- 4 Kasım 2017
- 2.022
- 596
- 123
- 35
Cok üzüldüm, yani insan maddi manevi her anlamda zaten yıpraniyor ve de sonuca ulasamamak daha kötü. Umarım bi sonrakinde gönlünüzce olur tüm bu yasadiklarinizi unutturur. Benim tahlillerim de herhangi bi problem yoktu ,yumurta da 10 12 tane diye not aldı . Ancak gelişim yok. İlacın dozajini arttirdi bakalım pazartesi neler olucak. Umarım sizinde sonrasi için iyi olur. Daha doğru bi tedaviylr
Aç karnına çörek otu bal 1 kaşık ye büyürler . Her sabahDozu biraz daha arttirdi, 287 den 300 e çıktık. 2 gün sonrasında yeniden gideceğim. Umarım bu sefer bi gelişme olur . Cok teşekkür ederim
Merhaba şuan birebir aynı şeyi yaşıyorum. İlk kontrolde doktor aynı şeyleri dedi bana da. İki gün daha kullan gel dedi. Yarın kontrole gideceğim. Sizin sonradan düzelme olmuş muydu hatırlıyor musunuzArkadaşlar tüp bebek tedavisine başladım, 3 gün gonal f 287,5 dozunda kullandım, bugün ilk kontrolüm vardi ama doktor yumurtalarimin hiç bir tepki vermediğini, ve hic gelişmedigini soyledi. İlaçları düzgün kullanıp kullanmadigimi sordu. İlaçlarımı doğru ve tam zamanında kullandım. 2 gu sonra yenidenbakalim dedi. Bilenler yardımcı olabilir mi moralim çok bozuk. 2 tupumde alındı ameliyatla bu arada
Evet sonrasında gelişim gostermisti çok sukur ,dirençli oldukları için ilaca geç tepki verdi ama ilacı süreç sonuna kadar en yüksek düzeyde kullanmak zorunda kaldım. Duzelecektir 2. 3. Kontrolde inşallah endiselenmeyinMerhaba şuan birebir aynı şeyi yaşıyorum. İlk kontrolde doktor aynı şeyleri dedi bana da. İki gün daha kullan gel dedi. Yarın kontrole gideceğim. Sizin sonradan düzelme olmuş muydu hatırlıyor musunuz
Çok teşekkür ederim cevap içinEvet sonrasında gelişim gostermisti çok sukur ,dirençli oldukları için ilaca geç tepki verdi ama ilacı süreç sonuna kadar en yüksek düzeyde kullanmak zorunda kaldım. Duzelecektir 2. 3. Kontrolde inşallah endiselenmeyin
Evet büyüyor, benim baslangictaki folikul sayısı 10 12 tane iken 25 yumurta toplanmisti. Buyuyecektir inşallah ama insan ister istemez stres yapıp endiseleniyorÇok teşekkür ederim cevap için
Aslında durum şöyle, 4 5 tane yumurta büyümeye Başlamış ama gerisi küçük kalmis. Amh değeri hormonlar vs iyiydi. Tedavini başında sayılan folikül sayısı da iyiydi. Ama ilaca yanıt veren az
O yanıt vermeyenler sonradan büyüyüp yetişir mi çok endişeliyim(
İnşallah, çok teşekkür ederimEvet büyüyor, benim baslangictaki folikul sayısı 10 12 tane iken 25 yumurta toplanmisti. Buyuyecektir inşallah ama insan ister istemez stres yapıp endiseleniyor
Merhaba 2 defa başıma geldi benim amh çok düşüktü. Ikisinde de tedavimi iptal etti doktor. Dozlar hep aynıydı gonalf 150 meriofert 150Evet sonrasında gelişim gostermisti çok sukur ,dirençli oldukları için ilaca geç tepki verdi ama ilacı süreç sonuna kadar en yüksek düzeyde kullanmak zorunda kaldım. Duzelecektir 2. 3. Kontrolde inşallah endiselenmeyin
Cok üzüldüm adınıza ama keske once sizi takviyelerle destekleyip yeniden deneselerdiMerhaba 2 defa başıma geldi benim amh çok düşüktü. Ikisinde de tedavimi iptal etti doktor. Dozlar hep aynıydı gonalf 150 meriofert 150
Korkudan 3.tüp bebeği deneyemedim yine aynı şeyler olacak diye. Acaba bana doz yetersiz gelmisnolabilir mı neden yumurtalarım tepki vermedi bilmiyorum ve tedavimi iptal etti iki ayrı doktor da. Bi tanesi hiç deneme büyümez asla dedi yumurtalar 10 gün sonra büyüdü kist oldular. Bi tanesi de ara verelim 2-3 ay dedi zaten menapoza az kalmış ramak kalmış bi evrede bana bunu yaptılar. Uğraşmak istemediler belki de. Sizin sonradan mı doz yükseldi acaba? Bi de son doktor dedi ki ikinci kontrolde artık geç oldu şimdiden sonra büyümede ise yaramaz verimli olmaz dedi sizinkiler ksc günde büyümüş oldu acaba
Yumurta toplama oldu mu kaç tane embriyo oluştu acabaEvet büyüyor, benim baslangictaki folikul sayısı 10 12 tane iken 25 yumurta toplanmisti. Buyuyecektir inşallah ama insan ister istemez stres yapıp endiseleniyor
19 tane embriyo olusmustu, 3. Güne kadar 13 tanesi kaldı dondurulduYumurta toplama oldu mu kaç tane embriyo oluştu acaba
Ne zaman transfer olacaksınız peki19 tane embriyo olusmustu, 3. Güne kadar 13 tanesi kaldı donduruldu
Merhaba büyüme hormonunu ne kadar süre kullandınız ve kaç dozda benim doktorum dozaj konusunda kararsız kaldıYaşınızı bilmiyorum ama ben 40 yaşımda olduğum için doktorum femera, pergoveris, gonal f ve omnitrope yani büyüme hormonu vermişti. 9 yumurta elde ettik ki benim için çok iyi bir sayıydı. Elbette doktorunuz en doğrusunu bilir ama belki de takviye iğnelerle gelişme sağlanır. Moralinizi bozmayın çok çeşitli yöntemler var. İlla ki sonuç alacağınız bir yöntem tercih edilir.
Reglinizin kaçıncı gününde görünmedi, benim 13.gün kontrolünde minicik bir yumurta gördü, ilerleyen günlerde yani beş gün sonra büyümştü neyse ki, büyür merak etmeyin. Başka bir doktor da gonal f in yanında pergoveris vermişti o da büyütücü iğneŞimdilik arttirdi umarım faydalı eder,cok teşekkür ederim
2. tedavimde kullanmıştık. Dozunu hatırlamıyorum ama reçeteleri bulursam mutlaka özelden yazarım size. Yaklaşık 7-8 gün kullanmıştım.Merhaba büyüme hormonunu ne kadar süre kullandınız ve kaç dozda benim doktorum dozaj konusunda kararsız kaldı
Çok teşekkürler2. tedavimde kullanmıştık. Dozunu hatırlamıyorum ama reçeteleri bulursam mutlaka özelden yazarım size. Yaklaşık 7-8 gün kullanmıştım.
Aralık ayında ilk transferimi olmuştum negatif sonuclandi. Mayısta 2. Transferimi oldum pozitif cok şükür şu an hamileyimNe zaman transfer olacaksınız peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?