Gonalf ile aşılama

İnşallah çok teşekkür ederim rabbim bana size ve isteyen herkese kolaylıkla nasip etsin... Sizde gecikmeden baslayin tabiki

Bugünde kalan dozumu vurup Pts çatlatma ignemi vurucam öyle söyledi.. ve ilişki günleri verdi bakalım nasıl olur bu aydan fayda görür müyüm bilemiyorum yaşayıp gorucem
Kalbinizi gönlünüzü ferah tutun, umarım pozitif sonuç görürsünüz Bu arada imza yazınız cok güzell

Kalbinizi gönlünüzü ferah tutun, umarım pozitif sonuç görürsünüz Bu arada imza yazınız cok güzell
Amin inşallah çok sağolun umutlarımız bizi ayakta tutuyor rabbim ferahlık versin hepimizin kalbine ya teşekkür ederim sizinkide çok güzel elimizden geleni yapalim gerisi takdir ilahi

Bende de aynı durum canım pcos gebelik, fakat gonal f her zaman 2 değil bizde 2den fazla yumurta oluştura biliyor, ben bu riske rağmen denemeyi isterim mesela

İnşallah olumlu sonuç alırsınız canım, bende eşimin spermlerinde sorun olduğu için gebelik oluşmadığını düşünüyoruz, bu sebepten 1 yıl sonra yumurta büyüten tedavi + aşılama seçtik, bende her ay kemdiliğinden ovulyason oluyo tüpler açık fakat hiç gebelik olmadı, yaşım 27 , eşim 37

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…