Gonal F Paylaşım Alanı

canım geçmiş olsun.ben iki kez tedavi oldum ama hiç böyle bir ağrı olmadı.doktorunla bir görüş istersen tekrar geçmiş olsun.

koldanda vurdurabilirsin ben kolumdan vurduruyorum senin durum sanırım normal değil bence dr u ara sor zaten herhangi bir sorunuz olduğunda arayabilirsiniz diyorlar mutlaka ara bence

Elimde tedavimden kalan

Gonal-F 450 Şırıngalalı açılmamış bir kutu ve
Cetrotide 0.25 7 lik kutudan 3 adet var. Almak isteyen arkadaçlar mail gönderebilir.xxxxx
Merhaba;Msn'nize mail atmıştım,görmediniz galiba.Gonal-F'i almak istiyorum da.Cevap verirseniz sevinirim.Hayırlı günler

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba elimde son kullanım tarihi 03/2012 olan 1 kutu gonal-f 450 var.uygun fiyata vereceğim.ayrıca birkaç tüp crinone jel ve clexane iğneleri de yanında ücretsiz vereceğim.sevgiler.

merhaba elimde son kullanım tarihi 03/2012 olan 1 kutu gonal-f 450 var.uygun fiyata vereceğim.ayrıca birkaç tüp crinone jel ve clexane iğneleri de yanında ücretsiz vereceğim.sevgiler.

Özelden mesaj gönderemiyorum.xxxxx ekleyebilir misiniz?Veya bu msn'ye telefonunuzu gönderirseniz görüşebiliriz İnşallah?

ARTRİT ve PT33 rumuzlu arkadaşlar, özelden mesaj atamadığım için ya beni ekleyin xxxx veya cep telefonunuzu ya bu msn'ye veya özel mesaja gönderin ki iletişim kuralım.Hayırlı akşamlar herkese..

arkadaşlar elimde gonal f 300 var hiç açılmamış ilk günden beri dolapta saklanmakta,4 yıl sonra normal yolla hamile kaldım.hediye etmek isterdim ama maddi durumum kötü sigortam yok doktora gideblmek için satmak zorundayım.skt 2012 4.ay.
Ayrıca elimde yeni alınmış preseed de mevcut.ilgilenenlere numaramı yazabilirim özelden.

arkadaşım özelden yazdım ama cevap vermedin......xxxx

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…