- Konu Sahibi Birumutiste
Henüz asilama yapılmadı canim ikinci kutu igne aldim bugün tedaviye devam ediyorum haftaya asilama yapılacak insAllahAnladım canım sağol. Peki noldu sonuç umarım tutmuştur bebeğin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Henüz asilama yapılmadı canim ikinci kutu igne aldim bugün tedaviye devam ediyorum haftaya asilama yapılacak insAllahAnladım canım sağol. Peki noldu sonuç umarım tutmuştur bebeğin
Anladım canım hayırlısı olsun insallah. İnşallah bebeğin tutunurHenüz asilama yapılmadı canim ikinci kutu igne aldim bugün tedaviye devam ediyorum haftaya asilama yapılacak insAllah
2 iğneli aşılama yaptırdım, 2.tuttu düşük yaptım. 2 tüp bebek yaptırdım İlki tutmadı, 2.tuttu 1 yaşına geldi evladım. Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah.Ya anladım çok çok fazlaymış Allah yardımcımız olsun peki işe yaradı mı. Memnun kaldın mı yani. Ben gelecek bu ay adetin 2. Günü başlıycamda iki aşılamam başarısız olduğu için güvenemiyorum açıkçası.
Amin canım Allah bağışlasın evladını darısı başımıza olsun.2 iğneli aşılama yaptırdım, 2.tuttu düşük yaptım. 2 tüp bebek yaptırdım İlki tutmadı, 2.tuttu 1 yaşına geldi evladım. Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah.
Teşekkür ederim, aminnn..Amin canım Allah bağışlasın evladını darısı başımıza olsun.![]()
Hanımlar merhaba 3 yıllık evliyim 2 aşılamam femera ile oldu olumsuz sonuç aldım. Bugün doktora gittim ve vajinamda iltihap olduğunu söyledi. Tüp bebek yapmayı düşünüyorduk önümüzdeki ay fakat bana gonal f yi kullanıp aşılama yap daha sonra olmazsa tüp bebek yaparsın dedi. Bu arada bugün devlete gittim.. Sorum şu acaba gonal f fiyatı ne kadar devlet karşılamıyor sanırım. Bazılarıda %20 sini devlet karşılıyo dediler. Ne yapsam fikir verir misiniz çok ihtiyacım var yardıma![]()
Peki bana hergün 1 iğnenin 1000 TL olduğunu söylediler bu yanlış mı şimdi. Yani toplam iğne fiyatımı 1000 civarında oluyor. Bu arada bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler hepinize![]()
Henüz asilama yapılmadı canim ikinci kutu igne aldim bugün tedaviye devam ediyorum haftaya asilama yapılacak insAllah
İnşallah canimAnladım canım hayırlısı olsun insallah. İnşallah bebeğin tutunur![]()
Pazartesi kontrol sonra gün verecekler suan 16.5 mm olmuş senin nasıldı gelişim ❤Benimde haftayapazartesi gün verecekler salı veya çarşamba
sizin hangi gün?
Pazartesi kontrol sonra gün verecekler suan 16.5 mm olmuş senin nasıldı gelişim ❤
Bende pazartesi son kontrol olacağım benimki de 15 mm di doktor sali veya çarşamba olblr aşılama dedi.catlatma iğnesi verecekmiş .aynı olacağız
Ben devlette yaptırdığım zaman gonal f 450 ye sağolsun doktor iki kutu yazmıştı. SGK dan gelen mesaja baktım şimdi 2 kutu gonal f bir çatlatma iğnesine 486.35 ödemişim.ama 14 Eylül 2020 de .ve bir kutuyu bile bitiremeden aşılamada olmuştum . Bir kutu ilaç çöpe gitmiş oldu . Eğer siz de yaptıracaksanız doktor kaç kutu yazarsa yazsın bir kutu alınHanımlar merhaba 3 yıllık evliyim 2 aşılamam femera ile oldu olumsuz sonuç aldım. Bugün doktora gittim ve vajinamda iltihap olduğunu söyledi. Tüp bebek yapmayı düşünüyorduk önümüzdeki ay fakat bana gonal f yi kullanıp aşılama yap daha sonra olmazsa tüp bebek yaparsın dedi. Bu arada bugün devlete gittim.. Sorum şu acaba gonal f fiyatı ne kadar devlet karşılamıyor sanırım. Bazılarıda %20 sini devlet karşılıyo dediler. Ne yapsam fikir verir misiniz çok ihtiyacım var yardıma![]()
Bana da yarın catlatma ignesi verecek sanırımsonrası beklenen gün
![]()
2 gün önce 450 lik iki kutu gonalf ve catlatma iğnesi 650 ₺ ye aldım catlatma ignesinin de bir kısmını karşıladı bende devlet. Rapor çıkartın
Canım merhaba , evet aslında doktor direk tüp bebeğe geç dedi ama devlet karşılaması için iki aşılama şartını ortadan kaldırmak için hemen aşılamaya geçtik. Bugün 4. iğneyi oldum günlük 75 lik dozKaçıncı günün? Başlamışsın aşılamaya.
Ilk cocuksa eğer doktor rapor yazabiliyor 450lik aldim 170 tl ödedim normali 800küsur.muş sonra doktor 300lük de yazdı yine 170 ödedim o da normalde 600küsurmuş.Hanımlar merhaba 3 yıllık evliyim 2 aşılamam femera ile oldu olumsuz sonuç aldım. Bugün doktora gittim ve vajinamda iltihap olduğunu söyledi. Tüp bebek yapmayı düşünüyorduk önümüzdeki ay fakat bana gonal f yi kullanıp aşılama yap daha sonra olmazsa tüp bebek yaparsın dedi. Bu arada bugün devlete gittim.. Sorum şu acaba gonal f fiyatı ne kadar devlet karşılamıyor sanırım. Bazılarıda %20 sini devlet karşılıyo dediler. Ne yapsam fikir verir misiniz çok ihtiyacım var yardıma![]()
Canım merhaba , evet aslında doktor direk tüp bebeğe geç dedi ama devlet karşılaması için iki aşılama şartını ortadan kaldırmak için hemen aşılamaya geçtik. Bugün 4. iğneyi oldum günlük 75 lik doz