Gonal F Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar
gonal f 150 kullanımı için
her tüpte 75 ml var ayrı ayrı 2 iğne mi olmak gerekiyor yoksa
1 tüpü hazırlayıp onu enjektöre çekip 2. toza eklamak mi gerekiyor
bu konuda çok bilgisizim yardımcı olur musunuz

elimde tedavimden kalan 1 adet gonal f 450 var . Aldığım fiyata vericem 200 tl istanbul avrupa yakasındayım ilgilenen olursa iletişime gecebilir . 0539 663 86 34
son kullanma tarih: 07/ 2013

benim de 2. aşılama. ilkini kasımda yaptırmıştım. menogon kullanmıştım o zaman. bugün dr ile görüştüm adetin 4. günü olmasına rağmen başlattı gonal f ye. geç değil dedi. günlük 100mg ile başladık bugün. 7 gün vurulup pazartesi tekrar gideceğim. inşallah işe yarar. çok heyecanlıyım ya, bir hafta nasıl duracağım bilmem.

Arkadaşlar elimde 2 kutu gonal f ve bir kutu otrivelle var, buzdolabında saklıyorum. Gonaf'ın son kullanma tarihi 02.2014 otrivellenin ise 04.2014 ,İstanbul anadolu yakasındayım.İlaçların hepsini 297 TL'ye almıştım ama 150 TL'ye vermeyi düşünüyorum.
İsteyen arkadaş olursa msj atabilir. Ben özelden msj atamıyorum isteyen olursa telini msj atsın ararım.

elimde tedavimden kalan 1 adet gonal f 450 var . Aldığım fiyata vericem 200 tl istanbul avrupa yakasındayım ilgilenen olursa iletişime gecebilir . 0539 663 86 34

gonal f akıntı yapar mı? iğneyi bugün 3. kez vuruldum ve adetin 7. günü. .atlama akıntısı değildir inşallah. şeffaf ve yapışkandı. yumurtlama akıntısı gibi :26:

merhaba ne kadar acaba, bir de bu tek model oluyor değil mi? ben önceden püregon kullandığım için gonal-f nasıl hiç bilmiyorum

gonal-f tüp bebek ve aşılama için en tesirli ve en iyi ilaç biz onun sayesinde aşılamamız tuttu allahım çocuğu olamayanlarada
tez zamanda acılarını dindir.

amin cnm inşallah, tebrik ederim seni de, inşallah devamı da güzel olur. ben temmuzda tüp tedavisine başlamayı düşünüyorum aksilik olmazsa. o nedenle açıkçası şimdiden ilaç arayışına girdim. sen sanırım raporlu almadın ilacını. fiyat verebiliyor musun? vermediysen kimseye talip olabilirim:)

Elimizde 15 kutu gonal F 75 var
Toz + sıvı şeklinde olduğundan buz gerektirmez ve uzağa gönderilebilir...
Zonguldak civarı elden teslim alabilir...
diğer her yere kar amacı gütmeden uygun fiyata (sgkdan daha uygun)
gönderilir... tel: 5063698641 veya 40
gulten_ttk@yahoo.com
iletişim için...
amacımız elimizde kalan ve işe yaramayan ilaçlarımızı ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak...
biz zaten bir bebek bekliyoruz ( 2 aydan az kaldı)
Allah isteyen herkese nasip etsin...

tüp bebek tedavisinde kullandığım gonal f 450 hazır kalem şeklinde iğne 1 kutu kaldı raporsuz 364 tl den aldık yaklaşık 15 gün önce son kullanma tarihi 2014 buzdolabında muhafaza ediyorum isteyene 250 tl den verebilirim istanbul avrupa yakasında oturuyorum. 1 kutu da menogon var yalnız onun içinden tek bir tüp kullandım yani 4 tüp kaldı onun alış fiyatıda 130 civarı 50 tl den de onu verebilirim .Ücret talep etmeksizin ihtiyacı olana vermek isterdim ama maddi olarak çok zor durumda kaldık . Almak isteyenler cepten ulaşabilir.Nete çok fazla giremiyorum.0534 669 34 91

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…