Gonal f kullananlar kullanacaklar

Canim benim asilamam tutmadi.. bende sag sol yaparak vurdum ayni sen gibi. Yumurtam 19.5 olunca catlatma ignesi verdi ama gec verdi sanirim cunku benim adet normal gunden 2 gun once geldi.. bikac ay ara vericem sonra tekrar asilama yaptiricam

Canim benim asilamam tutmadi.. bende sag sol yaparak vurdum ayni sen gibi. Yumurtam 19.5 olunca catlatma ignesi verdi ama gec verdi sanirim cunku benim adet normal gunden 2 gun once geldi.. bikac ay ara vericem sonra tekrar asilama yaptiricam[/QUOTE]
hayırlısı olsun canım Rabbim gönlüne göre versin.

[QUOTcanım hepimizirilk, post: 45622283, member: 717600"]Canim benim asilamam tutmadi.. bende sag sol yaparak vurdum ayni sen gibi. Yumurtam 19.5 olunca catlatma ignesi verdi ama gec verdi sanirim cunku benim adet normal gunden 2 gun once geldi.. bikac ay ara vericem sonra tekrar asilama yaptiricam[/QUOTE]
hayırlısı olsun canım Rabbim gönlüne göre versin.[/QUOTE]
Amin canim bendeadet gordum ikinci ggünü giducem başlıca.aaşılama zormu..ben çokumutsuzun hayal gibi of of

benimki aşılama değil normal iğne tedavisi ama aşılama kullanılan iğneler ile aynı doktora gittim yumurta ölçümü için 4 tane yumurtan olgunlaşmış dedi ondan sonra verdiği saatte çatlatma iğnesi vurundum adetime bir hafta var bekliyorum bu ilk iğne denememiz

anladım canım bende iğne gonal ile denedm bi kere şimdi yarn yenden başlıcam aşılamada olablr normalde yıne yarn karar vercez inşaah olur sennn

Mrb kizlar bende gonal f kullandım. Bu ikinci kullanisim. Geçen ay 62.5 ile başladım sonra 75 ml e çıkardı doktor. İki yumurta oluştu biri gelişti biri gelişmedi. 9 gün kullandıktan sonra catlatma ignemi vurdurdum. Aşılama olmadı doğal yollardan hamilelik denedik. Olmadı gecen ay catlatma ignesinden 15 gün sonra adet oldum. 3. Gün doktora tekrar gittim yine gonal başladı. Bu kez 75 ile başladı 9 gun2 kullandım 1 yum olustu ve ctlatma ignemi oldum yine .. Tabi yine asılma degil. Simdi bekliyorum kizlar . normal igne tedavisi görüyorum yani su an . doktor asilama yapmadi acaba tedavi dogru mu böyle olan var mi benim gibk

genelde tedaviler o şekilde ilerliyor hap ile olumlu sonuç alınamazsa iğne tedavisine geçiliyor 2 , 3 kadar da gonal ve çatlatma iğneleri ile tedavi devam ediyor yine sonuç alınamaz ise doktor aşıya karar veriyormuş

Anladim bende araştırdım oyle ama bu kez asilama olursa yine benzer igne tedavisi gorecegim yani yine bir suru hormon alacagim. Bana bi zarari olmaz insallah bundan cok endise ediyorum . doktorum a bisey olmaz dedi ama kafam karisik biraz.. İnşallah asilamaya gerek kalmaz. Bende pko var adetlerim cok duzensiz ve yum olusmuyo cok. Bu yeterince moral bozucu Allah once sağlık versin hepimiZe

Bu arada nur banu benimde adetime 5 gun kaldi insallah olumlu sonuclar aliriz.sende igne tedavisi goruyosun degil mk

Bende 75 ml gonal-f kullandım ama aşılama için 8 gün kullandım yumurtam 7.günde 18,5 şimdi biraz daha büyümüştür.bu gece çatlatma iğnesi olacağım.cumartesi sabah 11 de aşılamam yapılacak.Sende aşılama yapsan sürekli bu iğnelere maruz kalmazsın hormonlarla ciddi oynuyor bu iğneler.biran önce aşılama yaptır derim.

