- 3 Ocak 2023
- 54
- 12
- 18
- 39
- Konu Sahibi Betusum Betusum
Kızlar tüp bebek tedavisine başladım. Gonapeptyl 0.1 lazım, 2 kutu. İstanbul da hangi eczaneler de bulunur, rapor ile satın alacağım. Bilenler yazarsa ömrüm boyunca duacısı olacağım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şişli de İdil eczanesinden almıştık biz 2 ay önce ama. Normalde yok mu bu ilaçta hiç bir eczane de. Ben 2 ay önce aldığımda böyle bi sorun yoktu da ondan soruyorumKızlar tüp bebek tedavisine başladım. Gonapeptyl 0.1 lazım, 2 kutu. İstanbul da hangi eczaneler de bulunur, rapor ile satın alacağım. Bilenler yazarsa ömrüm boyunca duacısı olacağım![]()
Şuan ilaç sıkıntısı var. Maalesef 6 aydır bu böyleymiş. Tek tük bulunuyor artık. Sorduğumuz çoğu eczane ellerinde olmadığını ve soran çok kişi olduğunu söylediler. Dediğiniz eczaneyi yarın arayacağım, inşallah bulurum. Çok teşekkür ederim, Allah razı olsunŞişli de İdil eczanesinden almıştık biz 2 ay önce ama. Normalde yok mu bu ilaçta hiç bir eczane de. Ben 2 ay önce aldığımda böyle bi sorun yoktu da ondan soruyorum
Bu ilaçta da mı yaŞuan ilaç sıkıntısı var. Maalesef 6 aydır bu böyleymiş. Tek tük bulunuyor artık. Sorduğumuz çoğu eczane ellerinde olmadığını ve soran çok kişi olduğunu söylediler. Dediğiniz eczaneyi yarın arayacağım, inşallah bulurum. Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun![]()
Evet 1 kutuda 7 tane var. Bana 2 kutu yazıldı. Umarım bulurum, çok teşekkür ederimBu ilaçta da mı ya7 li paket şeklinde satılıyordu normalde. Sizden de Allah razı olsun umarım bulursunuz
![]()
selam, sisli de dr hit veya bahceci ye yakin eczaneleri bi ara sor. ordada yoksa beni dinlesen bu sayfada kibrisa tüp bebek tedaviye gidenlere sor, belki sana yardimci olup ordan bir kac paket getirirler.Evet 1 kutuda 7 tane var. Bana 2 kutu yazıldı. Umarım bulurum, çok teşekkür ederim![]()
Selam.. Şişli de bir eczaneye sordum, ellerinde kalmadığını söylediler. Ama Dr hit değildi. Pazartesi sorarım dediğiniz yere. Bugün bahçeci, Fulya civarındaki tüm eczanelere sordum. Sadece bir tanesinde vardı. Bana reçete ile vermeyeceklerini söylediler. Çünkü tüp bebek için ilaç satma kotasını bu ay doldurmuşlar. Bunu da hayatımda ilk defa duydum. Benim sağlık güvencem var, ilacı buldum ama alamıyorum, şaka gibi :) raf fiyatına satarız dediler bide. O an eczacıya 2 cümle kurdum sadece, bu tüp bebek yoluna girip, bu düzende bebek istediğim için kendimden özür diliyorum dedim, teşekkür edip kapattımselam, sisli de dr hit veya bahceci ye yakin eczaneleri bi ara sor. ordada yoksa beni dinlesen bu sayfada kibrisa tüp bebek tedaviye gidenlere sor, belki sana yardimci olup ordan bir kac paket getirirler.
Fikirtepe emre eczanesiKızlar tüp bebek tedavisine başladım. Gonapeptyl 0.1 lazım, 2 kutu. İstanbul da hangi eczaneler de bulunur, rapor ile satın alacağım. Bilenler yazarsa ömrüm boyunca duacısı olacağım![]()
Pazartesi hepsini arayacağım. Çok teşekkür ederimFikirtepe emre eczanesi
Acıbadem hilal eczanesi
Altunızade başak eczanesi
Bunlarda vardı
Tamamdır, çok teşekkür ederimBu eczaneye sorabilirsiniz daha önce burdan aldım
Eki Görüntüle 3202961
E kliniĝinizi arayin. Belki onlarda bulunsa. Yada dediĝim gibi kibrisran birileri bulun yada kebdinizbuygun uçak bileti bulun gidin alin ve gelin. Ne diyim. Inşaallah bulursunuz.Selam.. Şişli de bir eczaneye sordum, ellerinde kalmadığını söylediler. Ama Dr hit değildi. Pazartesi sorarım dediğiniz yere. Bugün bahçeci, Fulya civarındaki tüm eczanelere sordum. Sadece bir tanesinde vardı. Bana reçete ile vermeyeceklerini söylediler. Çünkü tüp bebek için ilaç satma kotasını bu ay doldurmuşlar. Bunu da hayatımda ilk defa duydum. Benim sağlık güvencem var, ilacı buldum ama alamıyorum, şaka gibi :) raf fiyatına satarız dediler bide. O an eczacıya 2 cümle kurdum sadece, bu tüp bebek yoluna girip, bu düzende bebek istediğim için kendimden özür diliyorum dedim, teşekkür edip kapattım![]()
Bu eczaneye sorabilirsiniz daha önce burdan aldım
Eki Görüntüle 3202961
Kıbrısa gidecek gücüm yok gerçektenE kliniĝinizi arayin. Belki onlarda bulunsa. Yada dediĝim gibi kibrisran birileri bulun yada kebdinizbuygun uçak bileti bulun gidin alin ve gelin. Ne diyim. Inşaallah bulursunuz.
Benim elimde var 2 kutu almıştım ama doktor 2 tane kullandırdı şuan tedavideyim bulamadıysanız ulaştırabilirimKızlar tüp bebek tedavisine başladım. Gonapeptyl 0.1 lazım, 2 kutu. İstanbul da hangi eczaneler de bulunur, rapor ile satın alacağım. Bilenler yazarsa ömrüm boyunca duacısı olacağım![]()
Benim elimde var 2 kutu almıştım ama doktor 2 tane kullandırdı şuan tedavideyim bulamadıysanız ulaştırabilirim
Çok teşekkür ederim ben buldum, Allah razı olsunBenim elimde var 2 kutu almıştım ama doktor 2 tane kullandırdı şuan tedavideyim bulamadıysanız ulaştırabilirim
Ne kadara aldiniz acaba? Ben de alacaktim ama oncesinden varmis onu kullandim, guncel fiyatini merak ettimÇok teşekkür ederim ben buldum, Allah razı olsun![]()
Ben burdan iki arkadaştan aldım, sağolsunlar ücretsiz verdiler. Allah razı olsun. O yüzden fiyatını bilmiyorumNe kadara aldiniz acaba? Ben de alacaktim ama oncesinden varmis onu kullandim, guncel fiyatini merak ettim