- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 30.999
- 798
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Cok hizli degil misin? Brn takip edemiyorum seni. Eski sevgilosinin adini gogsube dovme yaptiran vardi. O bitto. Ara vermeden findik kiranla basladi. O bitti bu. Bir nefes alsaydun keske.Fındık getiren ayrı bu ikinci
Fındık getirenin kıymetini bilemedik
Şimdıden boyleyse ondan bir cavık olmaz .Her zaman mukemmel olamazsınız.Olursanızda bı yerınızden cıkar hasta olursunuz.Bız bayanlara aşagılık degıl anlayıslı ınsanlar lazım .Turlerı bıttı gıbı ama ne yapalım .Allah bızım ıcınde ıyı seyler yazacaktır elbet .Bugun iş çıkışı sevglimi onda araba olmadıgı için ben bıraktım . Evimle mesafesi 10 dk bıraktıgım yerin akşam saat 10 gibiydi .
Eve gidince mesaj at gittim diye ded . Eve geldim geldim yazmışım ama mesaj gitmemiş 40 dk sonra gitmiş ve merak edip arayıp sormamış
Bende yazdım akşam vakti bu kadar süre yazmamışm hiç mi merak etmedin belki başıma yolda bişey geldi dedim oda merak ettm ama gitmemişdir diye yazmadım dedi bende tamam dedm bunun üstüne 3 saat mesaj atmadı sonrada beni arayıp kavga etti . Çok düşündüysen internetini açsaydın madem öyle ben ne yapmışım düşüncesiz oldum bilmem ne diye bende sadece ufak bi trip attım ve kavgayla karşılık veriyosun sadece özür dilerim yazcaktım demen yeterliydi dedm bidaha arabayla yanıma gelme benide biyere bırakma fln diye uzattıda Uzattı okadar çok kavga ettiki aklım almadı . Her zaman böyle ufacık bi hatasını söylesem bana göre öyle olan ona göre yanlış değil ve bu olay büyüyüp kocaman oluyo ve biz küsüyoruz ben ne yapmalıyım
Gönlümün alınmaması bi yana üstne kavga çıkıyo bide ?
Bende Aslan Burcuyum sizde mi öyle bu burçtan genelde lanet diye bahsediyorlar bu kadar mı kötüyüz yaBu tarz şeylere aslan erkekleri dikkat eder ya bende aslanım biliyorum bence yükseleni kova ya
Aslan burcu için değil kova burçları birde başak erkeklerine lanet derimBende Aslan Burcuyum sizde mi öyle bu burçtan genelde lanet diye bahsediyorlar bu kadar mı kötüyüz ya
Bende aslanım tripten nefret ederim yapanıda sevmem ya burcum olan birinin kendini anlatması çok hoşuma gidiyorBen de nickten ve araba detayindan hatirladim
Bu adam da tripli yaa cekilmez herkes aslan burcu demiş de aslan burcu trip.atmaz benim kardeslerim aslan ben de öyle (ailecek.aslaniz annem.haric) trip sevmeyiz edenden nefret ederiz
Böyle ben istersem yazarım ama sen gel beni al falan, ne bileyim bana sadece isi düşünce sizi kullanan biri gibi geldi
Saat 10 olmus isten cikilmis,yorgunluk var,halsizlik var.E simdi sizin mesajiniz da 40 dakika sonra gitmis,belkide unuttugunuzu dusundu ve rahatsiz etmedi.Ayrica Zayif gorunmeyin.Madem Trip,gercekten bir hatasi oldugunda yapin ki ses cikartamasin.Hatasi varsa ve bunu kavgayla kapatmaya calisiyorsa haklisiniz.Ona sozum yok,ama sizin mesajiniz gec gitti icin trip yapmaniz bana pek dogru gelmedi.Bugun iş çıkışı sevglimi onda araba olmadıgı için ben bıraktım . Evimle mesafesi 10 dk bıraktıgım yerin akşam saat 10 gibiydi .
