• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gonal f iğne kullananlar

4.01 canım . Daha önce aşılama yaptırdım o zaman çok düşük 37.5 kullanmıştım ben de aşırı uyku yapıyor sabahları gözümü açamıyorum şimdiye kadar gözlemlediğim o
4 iyi okadar sarsılmassın bence. Ama yine yüksek geldi bana dozun ama tabi doktorun daha iyi bilir .

Kızlar merhaba. Dün gonal f 450 iu iğne kullanmaya başladım ancak dozu 275 olarak verdi doktorum. Bu doz biraz yüksek değil mi dedim ancak amh yüksek olduğu için bu şekilde vermeliyiz dendi. Yan etkilerinden biraz korkuyorum açıkcası o yüzden size de sormak istedim bu dozda kullananlar bir sorun yaşadılar mı acaba?
Banada 225 verdi ama sebebini sormadım:/

Amh kaç ? Benimde amh yüksek doktorum ilkinde sarsıldığım için ikinci tedavi de ohss riskine vs göze alarak düşük başladı . Hatta bi haftalık kullanımdan sonra biraz daha düşürdü . Amh yüksek olanlarda normali düşük başkamaktır doğrusu budur . ( yan etkileri bi süre kullandımdan sonra bulantı çok oluyor son zamanlar nefes alırken bile o bulantı burunun dibinde oluyor ) en azından bende böyleydi . Tahammülsüzlük vs oluyor hormonlardan dolayı . Rabbim kolaylık versin
Amh yüksek olanlarda düşük doz başlanır diye biliyorum bende benim amh 3,5 çıktı iyi dedi doktorum ve gonal f dozum 37,5 en yüksek dozum 50 idi gelişti yumurtlarım aşılama oldum 11. Günüm bugün

Amh yüksek olanlarda düşük doz başlanır diye biliyorum bende benim amh 3,5 çıktı iyi dedi doktorum ve gonal f dozum 37,5 en yüksek dozum 50 idi gelişti yumurtlarım aşılama oldum 11. Günüm bugün
Aşılama farklı . Tüp bebekte doz biraz daha yüksek oluyor ama tabi arkadaşımkide çok fazla

Benimde amh yüksek olduğu için 125 aldım doktor özellikle her seferinde dedi yüksek olduğu için az doz veriyoruz diye. Hormonlardan dolayı tahammülsüzlük aşırı sinirlenme ve bulantı çok yaşadım ben .

Benimde amh yüksek olduğu için 125 aldım doktor özellikle her seferinde dedi yüksek olduğu için az doz veriyoruz diye. Hormonlardan dolayı tahammülsüzlük aşırı sinirlenme ve bulantı çok yaşadım ben .
Sizin amh kaç . Benimde dozun 112.5 di ama doktor fazla geldi diyerek 100 e çekti

Şükür hiç yan etkim olmadı şimdiye kadar gayet sakinim şimdilik

Benim amh 9 bende en başta 150 gonalf 75 merional ile başladım çok yumurtam gelişmiş 15 tane beşinci gün kontrolünde e2 hormonum1600 e çıkmış bulantı yaşıyorum bende iki gündür aşırı midem rahatsız merionali kesti 112.5 gonalf iki gün sonrada sadece 75 gonalf ile devam edeceğim

Benim amh 9 bende en başta 150 gonalf 75 merional ile başladım çok yumurtam gelişmiş 15 tane beşinci gün kontrolünde e2 hormonum1600 e çıkmış bulantı yaşıyorum bende iki gündür aşırı midem rahatsız merionali kesti 112.5 gonalf iki gün sonrada sadece 75 gonalf ile devam edeceğim
Normal o bulantılar . Opudan sonra rahatlarsın amh yüksek olduğu için bunları yaşıyoruz

Back
X