Gonal F Paylaşım Alanı

kızlar artık bende iğnelere başlıyorum.pazar günü ilk iğnemi yapacam...yanlız size bu konuda bişey sorucam...
şimdi ben geçen ay gonaphene hap kullandım ve gayet güzel yumurta elde ettik...5 tane....ama olmadı...doktorum bu ay gonal-f uygulayalım dedi...ikisinin arasında fark varmı???yani iğne dahamı iyi haptan???çok pahalı...ve ben hapa bu denli cevap vermişken iğnelere verdiğim parayı fuzuli buluyorum...beni aydınlatırsanız sevinirim......

kızlar artık bende iğnelere başlıyorum.pazar günü ilk iğnemi yapacam...yanlız size bu konuda bişey sorucam...
şimdi ben geçen ay gonaphene hap kullandım ve gayet güzel yumurta elde ettik...5 tane....ama olmadı...doktorum bu ay gonal-f uygulayalım dedi...ikisinin arasında fark varmı???yani iğne dahamı iyi haptan???çok pahalı...ve ben hapa bu denli cevap vermişken iğnelere verdiğim parayı fuzuli buluyorum...beni aydınlatırsanız sevinirim......

Canım benim 2 veya 3 yumurtam gelişiyor hapla ama iğneylede aynı oldu.Yalnız doz da önemli sanırım.
Bi de şu faktör var ilerde tüpe geçmek gerekince haplarla yaptırdığın rapor alırken işe yaramıyormuş.Burdaki arkadaşlar öyle söyledi.
evet pahalı iğneler napalım katlanıyoruz.İnşallah tüpe gerek kalmadan hallederiz o daha pahalıya :(

EVET CANIM YAA KIZ GEÇİO DOĞRUSU AMA SAĞLIKLI OLSUNDA GÖNLÜM ONDAN YANA..OĞLUMU NERDE GÖRDÜN MERAK ETTİM .....

Klibini izlemiştim ordan biliyorum canım ya allah herkese gönlüne göre versin inşallah.:nazar:
Biliyosun di miyumurtlama gününden önce beraberliklerde kız olma, tam yumurtlama günündeki beraberliklerde erkek olma ihtimali fazlaymış.Gerçi sen bunları biliyosundur.

Klibini izlemiştim ordan biliyorum canım ya allah herkese gönlüne göre versin inşallah.:nazar:
Biliyosun di miyumurtlama gününden önce beraberliklerde kız olma, tam yumurtlama günündeki beraberliklerde erkek olma ihtimali fazlaymış.Gerçi sen bunları biliyosundur.

AY MEŞHUR OLDU OĞLUŞUM KK DA :sm_cool:
SORMA CANIM EĞER KIZIM OLMAZSA ŞAŞIRICAM ZATEN NERDE NE VAR ARAŞTIRIORUM OLMASI YÖNÜNDE TABİİİ BİDE DR UMA SÖLEMEM LAZIM BU İSTEĞİMİ.CATLATMA İĞNESİNDEN 36 SAAT İLİŞKİ DERSE YİNE OĞLUŞ OLUR DA:roflol::roflol:

AY MEŞHUR OLDU OĞLUŞUM KK DA :sm_cool:
SORMA CANIM EĞER KIZIM OLMAZSA ŞAŞIRICAM ZATEN NERDE NE VAR ARAŞTIRIORUM OLMASI YÖNÜNDE TABİİİ BİDE DR UMA SÖLEMEM LAZIM BU İSTEĞİMİ.CATLATMA İĞNESİNDEN 36 SAAT İLİŞKİ DERSE YİNE OĞLUŞ OLUR DA:roflol::roflol:

Rahat ol bence acele etme.Nasıl olsa bebeğin var çatlatma iğnesi vurulduğun ve ertesi günü değerlendirebilirsin sen de ;)

Bu arada Arda'yı gördük beğendik bak kızım olursa karışmam ;) Gel şimdiden anlaşalım kulüp kertmesi yapalım kız olursa :)))

Benim sağlıklı,hayırlı olsun şimdilik isteğim bu.

Bu arada Arda'yı gördük beğendik bak kızım olursa karışmam ;) Gel şimdiden anlaşalım kulüp kertmesi yapalım kız olursa :)))

Benim sağlıklı,hayırlı olsun şimdilik isteğim bu.