benimde arttı yumurta tam büyümediği için devamınıda vur dediler.sıkıntı yok yani.:)

Turilk arkadasim bende bu ay da olumsuzu gelirse sonuc ki 5 6 gune kadar adet olursam belli olir aşılamaya gecicem dedigin gibi çünkü hem ard arda hemde yuksek mlmde kullaniyorum bu gonali.. Yan etkileri olir diye korkuyorum Allah korusun.. Pihti atmasi vs gibi.. Daha fazla hormon almak hem zarar hem zaman kaybi. Ama doktorum üç kez deneyelim demisti kontrol icin gittigimde asilama isteyecegim bakalim . daha baslarinda olsamda cok zor bi süreç. Buralarda yazılanları okudukça hem bilgi saahibi oluyorum hem destek oluyo hem de moral buluyorum. Sagolun kızlar

evet vuslat sadece iğne tedavisi benimki benimde tam 5 günüm kaldı adetime inşallah herşeyin hayırlısı

benim adetlerim gayet düzenlidir günü gününe gelir rahim filmim de açık çıktı sorun yok anlayacağınız eşimde tahlillerden geçti ondada sıkıntı yok yumurtalarımda gayet büyüyüp gelişiyor doktor muayenesinde şu diyecek engel göremiyor ama işte allahın hikmeti gebelik sağlanamıyor demeki bu çocuk kısmet nasip işi allah herkesi farklı imtihanla sınıyor bizleride çocuksuzluk ile sabredersek inşallah mükafatını göreceğiz diye düşünüyorum lütfen kimse ümidini yitirmesin sadece sabıra ihtiyacımız var onun içinde allahtan herkese sabır diliyorum.

Sen gene çok beklemişsin ben direk aşılama dedim ama benim bide 2 düşüğüm var yani normal yolla gebe kalıyorum ama düşüyor.Oyüzden direk aşılama dedi dr zaman kaybına gerek yok dedi.bende onayladım.bu gonal beni mahvetti baya ağır geldi bana belim kopuyo ya....

aynen turilk benimde öyle yan etkileri baya oldu.. doktora bıraktık tedavi sürecini o daha iyi bilir diye ama bakalım inşallah hayırlı haberler veririz buradan birbirimize.

bugün iğnemin 3. sünü olacağım.günlük 300 doz vurunuyorum. 5. gün sonu kontrolüm var. sonra yumurta toplatma işlemi yaptıracağım. ama şyana kadar hiç bir şey hissetmiyorum. kasıkta ve gögüslerde şişlik gibi vs.. normal mi yoksa iğneyi ben mi yanlış kullanıyorum.

Selem kızlar siteye yeni üye oldum. 2 yıllık evliyim nerdeyse 2 yıldır hiç korunmadık ama bizimde bebeğimiz olmuyor. Tedaviye yeni başladım Bir haftadır gonal f kullanıyorum 0,75 inşallah hepimiz güzel haberler alırız.

altı yıllık bi evlilik iki kendiliğinden oluşan ama düşükle sonuçlanan gebelik sonrası iki tüpüm tıkandı ve ikinci hsg sonrası sağ tüpüm açıldı. Bu ay ilk defa dört yıl sonra tedavi olmaya başladım gonal f ve ayın 3 üçünde ovitrelle yaptırdım açık tarafta iki yumurta izlendi ama çokta ümitli değilim sonum tüp bebek muhtemelen

Merhaba bu gün ilk kez gonal f ignesi yaptim. Kalemi çıkartırken hala basılı olması gerekiyorken ben basmayı bırakıp çıkardım ve ilac geri geldi biraz. Acaba sizlerde de hiç geri geldi mi? Çok zor süreçlermis Allah gönlümüze gore verir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…