- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
Moralem sana jac tane laxim 3 tane gonalf 450 8 tanede cetrodiet var elimde ara beni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar tüp bebek için acil elinizde fazladan artan gonal-f 450 ignesi kalan varmı acil cevap bekliyorummmmm
Arkadaşlar elimde 2 kutu gonal f ve bir kutu otrivelle var, buzdolabında saklıyorum. Gonaf'ın son kullanma tarihi 02.2014 otrivellenin ise 04.2014 ,İstanbul anadolu yakasındayım.İlaçların hepsini 297 TL'ye almıştım ama 150 TL'ye vermeyi düşünüyorum.
İsteyen arkadaş olursa msj atabilir.
bugün adetin ilk günü, pazartesi 4. gün oluyor. 4. gün geç mi olur acaba. dr um izinde ulaşamadım kendisine.
2. günü başlanıyo bildiğim kadarıyla...
hadi yaaa internette 2-5. gün diyor da dr a ulaşamadım. ama bence 4. günü de olsa başlatır. çok geç kalmış olmuyorum.
benim 2.gunde baslattı doktorum 14.gunde de istenılen buyuklukteydı yumurta. bende bu ay 2. asılamayı yaptırcam ısallah hayırlısıyla
yaaa bu ay da geç kaldık derse var ya ne yapacağım bilmiyorum. Kaç aydır bir şey çıkıyor aşılama yaptıramıyorum. Bu sefer de dr izinde. Muayene olmadan başlamak da istemiyorum iğneye. Inşallah geç kalmamışımdır. Sen kaç mg kullandın, kaç yumurtan oldu? çok merak ediyorum bende işe yarayacak mı acaba.
hayırlısı olsun canım inşallah geç olmamıştır.ben günlük 75 mg kullandım.bende kaliteli yumurta 1 taneydi.zaten doktorda bir tane olmasını istediğini söylemişti.ağustosta yaptırdım ben 1.sini tutmadı. Sen kaçıncıya yaptırcan