Gonal f kullananlar kullanacaklar

ozlemmmmmmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2015
504
232
53
39
Merhabalarrr bugun ilk ignemi kendim yaptimm.. cok korkuyordum ama hemsire gozetiminde yaptim gayet basit biseymis.. gunluk 112.5 doz kullanicam.. igne bittikten sonra asilama yapacak doktorum..
Var mi bu ay igneye baslayan arkadaslar.. yol arkadasi olalim birbirimize....

tat
tatlım mrh. aşılama için değil ama yumurta takibi ve çatlatma iğnesi için basladım. 3 gün oldu. yarın kontrolum var.
sen aşılamanı yaptırdın mı ?

canım

mrh. tatlım.
asılama sonucu ne zaman belli olcak.
bakınca tutmuş gb anlıyorum :) ama sorayım istedim

Canim bugun daha 7. Gunumdeyim 1 hafta var daha yani.. takvimide totem olsun diye ekledim bir de takip ediyosun iste bugun ne olmus yumurta nerdeymis ne yapmis vs diye :)

Valla tatlim gonal 300 vurdum 87.5 sonra çatlatma iğnesi. Sonuc icin çalışma zamani simdi. Gerci 36. Saati iyi degerlendiremedik. Ama daha dun 2. Gundu. Bu hafta bizim yani. 12 gun sonra belli olur dediler
Bana de 15. Gun kan testi yaptir dedi ama bende 12. Gun baktiricam bekleyemiyorum

arkadaşlar size bir sorum olacaktı yardımcı olursanız sevinirim.bende gonal f 300 kullandım bu ay 75 ml olarak 5 gün kullandım benim anlamadığım 300 ml nasıl oldu da 5 gün gitti sağlıkçı biri vurmuştu iğneleri acaba bir yanlışlık mı oldu eksik mi vurunmuş oldum

Yok eksik değildir içerisinde daha fazla oluyor genellikle..o iğnelerden bende 450 lik kullandım benimde içinde artmıştı...

kutunun içinde 300 ml yazıyor ve iğneye başlamadan da enjektör 300 gözüküyordu o yüzden tedirgin oldum inşallah dediğiniz gibi çıkar badefne

Allahum isteyen hrrkesOTE="gamzesamed, post: 45162118, member: 730468"][/QUOTE]
All
Sagolasin.. yaptirdim korktugum kadar degilmis islem.. simdr bekleme zamani :)
aşılama sonıvunuz medir kolay oluyormu bu hafta bende başlıcam gonalla çokı merak ediyorum bu ikinci denemme olacalkk iiki olmadı normal yıolla gonl denemiştm ama .s

sonuç ne oldu yazarmısın bende bu ay olacağım.Birbirimize destek olsak iyi olur.

Allahum isteyen hrrkesOTE="gamzesamed, post: 45162118, member: 730468"]
All

aşılama sonıvunuz medir kolay oluyormu bu hafta bende başlıcam gonalla çokı merak ediyorum bu ikinci denemme olacalkk iiki olmadı normal yıolla gonl denemiştm ama .s[/QUOTE]
ben başladım bugün 7.günüm karnımdan vuruyorum her gün 1 tane sağ sol olarak değişiyo bölgeler.6 gün dr gittiğimde 15mm olmuştu yumurta 2 daha vur dedi dr yarın gene gideceğim.yumurta büyüdü ise çatlatma iğnesi yapılcak.yazarım sonucu.

All

aşılama sonıvunuz medir kolay oluyormu bu hafta bende başlıcam gonalla çokı merak ediyorum bu ikinci denemme olacalkk iiki olmadı normal yıolla gonl denemiştm ama .s
ben başladım bugün 7.günüm karnımdan vuruyorum her gün 1 tane sağ sol olarak değişiyo bölgeler.6 gün dr gittiğimde 15mm olmuştu yumurta 2 daha vur dedi dr yarın gene gideceğim.yumurta büyüdü ise çatlatma iğnesi yapılcak.yazarım sonucu.[/QUOTE]

Canim benim asilamam tutmadi.. bende sag sol yaparak vurdum ayni sen gibi. Yumurtam 19.5 olunca catlatma ignesi verdi ama gec verdi sanirim cunku benim adet normal gunden 2 gun once geldi.. bikac ay ara vericem sonra tekrar asilama yaptiricam

Canim benim asilamam tutmadi.. bende sag sol yaparak vurdum ayni sen gibi. Yumurtam 19.5 olunca catlatma ignesi verdi ama gec verdi sanirim cunku benim adet normal gunden 2 gun once geldi.. bikac ay ara vericem sonra tekrar asilama yaptiricam[/QUOTE]

Canim benim asilamam tutmadi.. bende sag sol yaparak vurdum ayni sen gibi. Yumurtam 19.5 olunca catlatma ignesi verdi ama gec verdi sanirim cunku benim adet normal gunden 2 gun once geldi.. bikac ay ara vericem sonra tekrar asilama yaptiricam[/QUOTE]
Hayırlısı olsun 2 ay sonra tekrar dene 2 aşılama şansı 1.aşılamaya göre daha yüksek gözüküyor genelde yazılanlarda ikinci tutmuş.Bakalım bende yarın gideceğim.ilk aşılamam olacak benimde benim daha önce düşüklerim oldu senin öyle durumun oldumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…