OLUR CANIM SENİN KIZINIDA ALIRIZ NAPALIM SIRADA ÇOKK VAR DA :)

BU ARADA SENİN TEDAVİ AŞAMAN NERDE,NASIL????

OLUR CANIM SENİN KIZINIDA ALIRIZ NAPALIM SIRADA ÇOKK VAR DA :)

BU ARADA SENİN TEDAVİ AŞAMAN NERDE,NASIL????

Bilmiyorum artık benim kaynımın kızları gibi şirin olursa Arda fazla seçenekleri düşünmeyecek sanırım :)))

Ben 3. aşılamamı yaptırcam ama mola verdim yaramı yaktırdım bu ay.iyileşirse hemen adetimle aşılamaya devam ama iyileşmezse bi ay daha beklerim.

Bilmiyorum artık benim kaynımın kızları gibi şirin olursa Arda fazla seçenekleri düşünmeyecek sanırım :)))

Ben 3. aşılamamı yaptırcam ama mola verdim yaramı yaktırdım bu ay.iyileşirse hemen adetimle aşılamaya devam ama iyileşmezse bi ay daha beklerim.

GEÇMİŞ OLSUN CANIM İNŞALLAH BİR AN ÖNCE GEÇERDE BASLARSIN TEDAVİNE YİNE...
HADİ AMA ARALARINDA FAZLA YAŞ FARKI OLMASIN HA:)
BU ARADA DAMADIN BENSİZ HALA UYUMUOR BABASINA HUYSUZLANIOR :))
CANIM BEN CIKIORUM YARIN YİNE GÖRÜSÜRÜZ İİ GECELER....

GEÇMİŞ OLSUN CANIM İNŞALLAH BİR AN ÖNCE GEÇERDE BASLARSIN TEDAVİNE YİNE...
HADİ AMA ARALARINDA FAZLA YAŞ FARKI OLMASIN HA:)
BU ARADA DAMADIN BENSİZ HALA UYUMUOR BABASINA HUYSUZLANIOR :))
CANIM BEN CIKIORUM YARIN YİNE GÖRÜSÜRÜZ İİ GECELER....

Sağol canım görüşürüz öptüm iyi bak damadıma :))
Bisküvi çocuğu desene :))
Neyse bekletmeyiz inşallah sizi:)

kızlar ben bu ay 2.aşılamayı yaptırıyorum..vee gonal-f kullanıyorum...her hasta ayrı ayrı tedavi sürecinden geçiyor biliyorum ama yine de sormak istedim...gonal -f i kaç gün ve ne miktarda vurundunuz....ve sonunda kaç yumurta elde ettiniz....cevaplarsanız çok sevinirim......

kızlar ben bu ay 2.aşılamayı yaptırıyorum..vee gonal-f kullanıyorum...her hasta ayrı ayrı tedavi sürecinden geçiyor biliyorum ama yine de sormak istedim...gonal -f i kaç gün ve ne miktarda vurundunuz....ve sonunda kaç yumurta elde ettiniz....cevaplarsanız çok sevinirim......

bende 10 gün 75lik vurulmustum 2 yumurta gelişti.....

Bende 7 gün 75 lik dozajda kullandım. üç yumurtam olmuştu.En büyüğü 18mm di çatlatma iğnesi günü.Aşılama günü karşımızda bi tane çatlamamış yumurta kesesi vardı.Dier ikisi sırra kadem basmıştı :) Bu çatlamayanın sonu da ne oldu inan hiç bilmiyorum.Umarım kist olarak beni beklemiyordur.Aşılama tutmayınca sonrasında sadece yarayı yaktırmaya gittim ultrasonda baktırmadım.Kist durumu olmuşmu diye.

teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için...bende bugün 7.günüm.bende 75 lik yapıyorum..ve 2 yumurtam oluştu.....

Devam ediyormusun iğneye? Yumurtaların hangi tarafta ve kaç mm?
Beni bir solda 2 sağdaydı.
Sağlıklı yumurtalar olduktan sonra tanesi önemli değil.İnşallah güzel yumurtalardır karamiocum ;)

Back
X