Gonal F Paylaşım Alanı

cnm benı dusundugun ıcın saol ama olmadı cok kotuyum ama sızın guzel haberlerınızı aldıkca mutlu oluyurum :teselli:

Hayırlısı olsun canım bundada bi hayır vardır mutlaka.Bi dahakine inşallah.Buraya önceden beri yazanların hep isteklerine kavuştuklarını görüyorum:bizimde olur elbet üzme kendini.

Ben aksarayda çalışıyorum.Adanada başkentte tayfun beye gitmiştim.şimdi konya başkentte ayla hanıma gidiyorum :Adanaya sevk etmiyorlar burdan.Tatillerde gidiyorum adanada tayfun beye.İyi bi doktor tavsiye ederim.Yalnız infertiliteyle ilgileniyorlar.

Ya kızlar iyide bana koldan yap dedi.göbek demedi.ben şimdi göbekten yapsam olmaz.neden kol dediki yumurtalarım gelişir diyemi düşündü acaba?
bide ben 5 gün iğne yaptıktan sonra doktorla randevum var.
bana e2 testi yap felan demedi.Burdan okuduğum kadarıyla bazıları 2 günde bir baktırıyorlarmış kan testine.

cnm sen koldan yap cunku kolda gobekte aynı ama ıcım rahat etsın dıyosan ara dr sor hastaneden e2testını yaptır zarar yok yanında bulunsun

Orayada gittim ben, sadece sonuçlarımızı gösterdik.Baktılar aynı şeyi yani aşılamayı önerdiler.Orasıda iyi bir yer diye duymuştum.Başarı oranları nasılmış biliyormusun?
Ben Aşılamayı adanada yaptıramayacağım için Konyayı tercih ettim.Tatillerde Adanada yaptırabiliyorum.Keşke orda çalışsaydım.Çünkü küçük şehirde yaşayınca gidecek merkez bulamıyosun malesef.
Sen ne kadar ara verdin melka?

bede 26 yumurta olmustu ama dondurduk evet ıyı bı yer ve herkes cok ıyı orda dr cok ıyı sıdılık bıkac ay erteledım bakalım

Bende fırsatım olsa giderdim oraya da malesef.
Dondurma işleminidemi orası yapıyor?Maşallah iyi gelişmiş yumurtaların, iğne sayesindemi bu kadar çok olması?

ben geçen ay yani eylülde gonal f iğnesi kullandım ve aşılama yapıldı.aşılama sonucu hamile kalmışım ama ben normal adet oldum fazlasıyla ve bilemedim.onun sonucundada düşük oldu.ilk aşılamamdı ve tuttu benimde pek umudum yoktu ama oldu.Bundan sonrakine çok dikkat edeceğim.Sizede tavsiyem kanama gelse bile hamilelikten şüphelenin ve test yaptırın.Ben çok pişmanım.Aylardır emek ettik oda böyle oldu hayırlısı

Ay canım ya çok üzüldüm.En kötüsüde böyle farketmeden sadece kaybedince öğrenmek heralde.Şimdi sen öyle bi şey söyledin ki biz adetliler hepimiz kendimizden şüpheleniriz artık.Yine mi kan testi yaptıralım diyosun.İlk test sonucun kaç çıkmıştı yaptırmışmıydın?
Ben kan testi yaptırdım0532 çıktı gerek varmı yok hamilelik ?

en azından tüplerinde bir sorun yokmuş buna sevinmelisin.Ben hiç gebelik yaşamadım iyi ya da kötü:Tek tüpüm kapalı ve açık olanı da işe yarıyormu emin değilim:Laparoskopiden de şimdilik korkuyorum.Bi daha ki ay yaptırabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…