- 15 Mart 2016
- 284
- 113
- 103
- 34
- Konu Sahibi kelebekli papatya
-
Ben dün aşılama oldum cnm 2.günüm bugün ilacı 175 e aldım 2 kutu bide ovitrelle 90 a aldım 450 tuttu 256 milyonu geri ödedi yarı yarıya yani kaç kere rapor çıkar bliyorm 2.asilamadan sora ise çıkar benceMerhaba arkadaşlar, ben daha önce klomen ile aşılama yaptırmıştım. Şimdi iğneli aşılama deneyeceğiz. Dr Gonal F 300 yazdı, ama şimdilik raporum çıkmadığı için iğneyi normal fiyatı üzerinden aldım, rapor çıkınca ücretini geri alabiliyormuşum eczaneden.
Sormak istediğim kaç kere rapor çıkarabiliyoruz bir bilginiz var mı, yani kaç kere raporlu aşılama yaptırabiliriz? Bir de Gonal f 300 kullananlar ilacı ne karara aldınız?
175 e aldım bir kutusunu1 hafta nceYakın zamanda Gonal f alan arkadaşlar varsa fiyatını yazabilir mi acaba, her yerde farklımı bu iğnenin fiyatı?
Gonal F 300 kalem olan mı acaba?175 e aldım bir kutusunu1 hafta nce
Evert kalem olan çok iyiGonal F 300 kalem olan mı acaba?
Doktorlar seni yönlendiriyor d9ktor izin verise çıkıyor senden belgeler istiyolar aşılama ilaçlarının yarı parasını sonra alıyorsun eczaneden ama aşılama fiyatına etki etmiyor benim öyle olmustiGünaydın hanımlar,
Bu raporu nasıl çıkarttırıyorsunuz? bilgim olsun istiyorum.
Doktorlar seni yönlendiriyor d9ktor izin verise çıkıyor senden belgeler istiyolar aşılama ilaçlarının yarı parasını sonra alıyorsun eczaneden ama aşılama fiyatına etki etmiyor benim öyle olmusti
Merhaba asilama ilaclarinin yari parasi aliniyor demissiniz nasil oluyor acaba bende 3 kere asilama yaptirmistim tup bebek yaptiricam benimde alma sansim var mi acaba asilama fiyatina etki etmiyor derken nasil oluyor rica etsem aciklar misinizDoktorlar seni yönlendiriyor d9ktor izin verise çıkıyor senden belgeler istiyolar aşılama ilaçlarının yarı parasını sonra alıyorsun eczaneden ama aşılama fiyatına etki etmiyor benim öyle olmusti
Smdi doktor aşılama yaptıktan sonra reçete ediyor ilaçları sen eczaneye veriyorsun r mesela 175 tl ya bunun yarı fiyatını hesaplıyor.kac kutu ne ldiysn asilamadan sonr ayırıp aliosun iki tane gonal f 300 lük ve catlatma iğnesi 450 tutmuştu 256 sini geri aldık ama hemen almanız gerekiyor o gün içersinde 2.aşılamam benimde rapor çıkıyor demek bu .. Sadece ilaç parasını karşılıyor devlet hastanenin aldığı aşılama parasından düşmüyor .. aşılama içinde 850 odemstkMerhaba asilama ilaclarinin yari parasi aliniyor demissiniz nasil oluyor acaba bende 3 kere asilama yaptirmistim tup bebek yaptiricam benimde alma sansim var mi acaba asilama fiyatina etki etmiyor derken nasil oluyor rica etsem aciklar misiniz
Evet kalem olan o çok rahatGonal F 300 kalem olan mı acaba?
Ben devlette yaptirmistim acaba ayni mi farkediyor mu kiSmdi doktor aşılama yaptıktan sonra reçete ediyor ilaçları sen eczaneye veriyorsun r mesela 175 tl ya bunun yarı fiyatını hesaplıyor.kac kutu ne ldiysn asilamadan sonr ayırıp aliosun iki tane gonal f 300 lük ve catlatma iğnesi 450 tutmuştu 256 sini geri aldık ama hemen almanız gerekiyor o gün içersinde 2.aşılamam benimde rapor çıkıyor demek bu .. Sadece ilaç parasını karşılıyor devlet hastanenin aldığı aşılama parasından düşmüyor .. aşılama içinde 850 odemstk
Yanlış anlamışımGonal F 300 kalem olan mı acaba?
Devlette aşılama işlemi bedava yapılıyor ( çocuğun yoksa yani ücretli değilsen) ama özeller bu işlem için belli bir ücret alıyorlar.Ben devlette yaptirmistim acaba ayni mi farkediyor mu ki
Ben sadece ilaclara para odemistim evet. Onun disinda para odemedimDevlette aşılama işlemi bedava yapılıyor ( çocuğun yoksa yani ücretli değilsen) ama özeller bu işlem için belli bir ücret alıyorlar.
Raporlu ilaç alma ise hem devlette hem özelde aynı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?