- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.080
- 248
- Konu Sahibi ChocolateChips
Çok zor
Alış bence ben alıştım...
Yoksa olan bize oluyor onlar yan gelip yatıyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok zor
Alış bence ben alıştım...
Yoksa olan bize oluyor onlar yan gelip yatıyor![]()
oyy sen isrtiyorsun ki ben kızayım o peşimden koşsun öpmeye çalışsın beni şirinlik yapsın affettirmeye çalışsın ben kapris yapayımMerhaba hanımlar ben bu konuya çok taktım. Kısaca anlatayım sinir olduğu meseleyi.esim beni umursamıyor. Şöyle ki ufak tefek tartışıyoruz gidip gece ben ayaktayken uyuyor çok rahat.tartisiyoruz ben kızıyorum bişey e bas ka oda da takılıyorum sinirim geçsin diye hiç ne yanıma gelir ne sarılır. Ben yanına gitmesem tv sini izler çay ini içer hiç konuşmaz sonra gider uyur.sabah olur hicbisey olmamış gibi günaydın der.ben istiyorum ki uyumasın gelsin sarılsın konuşsun benimle kaç kere dedim beni umursamıyorsun diye umursuyorum diyo geçiyor kenara. Bana karşı davranışları iyidir ben bi huyuna hareketine kizarim aradan zaman geçer iletişime yine ben girerim o kendi haline yaşıyor bıraksan hiç iletişime girmez değişmiyor ben öyle kaliyorum
yani haksızken bile onun gelmesi bencillik bence biz nasıl gönlümüzün alınmasını istiyorsak onlarda öyle bu işler karşılıklı hep ben hep ben olmuyor eğer sen haklıyken gelip gönlünü alıyorsa sende aynısını ona yapmalısınBen haksız olduğum konularda da gelsin yanıma istiyorum sonuçta morelsiziz arayı düzeltme ne olur ki hep ben mi yapicam
oyy sen isrtiyorsun ki ben kızayım o peşimden koşsun öpmeye çalışsın beni şirinlik yapsın affettirmeye çalışsın ben kapris yapayımyok öyle bir dünya erkekler gıymatli bu devirde bacım
![]()
ilahi çok güldüm :) :) :) kaçan kovalanır teorisi sadece sevgiliyken işe yarıyor evlendin mi yok öyle :)oyy sen isrtiyorsun ki ben kızayım o peşimden koşsun öpmeye çalışsın beni şirinlik yapsın affettirmeye çalışsın ben kapris yapayımyok öyle bir dünya erkekler gıymatli bu devirde bacım
![]()
yani haksızken bile onun gelmesi bencillik bence biz nasıl gönlümüzün alınmasını istiyorsak onlarda öyle bu işler karşılıklı hep ben hep ben olmuyor eğer sen haklıyken gelip gönlünü alıyorsa sende aynısını ona yapmalısın
devamlı seni dinlemiyorsa umursamıyor bu sıkıntı hiç konuşmayı denedin mi tartışma sırasında değil özellikle bu durumdan rahatsız olduğunu dile getir güzelce konuş ne kadarlık evlisinizMesela ben konuşurken beni dinlemiyor anlamıyor ve kızıyorum çünkü beni dinlemiyor sohbet ederken ya da bişey söylerken bunu ben anlayınca kızıyorum neden dinlemiyorsun diye ne cevap var ne bişey. Kendini anlatmaya bile çalışmıyor. E bende kırılıyorum dinlemediği icin
Canım o da sen biraz onun tarafına gel istiyordur. Çocukça herşeye küsmesin diye düşünüyordur Umursamadığından değil bence. Bak kendinde diyorsun; ufak tefek küsmeye değmez şeyler diye; böyle gereksiz tripler atıp, niye aranıza soğukluk sokacaksın ki? Yapma; sen de küçük şeylere bu kadar takılma: Aynı evde ayrı zaman geçirmeyin.4yillik evliyim konular ufak tefek şeyler. Bazen küçük şey e bile alınabiliyor um.beni tanımıştır neden buna göre davranmıyor sonuçta beraber zaman geçiriyoruz umursamadığı istiyorum o umursamadikca ben daha çok sinir oluyorum
devamlı seni dinlemiyorsa umursamıyor bu sıkıntı hiç konuşmayı denedin mi tartışma sırasında değil özellikle bu durumdan rahatsız olduğunu dile getir güzelce konuş ne kadarlık evlisiniz
Canım o da sen biraz onun tarafına gel istiyordur. Çocukça herşeye küsmesin diye düşünüyordur Umursamadığından değil bence. Bak kendinde diyorsun; ufak tefek küsmeye değmez şeyler diye; böyle gereksiz tripler atıp, niye aranıza soğukluk sokacaksın ki? Yapma; sen de küçük şeylere bu kadar takılma: Aynı evde ayrı zaman geçirmeyin.
Bence erkeklere çok fazla misyon yüklüyorsunuz yapmayın. Bu adamlar dümdüz düşünen ayrıntıya girmeyen canlılar çok ta kasmamak lazım bence
Nasıl alışıyorsa öyle gider.
Tartıştığınızda trip attığınızda yine kendiniz gidip iletişim kuruyormuşsunuz, nasılsa gelip yine konuşacak diyordur kendince. Malesef düzelmez. Keşke bizde erkekler gibi düz düşünebilsek, sorgulamadan![]()
Trip atın?
Bu arada kamu spotu yapıcam. haftada bir instagramdaki hayatlar gerçek mi konusu açılıyor ya, bknz arkadaşlar kkdaki nick altında kocişkosunu bir tanecik bulan bir kardeşimiz de kocasından dert yanabiliyor. Yani bunlar olası. Sakinleşin lütfen artık.
huylu huyundan vazgecmez...erkegin hamuru gen i bu...umursamadan raaahaaattt yaşamak...neden bilmiyorum asıri takip sinir yapmissin...satirlarini okudukca çat cat vurdu o enerji..
Adam bu enerjinin gazabindan kaciyor olabilir mi :)
Her tartışmanın ardından istediğinizi yapacaksa eşinizin işi zor. Bende sevmem öyle tartışma sonunda gelip gönül almaları falan.
Gerçi ben 26 yıllık evliyim artık kavga ettikten sonra kavga ettiğimizi bile unutuyoruz.
Boşverin böyle şeyleri. Gün gelir bu günlerinizi mumla ararsınız. Mutlu olmaya bakın.