Gonalf f 900 sonrası aşılama

oozza

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2023
175
22
18
27
Arkadaşlar merahaba ben adetin 3-4 günü gonalf f 900 kullandım 150 ml tek gün aynı saatte yani ctsi pazar kullandım dün pazartesi kontrole gittim 12 16 18 yumurta gelişmiş dün de kullandım 20 ye ulaşmış E2 ye baktı 128 çıkmış bugün akşam saat 11.30 da ovitrelle bulamadım Erzincan da olduğumuz için onun yerine gonapaptly buldum iki kutu bugün hem sağ hem sol iki iğneyi vurulcam Perşembe günü 11.30 da aşılama olacak bu benim ikinci aşılamam uzun zamandır letu ve femara ile deniyoduk olmadı bende pcos var sizden ricam acaba neler yaptınız yapıyosunuz aşılama yapıldıktan sonra

Aşılama yapildinmi merak ettim bende erzincandan

Sonuç tuttu mu

Benimki tutmadı
Bende asilama yapilmadim c life macun karışımı aldım sirkesini içiyorum d 3 kapsul kullanıyorum qenzim 200 mg kapaul ve dhea kapsulunu kullanıyorum sabahları bal karışımı yiyorum ari ekmegi arısı sutu polen bu ay bakalım nasıl olacak 3 qy kullanmam gerekiyormuş arkadaşım c life macunuyla hamile kalmış banada tavsiye etti alıp kullandım gözlemleme yapıyorum tutmasa asilama geçecek oda olmazsa tüp bebek sanırsam inşallah hemen hamile kalabilirim hiç sorunum yok esimdede öyle amh değerim 78 doktor bunu dikkate almıyor tutar diyor kendine kasma umarım hersey yoluna girerr

Bunları kullanıyorum artık sonucu görecem 1 aylık tedavi bide folik asit kullanıyorum geceleri uyku yapıyor ovulex sase toz gebelik öncesi çok salikliymis 4 aydır kullanıyorum buna geçince faydasını gördüm yumurtaliklarimda ilişki sırasında agri oluyordu özellikle spermle birleşince ama folik asit kullanınca geçtiğini gördüm umarım hesey gönlümüzce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…