Gonaphene Menagon Kullananlar Buyrun

saol canım nası oluyum işte iyiyim diyelim ama adetim 2 gün geçti heyecan bastı

malesef adet oldum ühühühühhüühühühühühühüh

bu hap yumurtaları büyütmek için....
bende çok kullandım sonuç alamadım...
inşallah sende etkili olurda hamile kalırsın canım...

aa adet olduğunu yazmışsın ...
canım üzülme inşallah bir daha ki sefere...

teşekkürler gönülyarası ben bu ay menoona başlıyorum geçen ayda kullanmıştım işe yaramıştı ama gebelik olmadı bakalım bundan sonraki aylara

canım bende hastalandım bugün 3 gün dr gittim 4 defa serephone kullandım dr bunlar agır ilaçlar ara verelim dedi bende bu ay bir kere daha kullanayım dedim bilmiyorumiyimi kötümü yaptım :çok üzgünüm:

saol canım iyiyim işte benimde adetimin 3 günü bugün menogon iğnesi verdi bilirmisin bilmiyorum bana ii gelmişti bu iğne bakalım bu ay nolcakkk

canım bende hastalandım bugün 3 gün dr gittim 4 defa serephone kullandım dr bunlar agır ilaçlar ara verelim dedi bende bu ay bir kere daha kullanayım dedim bilmiyorumiyimi kötümü yaptım :çok üzgünüm:

kullan bu ayda içinde kalmasın yine olmazsa biraz ara ver canım

merhaba senin prolaktinin nasıl oda gebe kalmaya engel oluyormuş benikide yüksek tam sınırda dr ilaç yazmadı hayırlısı olsun hepimiz için :çok üzgünüm:

bilmem öle bişi demedi bi ara tsh düşüktü ama şimdi iyi sanırım öle piko falan değilmişim bendeki yumurta azlığı yumurta tembelliğindenmiş

bir kaç gündür siteye giremedim nasılsın şimdide saatlerce bekletiyor

ewt cnm sorma herkezde aynı dert 2 gündür irmek zordu ehh hala zor ama arasıra giriliyor yine nası oluyum saol cnm seni sormalı sen nasısın varmı bebiş

iyiyim canım malesef bebek yok eşim de erzurumda görevli gitti hafta sonu gelecek yani çalışma yok bebek yok sevgilera.s.

hayırlısı olsun canım bendede yok eşim var ama yine de bebek yok kısmet canım yaa bu işler

merhaba nasılsın bazen insan ne yapacagını bilmiyor bugün pazartesi markete gidilecek ev süpürülecek aksi sanki elektrik süpürgem bozuldu bugün çok iş var sevgiyle kala.s.

ewwt bugün benimde temizlik günüm bitirdim su an oturdum 8 den beri bitirdim sonuçtaaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…