- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
Gonal f 450 ( 2 kutu) ve Menogon 0.75 (4 kutu)
olmak uzere elımde tedavımden ılaclarım kalmıstır.
Gonal fın son kullanma tarıhı nısan ayı oldugu ıcın suresı gecmemesı adına
raporlu aldıgım fıyatın daha da altına vermeyı dusunuyorum.Ihtıyacı olan varsa bana ozelden mesaj atabılırler.
Hepınıze tedavınızde bol şanslar dilerim.
raporlu olup fazla Gonal f 450 olan var mı?
raporlu olmadığımdan çok yüksel gelyor fiyat . 4 kutu gerekli .
yardımcı olursanız çok sevinirim. 3-4 gün içinde almam gerekiyor..
slm arkadaşlar.elimde 2 kutu açılmamış gonal f 450 lik var. son kullanma tarihi temmuz 2013.çok uygun fiyatla veriyorum.ihtiyacı olan arasın 5075240315
arkadaşlar merhaba;
elimde son kullanma tarihi nisan-2014 olan 5 kutu gonal f 450 (kalem şeklinde olanlardan ) ve 5 kutu ovitrelle var, ilaçlar buzdolabında saklanmış olup kutusunun ambalajı kesinlikle açılmamıştır. tedaviye başlamak için ocak ayında almıştık ancak o ay hamile kaldığımı öğrendim ilaçlara çok şükür gerek kalmadı, özelden mesaj yazamadığım için tel: 05054367557 İsmim Derya, uygun fiyattan vereceğim.
arkadaşlar merhaba;
elimde son kullanma tarihi nisan-2014 olan 5 kutu gonal f 450 (kalem şeklinde olanlardan ) ve 5 kutu ovitrelle var, ilaçlar buzdolabında saklanmış olup kutusunun ambalajı kesinlikle açılmamıştır. tedaviye başlamak için ocak ayında almıştık ancak o ay hamile kaldığımı öğrendim ilaçlara çok şükür gerek kalmadı, özelden mesaj yazamadığım için tel: 05054367557 İsmim Derya, uygun fiyattan vereceğim.
Altin bende var 450 iki tane istwrsen cok uyguna vericem telim 0542 326 87 80
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?