Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayni gün catlatma yapmisiz bende gonalf 900 + femara kullandim 87,5 yaptim 6 yumurtam gelismis pkosluyum insallah olurBen de gonal f 900 kullandım 75 ml 8 gün 2 yumurtam gelişmiş 31 marttada çatlatma iğnesi yaptım bugün 9. Gün bakalm bekliyorm
İnşallah canm ne zamandır deniyosunAyni gün catlatma yapmisiz bende gonalf 900 + femara kullandim 87,5 yaptim 6 yumurtam gelismis pkosluyum insallah olur
2 senedir deniyoruz hemen hemen bundan once klomen vs de kullandimİnşallah canm ne zamandır deniyosun
Bizde aynı 2 Senedir deniyoruz bu ay gonalf ve çatlatma yaptı olmazsa 1 ay daha deneyip tüp bebek tedavisine başlayacağız2 senedir deniyoruz hemen hemen bundan once klomen vs de kullandim
Bende bu olmazsa uni hastanesine gidip laparoskopi yaptiricam özel cok fazla ücret istiyor insallah olurda gerek kalmaz ikimiz icindeBizde aynı 2 Senedir deniyoruz bu ay gonalf ve çatlatma yaptı olmazsa 1 ay daha deneyip tüp bebek tedavisine başlayacağız
İnşallah canm rahim filmi çektirdinmi tüplerle ilgili bi sorun oluncada olmazmış ben yaptırdm bi sorun yok yumurta gelişio çatlamıyo demişti bakalm inş çatlatma iğnesi ile olurda şu mübarek günlerde uğraşmayz artk çok yorucu bi süreçBende bu olmazsa uni hastanesine gidip laparoskopi yaptiricam özel cok fazla ücret istiyor insallah olurda gerek kalmaz ikimiz icinde
Evet cektirdim sağ tüpte hafif yapısıklik var dendi oyuzden laparoskopi istiyor isteİnşallah canm rahim filmi çektirdinmi tüplerle ilgili bi sorun oluncada olmazmış ben yaptırdm bi sorun yok yumurta gelişio çatlamıyo demişti bakalm inş çatlatma iğnesi ile olurda şu mübarek günlerde uğraşmayz artk çok yorucu bi süreç
Merhaba canım sonucun ne olduBen de gonal f 900 kullandım 75 ml 8 gün 2 yumurtam gelişmiş 31 marttada çatlatma iğnesi yaptım bugün 9. Gün bakalm bekliyorm