- Konu Sahibi ozlemmmmmmmm
-
Canim benim asilamam tutmadi.. bende sag sol yaparak vurdum ayni sen gibi. Yumurtam 19.5 olunca catlatma ignesi verdi ama gec verdi sanirim cunku benim adet normal gunden 2 gun once geldi.. bikac ay ara vericem sonra tekrar asilama yaptiricam
anladım canım bende iğne gonal ile denedm bi kere şimdi yarn yenden başlıcam aşılamada olablr normalde yıne yarn karar vercez inşaah olur sennnbenimki aşılama değil normal iğne tedavisi ama aşılama kullanılan iğneler ile aynı doktora gittim yumurta ölçümü için 4 tane yumurtan olgunlaşmış dedi ondan sonra verdiği saatte çatlatma iğnesi vurundum adetime bir hafta var bekliyorum bu ilk iğne denememiz
Bende 75 ml gonal-f kullandım ama aşılama için 8 gün kullandım yumurtam 7.günde 18,5 şimdi biraz daha büyümüştür.bu gece çatlatma iğnesi olacağım.cumartesi sabah 11 de aşılamam yapılacak.Sende aşılama yapsan sürekli bu iğnelere maruz kalmazsın hormonlarla ciddi oynuyor bu iğneler.biran önce aşılama yaptır derim.Mrb kizlar bende gonal f kullandım. Bu ikinci kullanisim. Geçen ay 62.5 ile başladım sonra 75 ml e çıkardı doktor. İki yumurta oluştu biri gelişti biri gelişmedi. 9 gün kullandıktan sonra catlatma ignemi vurdurdum. Aşılama olmadı doğal yollardan hamilelik denedik. Olmadı gecen ay catlatma ignesinden 15 gün sonra adet oldum. 3. Gün doktora tekrar gittim yine gonal başladı. Bu kez 75 ile başladı 9 gun2 kullandım 1 yum olustu ve ctlatma ignemi oldum yine .. Tabi yine asılma degil. Simdi bekliyorum kizlar . normal igne tedavisi görüyorum yani su an . doktor asilama yapmadi acaba tedavi dogru mu böyle olan var mi benim gibk
benimde arttı yumurta tam büyümediği için devamınıda vur dediler.sıkıntı yok yani.:)arkadaşlar size bir sorum olacaktı yardımcı olursanız sevinirim.bende gonal f 300 kullandım bu ay 75 ml olarak 5 gün kullandım benim anlamadığım 300 ml nasıl oldu da 5 gün gitti sağlıkçı biri vurmuştu iğneleri acaba bir yanlışlık mı oldu eksik mi vurunmuş oldum
Sen gene çok beklemişsin ben direk aşılama dedim ama benim bide 2 düşüğüm var yani normal yolla gebe kalıyorum ama düşüyor.Oyüzden direk aşılama dedi dr zaman kaybına gerek yok dedi.bende onayladım.bu gonal beni mahvetti baya ağır geldi bana belim kopuyo ya....Turilk arkadasim bende bu ay da olumsuzu gelirse sonuc ki 5 6 gune kadar adet olursam belli olir aşılamaya gecicem dedigin gibi çünkü hem ard arda hemde yuksek mlmde kullaniyorum bu gonali.. Yan etkileri olir diye korkuyorum Allah korusun.. Pihti atmasi vs gibi.. Daha fazla hormon almak hem zarar hem zaman kaybi. Ama doktorum üç kez deneyelim demisti kontrol icin gittigimde asilama isteyecegim bakalim . daha baslarinda olsamda cok zor bi süreç. Buralarda yazılanları okudukça hem bilgi saahibi oluyorum hem destek oluyo hem de moral buluyorum. Sagolun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?