- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
Bu Iğneyi Ssk Karsiliomu Acaba Biliomusunuz....
Malesef ssk hakkında bilgim yok.
Hayırdır 2.yi mi düşünüosun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu Iğneyi Ssk Karsiliomu Acaba Biliomusunuz....
Malesef ssk hakkında bilgim yok.
Hayırdır 2.yi mi düşünüosun![]()
kızlar artık bende iğnelere başlıyorum.pazar günü ilk iğnemi yapacam...yanlız size bu konuda bişey sorucam...
şimdi ben geçen ay gonaphene hap kullandım ve gayet güzel yumurta elde ettik...5 tane....ama olmadı...doktorum bu ay gonal-f uygulayalım dedi...ikisinin arasında fark varmı???yani iğne dahamı iyi haptan???çok pahalı...ve ben hapa bu denli cevap vermişken iğnelere verdiğim parayı fuzuli buluyorum...beni aydınlatırsanız sevinirim......
kısmetse canım eski dr umdan randevumu aldım eminin yine bu iğneye ihtiyacım olacak...
İnşallah hayırlısıyla bide kızın olsun canım arda kadar şirin olsun :)
Kız geçiyodur heralde gönlünüzden??
Hayırlı, sağlıklı bi olsun en önemlisi.
EVET CANIM YAA KIZ GEÇİO DOĞRUSU AMA SAĞLIKLI OLSUNDA GÖNLÜM ONDAN YANA..OĞLUMU NERDE GÖRDÜN MERAK ETTİM .....
Klibini izlemiştim ordan biliyorum canım ya allah herkese gönlüne göre versin inşallah.
Biliyosun di miyumurtlama gününden önce beraberliklerde kız olma, tam yumurtlama günündeki beraberliklerde erkek olma ihtimali fazlaymış.Gerçi sen bunları biliyosundur.
AY MEŞHUR OLDU OĞLUŞUM KK DA :sm_cool:
SORMA CANIM EĞER KIZIM OLMAZSA ŞAŞIRICAM ZATEN NERDE NE VAR ARAŞTIRIORUM OLMASI YÖNÜNDE TABİİİ BİDE DR UMA SÖLEMEM LAZIM BU İSTEĞİMİ.CATLATMA İĞNESİNDEN 36 SAAT İLİŞKİ DERSE YİNE OĞLUŞ OLUR DA:roflol::roflol:
Bu arada Arda'yı gördük beğendik bak kızım olursa karışmamGel şimdiden anlaşalım kulüp kertmesi yapalım kız olursa :)))
Benim sağlıklı,hayırlı olsun şimdilik isteğim bu.
OLUR CANIM SENİN KIZINIDA ALIRIZ NAPALIM SIRADA ÇOKK VAR DA :)
BU ARADA SENİN TEDAVİ AŞAMAN NERDE,NASIL????
Bilmiyorum artık benim kaynımın kızları gibi şirin olursa Arda fazla seçenekleri düşünmeyecek sanırım :)))
Ben 3. aşılamamı yaptırcam ama mola verdim yaramı yaktırdım bu ay.iyileşirse hemen adetimle aşılamaya devam ama iyileşmezse bi ay daha beklerim.
GEÇMİŞ OLSUN CANIM İNŞALLAH BİR AN ÖNCE GEÇERDE BASLARSIN TEDAVİNE YİNE...
HADİ AMA ARALARINDA FAZLA YAŞ FARKI OLMASIN HA:)
BU ARADA DAMADIN BENSİZ HALA UYUMUOR BABASINA HUYSUZLANIOR :))
CANIM BEN CIKIORUM YARIN YİNE GÖRÜSÜRÜZ İİ GECELER....
kızlar ben bu ay 2.aşılamayı yaptırıyorum..vee gonal-f kullanıyorum...her hasta ayrı ayrı tedavi sürecinden geçiyor biliyorum ama yine de sormak istedim...gonal -f i kaç gün ve ne miktarda vurundunuz....ve sonunda kaç yumurta elde ettiniz....cevaplarsanız çok sevinirim......
kızlar ben bu ay 2.aşılamayı yaptırıyorum..vee gonal-f kullanıyorum...her hasta ayrı ayrı tedavi sürecinden geçiyor biliyorum ama yine de sormak istedim...gonal -f i kaç gün ve ne miktarda vurundunuz....ve sonunda kaç yumurta elde ettiniz....cevaplarsanız çok sevinirim......
teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için...bende bugün 7.günüm.bende 75 lik yapıyorum..ve 2 yumurtam oluştu.....