- Konu Sahibi sunshine pale
Arkadaşlar merhaba, yapım dolayısıyla ince düşünen ve biraz da olaylara duygusal bakan bir insanım . Bazen bunun bilinciyle ciddiye almamaya çabalasamda bazen başarılı olamayıp çok iniciniyorum. Bir süredir çalışmıyorum bir kursa kaıt yaptırdım kpss ye girmemye niyetlendim yeni evliyiz. Bugün eşimle sohbet ederken işlerinden dolayı çok bunaldığını söyledi ve ne güzel ekmek elden su gölden yaşıyorsun yaşıyorum dedi bu cümle ben bir anda öyle saplandıki yalnış anladım diyip ses çıkarmadım nasıl yani diyebildim bekarken yaptıklarımı yapmamamın verdiği rahatlıktan böyle söyledim dedi ütümü,yemeğimi yapıyorsun bana hayatı kolaylaştırıyorsun anlamında dedi. Senin açından bakınca yalnış oldu cümlem galiba dedi yüzüm düşünce sonra konuyu kapattı ve işe gitti. Her yeni evli insanlarda 2-3 yıl maddi sıkıntı olur bizdede aynı düzeyde hatta bir süre çalıştım çıktım her zaman elimden geldiğince maddi konularda ona yardımcı oldum oluyorum da üzerime almamaya çabalasamda ben kendimi o cümlenin etkisinden kurtaramıyorum. İstanbulda hiç arkadaşım yok ki birine içimi döküp rahatlayayım sizlerden fikir istiyorum. Siz böyle bir durumda kalsanız ne yapar ne derdiniz ?