Gonal F Paylaşım Alanı

ben tüp bebek tedavisi görüyorum şuan, ilaçlarımı 1.5 haftadır kullanıyorum salı yumurta toplamaya girecem 3 kutu gonol-f 450 kartuş(kalem şeklinde olan hiç açılmamış) duruyor salı almak isteyen varsa verebilirim. Saklama koşullarına çok dikkat ettim. İlaçlar elimde 1,5 haftadır var yeni aldım.

ilaçları eczaneye iade edemediğim için satıyorum 3 kutuyu 75o'den verebilirim istanbuldan gelecek talepleri bekliyorum

hala gecerli mi ??
iletiyi yeni gördüm
geçerli canım sağolsun doktorum bana iki katı ilaç aldırmış 7 kutu gonol-f yazmış ben 3 kutu kullandım böyle birşey olabilirmi 3 kutu kalmış sandım bir kutuyu görmemişim 4 kutu kalmış istediğin kadarını verebilirim nerdesin?

bu site ne biçim yaaa 100 msj olmayınca özel msj atamıyorsun hiç profesyonelce bir yaklaşım değil. ne yapalım yani 100 msj olsun diye saçma msjlarla siteyi dolduralım mı ?

Arkadaşlar bende anne adayıyım allah tamamlamayı nasıp ederse elimde asagıdakı ılaçlar var ıhtıyacı olan özelden msj atabılır.Malesef fazla aldırıyorlar ve böyle kalıyor maddı bı zarar bu bızım ıçın ama elımız mahkum olunca alıyoruz mecburen

6adet merıonal

3adet 12-2011 skt
3adet 03-2012 skt

3adet puregon 03-2013 skt

1adet gonall-f 300

Arkadaşlar bende anne adayıyım allah tamamlamayı nasıp ederse elimde asagıdakı ılaçlar var ıhtıyacı olan özelden msj atabılır.Malesef fazla aldırıyorlar ve böyle kalıyor maddı bı zarar bu bızım ıçın ama elımız mahkum olunca alıyoruz mecburen

6adet merıonal

3adet 12-2011 skt
3adet 03-2012 skt

3adet puregon 300 03-2013 skt

1adet gonall-f 3

tüp bebek tedavim olumlu sonuçlandı. İlaçlarını alalı 1 ay olmadı 4 kutu gonol-f 450lik kalem şeklinde olandan kaldı tanesini 250den verebilirim.
Tedaviyi Eskişehirde olduğum için ilaçlar eskişehirde isteyene gönderebilirim. Allahın izniyle inş. artık ihtiyacım olmaz diye düşünüyorum. nurcanseas@windowslive.com

arkadaslar benımde ıhtıyacım var lutfen yuzdelık farkla raporla alanlar lutfen bu sekılde verelım cok zahmetlı bır surec oldugunu tedavı gorenler bılıordur bu konuda duyarlı olalım

6adet merıonal

3adet 12-2011 skt
3adet 03-2012 skt

1adet gonall-f 300

6adet merıonal

3adet 12-2011 skt
3adet 03-2012 skt

1adet gonall-f 300

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…