- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.080
- 248
- Konu Sahibi ChocolateChips
-
Merhaba hanımlar ben bu konuya çok taktım. Kısaca anlatayım sinir olduğu meseleyi.esim beni umursamıyor. Şöyle ki ufak tefek tartışıyoruz gidip gece ben ayaktayken uyuyor çok rahat.tartisiyoruz ben kızıyorum bişey e bas ka oda da takılıyorum sinirim geçsin diye hiç ne yanıma gelir ne sarılır. Ben yanına gitmesem tv sini izler çay ini içer hiç konuşmaz sonra gider uyur.sabah olur hicbisey olmamış gibi günaydın der.ben istiyorum ki uyumasın gelsin sarılsın konuşsun benimle kaç kere dedim beni umursamıyorsun diye umursuyorum diyo geçiyor kenara. Bana karşı davranışları iyidir ben bi huyuna hareketine kizarim aradan zaman geçer iletişime yine ben girerim o kendi haline yaşıyor bıraksan hiç iletişime girmez değişmiyor ben öyle kaliyorum
Evet bekliyorum kim haklı kim haksız düşünmesin gelsin sarılsın istiyorum.hep ben yapıyorum yanına giden benim hep.o hayatını yasiyoBizler gibi irdelemiyolar. Özür gönül alma bekliyoruz biz.
Onlar hiç rutin hayatlarına devam ediyor.
Yeni evli misiniz? Erkekler genelde böyle; küçük olaylara, tartışmalara çok takılıp kalmıyorlar.
Ama yeni evliyseniz, nasıl alıştırırsam öyle gider durumu da var: Şimdi her nazında poffpoflarsam, hep aynı ilgiyi bekleyecek diye de düşünüyordur.
Bir de kim haklı, konu küsüp gidecek kadar büyük mü, bunlarda önemli etkenler. Kolay darılan bir insan mısınız? Mesela son kavganız nedendi?
Heralde böyle düşünüyorDemekki seni garanti görüyor konuşsa ne olcak konuşmasa ne zaten ordasın barışcaksınız bari kafamı yormiyim diyodur
Ufffff en iyisi buna alışmak alisabilirsemKadınlar detaycı erkekler düz
Böyle düşünüyor çünkü buna garanti verdim eğer gideceksen korkusu varsa çabalıyorlar yok garanti görünce zaten burda diyor boş boş konuşamam diyorlarHeralde böyle düşünüyor
Ufffff en iyisi buna alışmak alisabilirsem
valla benimki genelde gelir sırnaşır gönül almaya çalışır tabi haklıysam bunu biliyorsa ama bazen fena ayak direr konuşmaz gider uyur sabah hiç bişey olmamış gibi güne güzel başlar ben alıştım haksız olduğum zamanlar işime gelmiyor değil bu durum :)
Böyle düşünüyor çünkü buna garanti verdim eğer gideceksen korkusu varsa çabalıyorlar yok garanti görünce zaten burda diyor boş boş konuşamam diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?