişmiydiniz denediyeseniz kaç denediniz ben şimdi 3. ayındayım klomenin bide sizin aşılamamı kendinizmi birlikte oldunuz

klomen + ovilette denemişmiydiniz denediyeseniz kaç denediniz ben şimdi 3. ayındayım klomenin bide sizin aşılamamı kendinizmi birlikte oldunuz

evet klomen denedim 3 ay ama yumurtalarım büyümediği için çatlatma iğnesi yapamadım hiç, daha sonrada gonal-f kullandım ardındanda ovıtrelle kullandım 1 gün sonra hastanede aşılama yapıldı ama tutmadı. ikinci denemede gonal-f ve ovıtrelle yine kullandım ama bu sefer hastanede aşılama yapılmadı kendimiz ilişkiye girdik ve tuttu ama 5 haftalıkken düşük yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…