Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende umutlu degilim ama verdim bakalim kani azonceben cuma yaptırıcam beta hcg ama hiç ümitli değilim![]()
canım üzüldüm inan benim de umut yok heralde 5 in üstü hamilelikmişTest sonucum 1.20![]()
bana doktor 12. günde yaptır dedi acaba yarın yaptırsan daha mı iyi olurdu 1 günbekleseydinyuksek
Canim bi dönemin geçsin oyle yap catlatma igneleride hcg iceriyor yaniltabilir ama idrar testlerinde pozitiflik kesindir genelde...Kizlar suna bakin cildiricagim bu da bu sabah yaptigim test aksam eve geldigimde boyle olmus... dunkunden bile daha belirgin.. bu nedemek Allah askina testler mi bozuk anlamdim??
Bizi haberdar et hayırlı haberlerini bekliyoruz insKizlar suna bakin cildiricagim bu da bu sabah yaptigim test aksam eve geldigimde boyle olmus... dunkunden bile daha belirgin.. bu nedemek Allah askina testler mi bozuk anlamdim??
Test gününüz bugün galiba.sonuç belli oldu mu?ben cuma yaptırıcam beta hcg ama hiç ümitli değilim![]()
Ben adet oldum dunBizi haberdar et hayırlı haberlerini bekliyoruz ins
Hayrlisi boyleymis demek ki guzel gunler yakin sabir ile ins. Inş.Ben adet oldum dun