Aşılama Gonal F kullananlar ACİL

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

purplet

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2020
151
62
18
Merhaba ben bu akşam yeni iğneme başladım ve iğnemi yaptıktan sonra Gonal f enjeksiyonun içine kan sızdığını gördüm damla damla ayrıldı ve ilacın rengi pembe oldu. Başına böyle bir şey gelen var mı?

Merhaba bende kullandim ama bende öyle bı durum olmadı yazmamın sebebi konu üste çıksın belki olan vardır görür

Merhaba bende kullandim ama bende öyle bı durum olmadı yazmamın sebebi konu üste çıksın belki olan vardır görür
Teşekkür ederim, inşallah konu hakkında bilgi sahibi olan birileri vardır. Bu 3. aşılama tedavim ve ilk defa böyle bir şey yaşadım. İlaç kullanıma devam edilebilir mi ya da bu durum bir sorun oluşturur mu çok merak ediyorum.

Bunu doktorunuza danissaniz daha sağlıklıdır olur

Gonal f de degil ama oksapar oluyorum karnımdan hergun enjektör e kan geliyor bazen bende de anlayamadım ama sorun olmaz diye düşünüyorum

Ben de çok kere kullandım ama boyle bi durumla karsılasmadım, kalem şeklinde olanlarda dozu ayarlayınca aslında piston kendını asagı dogru ıtıyor hep

Ben de çok kere kullandım ama boyle bi durumla karsılasmadım, kalem şeklinde olanlarda dozu ayarlayınca aslında piston kendını asagı dogru ıtıyor hep
Kalem şeklinde iğnem bende çok şaşırdım anlam veremedim dışına mı aktı diye baktım kaç kez ama içine sızmış. Mantıken olmaması gereken bir şey ama anlayamadım.

Kalem şeklinde iğnem bende çok şaşırdım anlam veremedim dışına mı aktı diye baktım kaç kez ama içine sızmış. Mantıken olmaması gereken bir şey ama anlayamadım.
İğne vurduktan sonra max 5 6 sn bekleyip çekiyorsunuz deıl mı, belkı fazla mı kaldı o sekılde, bılemedım

Yarın gideceğim iğnenin fotoğrafını çektim durumu anlatıp göstereceğim. Yine de belki benzer bir durum yaşayan vardır bir fikir verir diye buraya da yazmak istedim.
Resimde belliyse atabilir misiniz merak ettim de

Değişik ya acaba neden öyle oldu ki az kalmış bide belki yarın kullanmama bile gerek kalmadan gelişmiştir yumurtan

Canim kanı içeri çekmişsin iğneyi çekerken. Üç tüp bebek tedavisi oldum o iğne kankam olur. Benimde çok kanardi . Sen içeri çekmişsin sorun olmaz tedirgin olma

Aaa senin bu şekilde daha kullacaksin yani son değildi yarın sor belki ilacın etkisini götürür ona göre hareket et.

Aaa senin bu şekilde daha kullacaksin yani son değildi yarın sor belki ilacın etkisini götürür ona göre hareket et.
Evet kalem şeklinde yani geri çekme şansım yok ama nasıl oldu da kan sızdı bilemedim. Yarın öğreneceğim artık. İnşallah bir sorun çıkmaz. Buraya da bilgi veririm. Tüm cevaplar için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…