Gönül almak

Pembepegasus

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2015
133
15
13
Merhaba arkadaşlar ben çok fevri bir insanım ve geçen gün her şey üst üste geldi babamla tartıştım dersler falan derken üstüne sevgilim de gerginmiş o gün telefonda da sesimi kötü duyunca trip atacam sanıp seni çekemem dedi üzgün olduğumdan haberi yoktu ama sonra tekrar aradı ben de hatasını anladı sandım kavga etmeye başladı onu dünde alttan almıştım sen benim için ne yaptın ki falan dedi ben de çok sinirlendim belki o an ki duygusallığımla aşırı tepki verdim önce telefonu kapatmadan boynumdaki kolyeyi kopardım ki o kolye bizim için çok değerliydi bugüne kadar gözüm gibi baktım evlilik yüzüğü kadar değerliydi sonra aldığı bilekliği sonra onun bendeki tişörtünü bana aldığı doktor önlüğünü (lise zamanı sınavlara motive etmek için ki ben doktor olmak istemiyordum o ayrı) falan her şeyi kopardım parçaladım sonra bugün düzeldik işte ama çok pişmanım bana kızmadı ama üzüldü biliyorum vicdanım sızlıyor özellikle o kolye için sizce nasıl düzeltebilirim

Sevgilinle aran duzelir muhim degil de ofke kontrolu icin cabala sagligin daha muhim bu zihinle kaliteli bi yasam suremezsin

Neyi düzeltmek istiyorsunuz? Aranız düzelmiş zaten kolye dediğimiz şey alt tarafı kolye işte ufak maddi şeylere o kadar manevi değer yüklememek lazım, vicdan sızlatacak kadar olayı büyütmeyin. Böyle devam ettikçe bu sefer insan fevri hallerini üzerinden bir türlü atamayıp kısır döngüye giriyor.

Doktor olmak istemediğiniz halde doktor önlüğü alan sevgiliye trip atmakta bence sakınca yok, normalde başka olur olmaz şeyler yüzünden trip atıyorsanız onu azaltın. Birisiyle kavga sonrası sevgiliyi aramak/konuşmak iyi bir şey değil, atarlı bir biçimde ders çalışmam lazım sonra konuşalım deyip telefonu kapatmak her zaman iş görür.

Çok güzel yazmışsın eline sağlık ama zarar verdim ya işte ne bileyim kötü hissettim

Es kaza adam yanınızda olsa sanırım şuan aramızda olmayacaktı.
Şöyle tripli kavgacı bir hatun olamadım ona yanıyorum
Ayrıca insanlar bir daha tekrarlamayacakları şeyler için gönül alırlar
görünen o ki siz boşy ere özür dileyip gönül alacaksınız

İlk defa olduğunu söylemiştim neden boş yere olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…