Gonaphene Menagon Kullananlar Buyrun

iklim

canim kizlarim
Kayıtlı Üye
12 Mart 2009
9.980
17
733
bugün gonapheneye yeni başladım bi bilgisi olan varmı hamile kalmak istiyorum işe yararmı bu ilaç evt arkadaşlar buyrun lütfen

ben de başlayacağım ama adet olmayı bekliyorum.5.gün başla dedi dr.bir de bana lutenyl verdi ona da 15.gün başlanacak.ne olacak bilmiyorum.gonaphenden sonra iğne filan demedi dr,ama burda okudum çatlatma iğne öncesi veriliyormuş.dr bunu 4ay kullan 4ay içinde gebelik olur büyük ihtimalle dedi..

inşallah olur canım hayırlısı

bende bu ay serephone kullandım dünde pregnely igne oldum hayırlısı olur inşallah sende durum ne

meraba canım benimde günüm geçti 3 gün bugün dr gittim beta yaptı yarın sonuca göre artık gebeysem bu kadarmış diycem diilsem iğnelere devam

saol cnm ama malesef gebe değilmişim bugün farlutal a başladım adetin 5 günü menoona başlıycam oooof of

evet ece 10 gün sonra falan adet olurum adet bitince incir kürünü kesinlikle düşünüyorum.adetten sonra diye biliyorum

ewt yaa beklemek zor ama artık takmıyorum kafaya.sende takma canım boşver kaç yıllık evlisin canım benim 3 yıl olmak üzere

BENİM HİKAYESİ YAZMAYA KALKSAM SAYFALAR ALIR BEN SENİN BELKİDE ABLAN SAYILIRIM 18 YILLIK EVLİ 38 YAŞINDA BİRKEZ DAHA ANNE OLMAK İSTİYORUM 2 TANE OĞLUM VAR HER BİRİNİN AYRI HİKAYESİ VAR BEN İLK OGLUMU EVLENDİKTEN 3 YIL SONRA OLDU BORCUMUZ ÇOKTU DR GİDEMEDİK BİR ARKADAŞIN ALMANYADAN GELEN İLACI VARDI KENDİNE ELTİSİ GÖNDERMİŞ HAMİLE KALMIŞ KALAN BİR BUÇUK KUTU İLACI VERDİ KULLANDIM HAMİLE KALDIM NASİPMİŞ RABBİM BİR KUTU İLAÇLA VERDİ DR GİTMEDEN OLDU SONRA 4YIL SONRA İKİNCİYİ İSTEDİK OLMADI DR GİTTİK OKULLANDIGIM İLACI SÖYLEDİM OİLACIN TÜRKİYE DE BULUNAN AYNISI VAR DEDİ VERDİ AMA OLMADI 3DEFA AŞILAMA YAPILDI OLMADI TEDAVİYİ BIRAKTIM BÖBREKLERİM KALDIRMIYORDU İLAÇLARI 2AY SONRA KENDİLİ
GİNDEN İLAÇSIZ GEBE KALDIM 2. OGLUM OLDU DAHA SONRA 2YIL SONRA YİNE GEBE KALDIM 2AYLIK KARNIMDA ÖLDÜ ŞİMDİ YAŞIMDA İLERLEDİ BİR KIZIM OLSUN İSTİYORUM ONUN İÇİN ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN BENİ HİÇ YANLIZ BIRAKMADI HEP MUCİZELER YAŞADIM DİLERİM SENDE EN KISA ZAMANDA YAŞARSIN DUA ET BEN HEP ÖYLE YAPTIM

ettiğim duanın hesabı yok ama nasip demekki bak seninn süpriz gibi olmuş allah bağışlasın oğullarını.ben 3 yıllık evliyim 2 yıldır istiyoruz ama yumurtlama fonksiyonu bozukluğum var senede bir kez adet görüyorum diyebilirim.farlutal kullanıyorum hemen adet oluyorum ama nooluurr sanki zamanında ilaçsız adet olsam ki buda menogon iğneleriyle mümkünmüş haliyle bu tedaviyle gebelik olucakmış ama maddi durumumu fazla zorlayamıyorum bu aralar tedavimi bile 2 ay sonraya atmayı düşünüyoruz allah büyüktür yaa yazarsa ilaçsız bile olur duuaa ediyorum yapçak başka bişi yook.benimle ilgilenip yazdığın için teşekkür ederim ABLACIM alah sana tatlı hayırlı bi kız nasip etsin en kısa zamanda inşallah

CANIM BENİM BENİM BİR KIZ KARDEŞİM VAR ODA UŞAKTA EVLİ ERKEK KARDEŞLERİM VAR AMA HER ŞEYİ PAYLAŞAMIYORSUN KIZ KARDEŞİMİN İNTERNET OLNAGI YOK BURDAN SİZLERLE SOHBET EDİYORUM KULLANDIGIN İLAÇLARI YAZARMISIN DR BIRAKSAN BİLE BENCE SEN SOGAN SUYU VE İNCİR KÜRÜNÜ UYGULA BENİM ADETLERİM DÜZENLİDİR FAKAT DR 3YIL BİR PROF GİTTİM O BİLE ANKAMADI EN SONUNDA BİRAZ ZAYIFTIM BESLENMENE DİKKAT ET DEDİ ET SÜT BAL YUMURTAYI YOGURT VS .ANLAYACAGIN BAZEN DR BİLE ÇÖZEMİYORLAR 2 AY SONRA GEBE KALINCA TELEFONLA ARADIM ADAM ŞAŞIRDI BEN NEDEN ÇÖZEMEDİM DEDİ UMUDUNU YİTİRME MADDİ OLARAK BEN YAŞADIM ZOR BENİM EŞİMDE DEVLET MEMURU NE ALÇALIYORUZ NEDE YÜKSELİYORUZ ÇOK GENÇSİN OLUR HER GÜN TIPTA YENİLİKLER OLUYOR KALDIKİ BİZİM GELİNDEDE ADET DÜZENSİZLİGİ VAR TEDAVİ OLDU İKİZ KIZLARI VAR DARISI SANA SEVGİYLE KAL:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…