Arkadaşa sormuşsunuz ama ben de cevap veriyim. Uzun protokol bende işe yaramadı maalesef daha da kötü oldu sonucum kısa protokole göreMerhaba uzun protokol sonrası tedavi nasıl devam ediyor bende ise yaramadı amh düşük ondan mı acaba yumurtam cevap vermedi ilaçlara
Benimse olab 2 yumurtam yok oldu sizde nasıl etki etti şuan normal protokoldemisiniz amh kactiArkadaşa sormuşsunuz ama ben de cevap veriyim. Uzun protokol bende işe yaramadı maalesef daha da kötü oldu sonucum kısa protokole göre
Amh 1.60 benim. Kısa protokolde 7 yumurta toplandı 5i olgundu. Uzun protokolde 6 yumurta toplandı ve sadece 2 olgun yumurta çıktı. Tedaviye ara vericem sonrasında nasıl bir protokol uygularlar bilmiyorm şu an içinBenimse olab 2 yumurtam yok oldu sizde nasıl etki etti şuan normal protokoldemisiniz amh kacti
Benimde hiç yumurta büyümedi şok oldumAmh 1.60 benim. Kısa protokolde 7 yumurta toplandı 5i olgundu. Uzun protokolde 6 yumurta toplandı ve sadece 2 olgun yumurta çıktı. Tedaviye ara vericem sonrasında nasıl bir protokol uygularlar bilmiyorm şu an için
Uzun protokol uygulanma sebebi neydi.Benimde hiç yumurta büyümedi şok oldum
Benim erken çatlıyor yumurtam amh düşük ters etki yaptiUzun protokol uygulanma sebebi neydi.
Bende yumurta çöktü ohss olmasın diye uzun protokol yapıldı.ona rağmen şiddetli olmasa da orta şiddette 5 6 gün ağrı çektim
Herkes de sorun değişikBenim erken çatlıyor yumurtam amh düşük ters etki yapti
Amin cümlemize canımHerkes de sorun değişik
Allah hepimize tez zamanda hayırlı evlatlar versin.
Size daha önce başka bir tedavi uygulandı mı kısa protokol falanBenimde hiç yumurta büyümedi şok oldum
Kısa oldu evet canım ozaman gayet iyi büyümüştü ama catlamistiSize daha önce başka bir tedavi uygulandı mı kısa protokol falan
Kaçıncı günde çatlıyor ki kaç mm de ya da çatlama önleyici iğne vermiyorlar mıKısa oldu evet canım ozaman gayet iyi büyümüştü ama catlamisti
Kullanıyorum ama çatlıyor yine 14 15 olduğundaKaçıncı günde çatlıyor ki kaç mm de ya da çatlama önleyici iğne vermiyorlar mı
Adet olduktan sonra gonal f ve meriofert eklendi.Merhaba uzun protokol sonrası tedavi nasıl devam ediyor bende ise yaramadı amh düşük ondan mı acaba yumurtam cevap vermedi ilaçlara
Bende gonalf ve menopor 75 birde saizen kullandım ama olmadı niyeseAdet olduktan sonra gonal f ve meriofert eklendi.
Benim opu yarın bakalım ne olacak.Bende gonalf ve menopor 75 birde saizen kullandım ama olmadı niyese
Toplama oldumu canımBenim opu yarın bakalım ne olacak.
Evet oldu bugün. 8 tane toplandı. Durumlarını yarın öğreneceğim.Toplama oldumu canım
Merhabalar. Bende adetin 21gununden itibaren gonapeptyl kullandim. Endometrioz kistim oldugu icin. Transfer oldu. Cook sukur bu gun pozitivi gordum. Resmen inanamadim. ALLAHIMA cook sukur.Arkadaşlar tüp bebekte uzun protokol uygulanacak adetin 21. Günü Gonapeptyl başladık adet olunca doktora gidip normal tüp bebek süreci başlıcaktı ama şu an adet olamıyorum bu ilaçlar adet gecikmesi yapar mı
Hayırlı olsunMerhabalar. Bende adetin 21gununden itibaren gonapeptyl kullandim. Endometrioz kistim oldugu icin. Transfer oldu. Cook sukur bu gun pozitivi gordum. Resmen inanamadim. ALLAHIMA cook sukur.
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahMerhabalar. Bende adetin 21gununden itibaren gonapeptyl kullandim. Endometrioz kistim oldugu icin. Transfer oldu. Cook sukur bu gun pozitivi gordum. Resmen inanamadim. ALLAHIMA cook sukur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?