• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Gonal f iğne acil

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ysgl26

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2019
524
844
33
35
Selam kızlae gonal f iğnemin 6. Dozunu dün oldum doktorum artık devam etme pazartesş gel bakalım dedi. Ama bugün sağ kasığımda ciddi bi ağrı var. Ayakta duramıyorum normal mi bu. Bunu yaşayan oldu mu. Ağrı olur ama bu kadar ciddi bi ağrı beklemiyodum

Kac tane yumurtaniz gelisti? Birden fazla ise o da agri yapmis olabilir ya da ilacin biraz yan etkisi olmustur. Ben hicbir ilac kullanmama ragmen 1 yumurtam catlayinca bile bazen cok agrim oluyor. Kontolunuz varmis bugun, bana da yazin mutlaka merak ettim sebebini.

Kac tane yumurtaniz gelisti? Birden fazla ise o da agri yapmis olabilir ya da ilacin biraz yan etkisi olmustur. Ben hicbir ilac kullanmama ragmen 1 yumurtam catlayinca bile bazen cok agrim oluyor. Kontolunuz varmis bugun, bana da yazin mutlaka merak ettim sebebini.
Bugün kontrole gittim.4 tane yumurtam olmuş 3 ü 17 mm 1 tanesi 10 mm bir anda hızlı gelişirse öyle ağrı yapması normalmiş.öyle dedi. İğneler haplara göre daha hızlı büyüttüğü için daha çok ağrı yaparmış

Bugün kontrole gittim.4 tane yumurtam olmuş 3 ü 17 mm 1 tanesi 10 mm bir anda hızlı gelişirse öyle ağrı yapması normalmiş.öyle dedi. İğneler haplara göre daha hızlı büyüttüğü için daha çok ağrı yaparmış
Siz aşılama mı yaptıracaksınız peki?

Back
X