Gonalf 450 kullanıp yumurta gelişimi olmayan var mı ?? Acilll !!

siz kaç yıl önce yaptirdiniz ki? Acaba bende aşılamadan sonra olmazsa ücretli tüp bebek mi yaptirsam diyorum.

siz kaç yıl önce yaptirdiniz ki? Acaba bende aşılamadan sonra olmazsa ücretli tüp bebek mi yaptirsam diyorum.
Haziran da başladı benim sürecim.
Eğer tüp bebekte rapordan yararlanmak istiyorsan bazı şartlar var. 2 aşılama istiyorlar 5 yıllık sigorta primi düzenli yatmış olmalı vs. Bulunduğun ilde sorarsın şartların tutuyorsa rapora başvurmanı tavsiye ederim çünkü hem ilaçta hem hastane ücretinde yarı yarıya düşüyor

Evet öyle. Aşılama içinde rapor aldım ben. 4000 tl gibi bişey tutuyordu ilaçlar vs sadece 866 tl ödedim. Tüp bebekte raporsuz 15000 tl civariymiş tedavi gördüğüm devlet hastanesinde onuda öğrendim. Hepsini sağliyoruz şartların sadece 3 yıllık değil evliliğimiz o yüzden bekleriz heralde.

Aşılama 4000 mii kesinlikle o paraya değecek bir işlem değil. İyi ki rapor almışsınız. İnşallah gerek kalmaz tüp bebeğe gönlünüzce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…