Gönlümün alınmasını beklemek hata mı?

Evlenince de böyle devam ediyor. Özür beklerken kendini özür diler halde buluyorsun.

Ne var kızlar kovalarda bu kadar? Ben teraziyim sevgilim kova. Üzülüyorum siz böyle yazdıkça

Benim eşim de kova. Bazen cekilmiyor cidden ama o kadar da şey değil ya kova erkeklerini ben severim. Arkadas olarakta, sevgili olarakta severim en sonunda da evlendim bitanesiyle.
Ama yukselenini bilemiyorum benim adamin O önemli.

Adam o saatte başınıza bir şey gelecek diye düşünseydi niye işini yaptırtsın ki size. Bir de o saatte arabayla gidip götürüyorsunuz sonra niye merak etmedi diyorsunuz çok garip. Olaya gelince de üste çıkan insanlardan nefret ederim. Nasıl çekiyorsunuz bilmem.

Benim eşim de kova. Bazen cekilmiyor cidden ama o kadar da şey değil ya kova erkeklerini ben severim. Arkadas olarakta, sevgili olarakta severim en sonunda da evlendim bitanesiyle.
Ama yukselenini bilemiyorum benim adamin O önemli.
Dayım da kova, onunla da çok iyi anlaşırdım. Biz galiba hava grubu olmaktan kurtarıyoruz . Başka hiç kimseyle kuramadığım ayrı bir bağ var çünlü

Dayım da kova, onunla da çok iyi anlaşırdım. Biz galiba hava grubu olmaktan kurtarıyoruz . Başka hiç kimseyle kuramadığım ayrı bir bağ var çünlü

Benim icin de kovalarin yeri bir ayri oldu hep bilmem tesaduf mudur nedir artik ama oyle denk geldi surekli. Lakin ben koç burcuyum yukselen akrep

Not: Gorumcem hariç, o da kova ama nefret ettim

Ne var kızlar kovalarda bu kadar? Ben teraziyim sevgilim kova. Üzülüyorum siz böyle yazdıkça
Şimdi terazi hava grubu o yuzden hava grubu bir burçla anlasmanda sıkıntı olmaz ki terazi o kadar uyumludur ki onunla gecinemeyen burc yoktur bence, varsa sorun o kisidedir
Kova ise aslanin zit burcu belki o yüzden anlaşamıyoruzdur ama ben şahsen cok kova ile.iletisimde oldum özellikle erkekler icin söylüyorum ki kesinlikle anlasamiyorum, fazla egolu ve ben bilirim modundalar. Üstelik dünya sadece onların etrafinda dönüyor yani kendisine yapilmasini istedikleri seyi kendileri yapmiyorlar. Benim hayatımı didikleyen ama kendisine soru sorulmasin sınırsız özgürlük isteyen bencil karakterde insanlar genelde kova burcu erkekleri. Şahsen sınırsız özgürlük yoktur bana göre, iki kisilik iliskide esit sorumluluk vardir ama onlarda sorumluluk almadan yükleme durumu var. Neyse bu kadar kâfi bence yazarken yoruldum :)

Ne kadar tahammülsüz. Madem merak etmiyo niye gidince mesaj at diyor.
Laf olsun diyemi. Mesafe koy arana eninde sonunda anlar hatasini. Anlamazsada bi cacik olmaz bundan sal ipini gitsin .

Böyle karakterler ne evlilikte ne sevgili hayatında çekilmiyor . üzmeyin kendinizi

Aslan burcu erkeği bu nerde olsa tanırım. Şimdiden kendini yıpratırsan evlenince çok daha fazla yıpranırsın. Hata yaptığını kabul etmeyen insan çok tehlikelidir.
Aynen oyle ben kusursuzum diyorsa kaç ondan ve oradan hemen kaaaç.

Saçma bir kavga sebebi...ama bir sorun olduğunda hemennkavga ediyorsa saygısı yok size belliki yolverin gitsin..daha çok yıpranmamanız adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…