Gonal F Paylaşım Alanı

Kizlar ben istanbul avrupa yakasindayim istanbul ici olursa cok iyi olur gonallar eylul skt 2 tanesinin biri temmuz son kullanma tarihli
Cetrodietler kasim skt 8 tane var elimde cok guzel muhafaza edildi gonul rahatligiyla kullanabilirsiniz cunku ablam icindi malesef buyuk bi operasyon gecirdi bi sene gebelik yasak
Bakirkoye yakinsaniz orda elden verebilirim

Merhaba
Elimde Tüp Bebek tedavisinden kalan 1 adet Gonal f 450 IU 0.75 ml ilaç bulunmaktadır.
Son kullanma tarihi :07.2014
Aldığım fiyata veriyorum. 250 TL
Anadolu yakasındayım.
İlgilenen olursa iletişime geçebilirsiniz.
05305207176

Arkadaşlar elimde 2 kutu gonal f ve bir kutu otrivelle var, buzdolabında saklıyorum. Gonaf'ın son kullanma tarihi 02.2014 otrivellenin ise 04.2014 ,İstanbul anadolu yakasındayım.İlaçların hepsini 297 TL'ye almıştım ama 150 TL'ye vermeyi düşünüyorum.
İsteyen arkadaş olursa msj atabilir.

Arkadaşlar elimde 2 kutu gonal f ve bir kutu otrivelle var, buzdolabında saklıyorum. Gonaf'ın son kullanma tarihi 02.2014 otrivellenin ise 04.2014 ,İstanbul anadolu yakasındayım.İlaçların hepsini 297 TL'ye almıştım ama 150 TL'ye vermeyi düşünüyorum.
İsteyen arkadaş olursa msj atabilir.

YETER bana mesaj atmışsın ben özelden yazamıyorum Gonaf f 450'lik cnm düşünürsen bana özelden telini gönder ben seni ararım

arkadaşlar benim de tüp bebek tedavimden kalan 2 kutu hiç açılmamış gonal f 450 var.son kullanma tarihi 09.2013.uygun koşullarda sakladım.200 tlye vermeyi düşünüyorum.yanında 1 adet preglin 5000 ve 2 adet orgalutran hazır şırınga bedava verebilirim.özelden msj atabilirsiniz.benim çok şükür tuttu.darısı isteyen herkesin başına inşallah...

Merhaba arkadaşlar, rabbim herkesin gönlüne göre versin. Bizde 2. aşılama kararı aldık eşimle. Daha önceki aşılamadan 1 kutu Gonal F 450 var. Bir kutu daha lazım. Elinde olan varsa ogretmen1986_19@hotmail.com adresinden iletişime geçerse çok sevinirim. Eskişehir'deyim. Yakın yerlerden hafta sonu alabilirim. Uzak yerlerden kargo ile alabilirim.

elimde tedavimden kalan 1 adet gonal f 450 var . Aldığım fiyata vericem 250 tl istanbul avrupa yakasındayım ilgilenen olursa iletişime gecebilir . 0539 663 86 34
son kullanma tarih: 07/ 2013

elimde tedavimden kalan 1 adet gonal f 450 var . Aldığım fiyata vericem 250 tl istanbul avrupa yakasındayım ilgilenen olursa iletişime gecebilir . 0539 663 86 34
son kullanma tarih: 07/ 2013

benim 2.gunde baslattı doktorum 14.gunde de istenılen buyuklukteydı yumurta. bende bu ay 2. asılamayı yaptırcam ısallah hayırlısıyla

Yaaa bu ay da geç kaldık derse var ya ne yapacağım bilmiyorum. kaç aydır bir şey çıkıyor aşılama yaptıramıyorum. bu sefer de dr izinde. muayene olmadan başlamak da istemiyorum iğneye. inşallah geç kalmamışımdır. sen kaç mg kullandın, kaç yumurtan oldu? çok merak ediyorum bende işe yarayacak mı acaba.

yaaa bu ay da geç kaldık derse var ya ne yapacağım bilmiyorum. Kaç aydır bir şey çıkıyor aşılama yaptıramıyorum. Bu sefer de dr izinde. Muayene olmadan başlamak da istemiyorum iğneye. Inşallah geç kalmamışımdır. Sen kaç mg kullandın, kaç yumurtan oldu? çok merak ediyorum bende işe yarayacak mı acaba.

hayırlısı olsun canım inşallah geç olmamıştır.ben günlük 75 mg kullandım.bende kaliteli yumurta 1 taneydi.zaten doktorda bir tane olmasını istediğini söylemişti.ağustosta yaptırdım ben 1.sini tutmadı. Sen kaçıncıya yaptırcan

hayırlısı olsun canım inşallah geç olmamıştır.ben günlük 75 mg kullandım.bende kaliteli yumurta 1 taneydi.zaten doktorda bir tane olmasını istediğini söylemişti.ağustosta yaptırdım ben 1.sini tutmadı. Sen kaçıncıya yaptırcan

ben de kasımda ilk aşılamamı yaptırmıştım. bu 2. aşılama olacak. inşallah tutar bu kez. çok stresli ve heyecanlıyım.

Back
X