Eve gidince mesaj at gittim diye ded . Eve geldim geldim yazmışım ama mesaj gitmemiş 40 dk sonra gitmiş ve merak edip arayıp sormamış
Bende yazdım akşam vakti bu kadar süre yazmamışm hiç mi merak etmedin belki başıma yolda bişey geldi dedim oda merak ettm ama gitmemişdir diye yazmadım dedi bende tamam dedm bunun üstüne 3 saat mesaj atmadı sonrada beni arayıp kavga etti . Çok düşündüysen internetini açsaydın madem öyle ben ne yapmışım düşüncesiz oldum bilmem ne diye bende sadece ufak bi trip attım ve kavgayla karşılık veriyosun sadece özür dilerim yazcaktım demen yeterliydi dedm bidaha arabayla yanıma gelme benide biyere bırakma fln diye uzattıda Uzattı okadar çok kavga ettiki aklım almadı . Her zaman böyle ufacık bi hatasını söylesem bana göre öyle olan ona göre yanlış değil ve bu olay büyüyüp kocaman oluyo ve biz küsüyoruz ben ne yapmalıyım
+1 ilk cümleyeAslan burcu için değil kova burçları birde başak erkeklerine lanet derimBen burcumu seviyorum iyi ki aslanım
Burcdaslar dayanismasiBende aslanım tripten nefret ederim yapanıda sevmem ya burcum olan birinin kendini anlatması çok hoşuma gidiyorNeyse konuyu sabote etmeyeyim
Maşallah maşallah diyip iki makas alalım yanaklarımızdan+1 ilk cümleyekova mi aman Allaha yakın bana uzak olsun
Burcdaslar dayanismasi
Boylelerını atıckaın hayatındanBenim de vardı böyle bir tane. Ben adamın yanına başka bir şehre gittim. Benimle otogara gelmeye bile tenezzül etmedi.
Birde çok umrundaymış gibi “bak gidince bana mutlaka haber veriyorsun” demişti. Bende benimle gelmedi diye haber vermedim. Hiç de sormadı
Ayrıca o da koç burcuydu. Bende koç burcuyum ama erkekleri bir değişik
Yemin ederim nickinizi hatırlamıyordum ama arabanız olması detayını her fırsatta belirttiğiniz için direkt tanıdım. Sizin aynı konuyu sürekli açtığınızı söylediğimde de bana o üye değilim diyerek kızmıştınız. Sonra ortaya çıkınca cevap vermediniz.
Kısacası hanımlar kendinizi yormayın, konu sahibi arada gelip sevgilisi ve arabasıyla onu bir yerlere götürdüğü ile konu açar, ayrılmalı mıyım diye sorar ama ayrılmaz.
ay biraz da oglak erkeginden bahset ben burda ne zaman sevgilimi anlatsam oglak mi diyolarAslan burcu için değil kova burçları birde başak erkeklerine lanet derimBen burcumu seviyorum iyi ki aslanım
Ay benim oğlum da Aslan. Hepsi böyle mi ya?Biri burcu diğeri yükseleni kesin
Bence bu konuya trip atılmaz da. Hadi attınız özür dilemesine gerek yok. Ama sonrasında çıkardığı tartışma için bir konuşma gerekir orası ayrı.Bugun iş çıkışı sevglimi onda araba olmadıgı için ben bıraktım . Evimle mesafesi 10 dk bıraktıgım yerin akşam saat 10 gibiydi .
Bugun iş çıkışı sevglimi onda araba olmadıgı için ben bıraktım . Evimle mesafesi 10 dk bıraktıgım yerin akşam saat 10 gibiydi .
Burada bahsettiğiniz onu uyardiginiz hata, kırk dakika boyunca size mesaj atmaması miydi?Her zaman böyle ufacık bi hatasını söylesem
Eşim aslan bu konularda çok düşünceli ve dikkatlidir koçtur o koçBu tarz şeylere aslan erkekleri dikkat eder ya bende aslanım biliyorum bence yükseleni kova ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?