Gonal f ile asilama yaptiranlar

Gonal f ile asilama olan varmi

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Kizlar suna bakin cildiricagim bu da bu sabah yaptigim test aksam eve geldigimde boyle olmus... dunkunden bile daha belirgin.. bu nedemek Allah askina testler mi bozuk anlamdim??

Eklentiler

• 20160217_180706.webp
    20160217_180706.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 506
Kizlar suna bakin cildiricagim bu da bu sabah yaptigim test aksam eve geldigimde boyle olmus... dunkunden bile daha belirgin.. bu nedemek Allah askina testler mi bozuk anlamdim??
Canim bi dönemin geçsin oyle yap catlatma igneleride hcg iceriyor yaniltabilir ama idrar testlerinde pozitiflik kesindir genelde...

Kizlar pkosluyum 3 kez klomen kullandim 3 unde de tek yumurta gelisti catlattik ama tutmafi bisi bu ay gonal f e gectik 50 iu yapiorum klomene yanit veriorum diye dozu dusuk baslattilar yalnız bende bas agrisi ve ishal var normal mi bu ???

Merhaba arkadaşlar ;öncelikle rabbim ins.isteyen herkesin gönlüne göre versin...
Bende gonal-f yaptım pco luyum diye 37.5 vuruldum.16 şubatta aşılamak oldu çok şükür.fakat asılama yaptırırken bugün önce grip oldum.Cok korkuyorum gribim yüzünden tutmazsa diye aranizda asilama yaptirirken grip oldugu halde hamile kalan var mi? :-(rabbim bir mucize o kadar ihtiyacim var ki...ana sevgisi hic gormedim.babamida yeni kaybettim.onunla tutunmak istiyorum hayata Rabbim bi sans ver Allahm ...

Merhaba herkese.gonal f kullandıktan sonra 12 şubatta ilk kez aşılama yaptırdım.test gününü bekliyorum sizler gibi.hepimiz için hayırlısı olsun.

Asil ama yaptırdıktan 1gun sonra kasıklar da aşırı ağrım var.benim gibi olan oldu mu.rahatça nefes bile alamıyorum.oksurunce bile çok agriyo

Gonal-f QUOTE="blondgunes, post: 45206389, member: 183499"]kızlar gonal f aşılama ne ilk defa duydum, bana anlatabilecek biri varmı
Gonal-f görünüşü insülin iğnesi gibi dozunu ayarlayarak kendine göbekten yaptığın bu iğne yumurta olusturucu.sonrasında ovitrelle inmesiyle catlatiliyo ve 36 da.sonrasına asil ama yaptiriliyo canm

Pkoslu olup kac yumurtaniz olustu? merak ettim ya 50iu ile cok buyur mu ?

Back
X