Gonal f 900 ile hamile kalanınız var mı kızlarrr

hld1rn

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2022
33
10
18
27
Kızlarr Gonal F 900 ile hamile kalanınız var mı bekleme aşamasındayım fakat çok merak ediyorum deneyimlerinizi yazabilir misiniz. İlk iki gün 175 vuruldum daha sonra 4gün günlük 200ml vuruldum. İki gün önce çok şiddetli ağrım vardı bugün mide ağrısı yaşıyorum normal mi

Ben de gonal f 900 kullandım 75 ml 8 gün 2 yumurtam gelişmiş 31 marttada çatlatma iğnesi yaptım bugün 9. Gün bakalm bekliyorm

Ben de gonal f 900 kullandım 75 ml 8 gün 2 yumurtam gelişmiş 31 marttada çatlatma iğnesi yaptım bugün 9. Gün bakalm bekliyorm
Ayni gün catlatma yapmisiz bende gonalf 900 + femara kullandim 87,5 yaptim 6 yumurtam gelismis pkosluyum insallah olur

Bizde aynı 2 Senedir deniyoruz bu ay gonalf ve çatlatma yaptı olmazsa 1 ay daha deneyip tüp bebek tedavisine başlayacağız
Bende bu olmazsa uni hastanesine gidip laparoskopi yaptiricam özel cok fazla ücret istiyor insallah olurda gerek kalmaz ikimiz icinde

Bende bu olmazsa uni hastanesine gidip laparoskopi yaptiricam özel cok fazla ücret istiyor insallah olurda gerek kalmaz ikimiz icinde
İnşallah canm rahim filmi çektirdinmi tüplerle ilgili bi sorun oluncada olmazmış ben yaptırdm bi sorun yok yumurta gelişio çatlamıyo demişti bakalm inş çatlatma iğnesi ile olurda şu mübarek günlerde uğraşmayz artk çok yorucu bi süreç

İnşallah canm rahim filmi çektirdinmi tüplerle ilgili bi sorun oluncada olmazmış ben yaptırdm bi sorun yok yumurta gelişio çatlamıyo demişti bakalm inş çatlatma iğnesi ile olurda şu mübarek günlerde uğraşmayz artk çok yorucu bi süreç
Evet cektirdim sağ tüpte hafif yapısıklik var dendi oyuzden laparoskopi istiyor iste

Zaten bütün herkese tüp bebek tedavisinde gonal f veriliyor,yani bu ilaçla hamile kalmanın ne alakası var

Back
X