gonal f kullanan varmı

YETMEZMXIX

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2008
49
0
86
36
Erzincan

arkadaslar aranızda gonal f adlı iğneği kulanan varmı varsa yardımcı olun .ben bugün ,lk iğneği kulandım ve aşılama olacam ardından bu iğne işe yarıyomu
lütfen bilgi verin bana..........

canım benim ben kullanıyorum bend egecen ay asılama yaptırdım malesef tuıtmadı ama bu sende tutmucak anlamında degil evet bu igne cok işe yarıyo burda bi sürü arkadas var igneyi kullanıp hamiş olna ve ikiz ücüz yani kısmet işi bunlar allahım inşaah yüzünü güldürür pozitif ol kendini ki,mseyle kıyaslama cünkü en yanlıs yapılan sey bu onda olmadı bende de olmaz diye hep iyi düsün mevlam yüzünü güldürür inş. canımmm iyi haberlerini alırız inş...

arkadaslar aranızda gonal f adlı iğneği kulanan varmı varsa yardımcı olun .ben bugün ,lk iğneği kulandım ve aşılama olacam ardından bu iğne işe yarıyomu
lütfen bilgi verin bana..........

Canım merhaba ben gonal f kullandım iki defa tüp bebek yaptırdım ilki tutmadı ama 2. si tuttu Allah a cok sükür suan hamileyim. 2 Tüp bebeğimde de gonal f kullandım ilkinde 20 tane 2. sinde 12 tane yumurtam cıktı ama ikincide düşük doz verdi doktorum bana ilkinde cok yumurtam cıktı diye başka sormak istediğin bir soru varsa yanıtlayabilirim canm. Şimdiden hayırlı olsun umarım Rabbim gönlüne göre verira.s.

Canım Ben Gonal F kullandim. 2 kez mikro enjeksiyon yaptık her ikisinde de Gonal kullandık. 2. mikroda gebe kaldım.
Gonal yumurtalıkları uyarmak için kullanılır. Hatta ilk basarısız mikro denememin ardından kendi kendime gebe kaldım kullanılan iğnelerin etkisi olup olmadıgını doktoruma sordugumda etkisinin buyuk ihtimalle olabilecegini soyledi. Hic bir sey belli olmaz hayatta canım benim, bakarsın gelecek ay hayat sana guzel bir surpriz yapar.

Umarım hersey gonlunce olur,
Sevgiler

merhaba arkadaşlar bana dr gonal f 300 lü iğne verdi ama alıp almamakda kararsızım daha önce de klomen falan kullanmıştım bi sonuç çıkmadı şimdide bu iğneyi verdi
bide benim merak ettiğim fiyatı ne kadar 1 kutuda kaç tane var günlük kendimmi yapıcam iğneyi göbektenmiş galiba benide aydınlatırsanız çok sevinirim şimdiden tşk ler başka dikkat etmem gereken bişey varmı
yan etkileri varmı?

slm bende senın gıbı klomen kullandım ıkı ay cocuk ıcın olmayınca doktor hemen femara verdı yada gonal kullan dedı anlamadım valla cok erken degılmı sen kullandınmı bı sonuc aldınmı bu arada bu ılac tup bebekte kullanılmıyo mu bıze hemen verdıler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…