Gönlümün alınmasını beklemek hata mı?

Aslanlar candır ya eşimde bende aslanız arada didişsekte ayrilamiyoz kızlar aslan erkekleri çok romantik üzmeyin onları

Oh beaa, işte aradığım yorum ben mi anormalim diye düşünmeye başlamıştım

Mesajı siz atacakmışsınız

Bekliyor gitsin atsın diye

Zira yoldayken arasa ya da yazsa gidince atacağız dedik ya diye trip yer hatta burada yazana da bekle dedi bekle diye akıl veriyoruz

Tartışma gereksiz uzuyor ama benimle ilgilendiğini hissettirsin isteklerinizin ayağı yere basmıyor

Bir de bu virüs ve polis nerede neden insanlar 7/24 dışarıda

Sağlık çalışanına nereye diyen polis gece niye kimseye müdahale etmiyor

Geçen gece bir saat civarı şehrin bir ucundan diğerine gittik geldik ve bir yerde nereye denmedi

Bunu görenler son gaz gezmeye devam biz

(Aşı için hastaneye gittik ama gece çocuğu da evde bırakamayacağımız için yanımıza aldık )

Aradığım yorum Bir de herkesin konu sahibine hak vermesi tuhaf gerçekten.

Aslan burcu erkeği bu nerde olsa tanırım. Şimdiden kendini yıpratırsan evlenince çok daha fazla yıpranırsın. Hata yaptığını kabul etmeyen insan çok tehlikelidir.
Bana da aslan gibi geldi. Konu sahibi tavrını koysun. Erkeğin nazlısı triplisi hiç çekilmiyor.

Bana tepkiniz fazla geldi.
Dalgınlığına gelmiş olabilir.
Ben de bazen yanımdaki kişiye gidince yaz diyorum yazıyor bakmayı unutuyorum ya da kendim geldim demeyi unutuyorum.

Burcunu falan bilmem de zaten burcunu bilsen ne olur Allah aşkına

Kaç kurtul bu ne tabiiki hata ediyorsun bununla ömür mü geçer. Çok mu dertsizsin dert mi arıyorsun?

Ay benim eski sevgilim vardı adam 4 yıl boyunca beni üniv de yurda bırakırdı dışarda görüşsek ailemin yanında kalınca İstanbul Avrupa yakasından İzmit’e bırakırdı geri dönerdi hep öyle idi sürekli beni yalnız bırakmazdı 10 kere arardı sürekli peşimde idi hatta kıskançlık boyutunda idi bir yere tek çıkartmaz dı o kadar bunaldım ki dedim böyle biri istemem bir daha karşıma eşim çıktı eşim eski sevgilim gibi değildi görülürdük durağa kadar uğurlardı tek hep tek dönerdim genelde arabası yoktu ama eskisi gibi olan ilgiyi bir an aradım her erkek farklı gerçekten kişilik yapısı ile alakalı

Eşim beni birakinca ben de arkasindan dakikalari sayip nerdesin nerdesin diye sormuyordum acikcasi. Kendisi yaziyordu zaten, biraz geciktiyse hemen aklima öldü mü acaba demek gelmiyordu. Hala oyle.
Saatler geçse belki ama 40 dakika yani.

Üstat el ver

Eşim oğlak görünce yazayım dedim çok zor insanlar ne hissettiklerimi anlamak zor ketum
evet her seye alinip kendi kendine dunyanin sonu gelmis gibi davranir kucuk capli bi depresyona falan girer ama yukselenden kurtariyomus

senin bir kadın olarak onu araban ile evine bırakman onu yetersiz hissetmiş olabilir. ve alıngan yapmış olabilir . sadece olabilir diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…