- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
merhabalar ben forumda yeniyim.4 gün önce tüp bebek tedavisine başladım.İki ayrı iğne vuruluyorum.Üç gündür Göbeğimin Bir sağından Bir de solundan bir iğne vuruluyorum.İğnelerin ilkini Doktorun yanında çalışan sanırım hemşire olan kız vurdu.Sonrakileri eşim vurdu.Ama ilk günkü iğneden beri acayip bir ağrı var sol tarafımda.Hafif şişlik ve kızarıklık var.Dokunamıyorum bile .Hareket etmekte zorlanıyorum.Tarif edilemez bir acı.Bu acılar geçiyor mu?Acaba bir problem mi var?İğne vurulacağım zaman kabus oluyo.Herkezin mi böyle merak ediyorum.Tabiki bu uğurda herşeye katlanabilirim ama yanlış bişeyler yapmaktan korkuyorum.Bana cevap yazarsanız sevinirim.
merhabalar ben forumda yeniyim.4 gün önce tüp bebek tedavisine başladım.İki ayrı iğne vuruluyorum.Üç gündür Göbeğimin Bir sağından Bir de solundan bir iğne vuruluyorum.İğnelerin ilkini Doktorun yanında çalışan sanırım hemşire olan kız vurdu.Sonrakileri eşim vurdu.Ama ilk günkü iğneden beri acayip bir ağrı var sol tarafımda.Hafif şişlik ve kızarıklık var.Dokunamıyorum bile .Hareket etmekte zorlanıyorum.Tarif edilemez bir acı.Bu acılar geçiyor mu?Acaba bir problem mi var?İğne vurulacağım zaman kabus oluyo.Herkezin mi böyle merak ediyorum.Tabiki bu uğurda herşeye katlanabilirim ama yanlış bişeyler yapmaktan korkuyorum.Bana cevap yazarsanız sevinirim.
Merhaba;Msn'nize mail atmıştım,görmediniz galiba.Gonal-F'i almak istiyorum da.Cevap verirseniz sevinirim.Hayırlı günlerElimde tedavimden kalan
Gonal-F 450 Şırıngalalı açılmamış bir kutu ve
Cetrotide 0.25 7 lik kutudan 3 adet var. Almak isteyen arkadaçlar mail gönderebilir.xxxxx
Kızlar elinde lucrin olan var mı acabaa?? :26:
canım bende var ama acılmıs sıse son kullanma tarıhı bu ay ıstermısın
bana 18 ağustos için lazım canım son kullanma tarihi mi bu ayın sonu yoksa açılmış olduğu için mi? birde hangi şehirdesin ben izmirdeyim
Arkadaşlar, rapor hakkımız bitti,o yüzden elinde Gonal-F 450 ü. olan varsa,uygun fiyata veya hayır kapsamında alabilirim.Şimdiden teşekkürler.
merhaba benim menegon ihtiyacım var olursa görüşelim...yalnız özele mesaj atamıyorum msn adresimden görüşelim..cunemi@hotmail.com
mehaba hacer hanım telinizi kaybettiğim için sizi arayamadım.ilaç alıp bana haber verecektiniz sizden haber bekliyorum...mail attım almadınız herhalde...
merhaba elimde son kullanım tarihi 03/2012 olan 1 kutu gonal-f 450 var.uygun fiyata vereceğim.ayrıca birkaç tüp crinone jel ve clexane iğneleri de yanında ücretsiz vereceğim.sevgiler.
Arkadaşlar,eğer ilaçlarınız hala duruyorsa msn'nizi veya cep telefonlarınızı bekliyorum.
arkadaşlar elimde gonal f 300 var hiç açılmamış ilk günden beri dolapta saklanmakta,4 yıl sonra normal yolla hamile kaldım.hediye etmek isterdim ama maddi durumum kötü sigortam yok doktora gideblmek için satmak zorundayım.skt 2012 4.ay.
Ayrıca elimde yeni alınmış preseed de mevcut.ilgilenenlere numaramı yazabilirim özelden.
arkadaşım özelden yazdım ama cevap vermedin......xxxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?