Gönül almayan koca.....

Bende erkekler gibi düşünüyorum. Onlar olayları çok irdelemek istemiyolar ki bence haklılar. İrdele irdele nereye kadar. Kadınlar saçma sapan şeyleri büyütüp,bahane edip trip atma,ilgi çekme derdinde. Bi süreden sonra adamlara gına geliyor dikkat.

Bi de bnm eşim aile yapısı olarak da öyle, kaynanam sert Bi kadın,bazen beni kırar ; demez ki Efsha seni kırdım kusura bakma nerdeeee pehhh, kız kardeşi de yok eşimin , hep erkeklerle muhattap iş hayatında da durum böyle olunca hiç bilmiyo Nasıl davranacağını.

Eşim de bence nasıl ilgilenmesi gerektiğini bilmiyor.mesela ilk zamanlar arabada giderken midem bulandı arabayı sağa çektik enişte geldi yanıma bişey var mı diye eşim hala arabanın içinde oturdu yanıma bile dışarı gelmedi çok gariban deil mi sevdiği insan için panikledikce gerekmez mi yanlış mı düşünüyorum

Bende erkekler gibi düşünüyorum. Onlar olayları çok irdelemek istemiyolar ki bence haklılar. İrdele irdele nereye kadar. Kadınlar saçma sapan şeyleri büyütüp,bahane edip trip atma,ilgi çekme derdinde. Bi süreden sonra adamlara gına geliyor dikkat.

İnan çok istiyorum irdelememek umursamaz olmak

Maalesef ki benim esimde boyle.. Yatağa kus girmek istemiyorum her seferinde atismamizda ben gidiyorum cunku konusmadan rahatlayamiyorum. Muallakta kalmasi hic hosuma gitmiyor.. AmA ne yazıkki benim esimde fosur fosur uyuyabiliyor.. Ofke kontrolu yapiyor guya cunku anlik sinirlenen bi adam ama olan bana oluyor. :KK34:

Eşim de bence nasıl ilgilenmesi gerektiğini bilmiyor.mesela ilk zamanlar arabada giderken midem bulandı arabayı sağa çektik enişte geldi yanıma bişey var mı diye eşim hala arabanın içinde oturdu yanıma bile dışarı gelmedi çok gariban deil mi sevdiği insan için panikledikce gerekmez mi yanlış mı düşünüyorum

Paniklemesi gerekir ama kimi insan kimi erkek böyle düşünemez öyle şeyleri yani, demek ki size kasıtlı değil, Sevgiyle ilgili değil, eşinin kişiliği bu.

Paniklemesi gerekir ama kimi insan kimi erkek böyle düşünemez öyle şeyleri yani, demek ki size kasıtlı değil, Sevgiyle ilgili değil, eşinin kişiliği bu.

Ben zaten hayret içinde kaldım ben de bu durumu sevgisiz umursamaz diye nitelendirdim bilmiyorum ki ailesinden mi böyle gördü kendi kişiliği mi bilemedim

Öfkesini kontrol etmek için yapıyor olabilir mi bunu ?
Yani bazen bende yapıyorum eşime, gergin olduğumuzda iyi geceler deyip yatıyorum, çünkü biliyorum ki konuşsam kavga alevlenecek, kendime hakim olamayacağım
İçine atmak degıl mı bu?
Ben oyle yapsam
İçim şişer malesef uyuyamam sizin oyle olmuyormu

Ben zaten hayret içinde kaldım ben de bu durumu sevgisiz umursamaz diye nitelendirdim bilmiyorum ki ailesinden mi böyle gördü kendi kişiliği mi bilemedim

Ya dediğim gibi benim eşim de hep bnmle öğrendi böyle şeyleri hayatına giren ilk kadın bendim, kız kardeş yok anne desen duvar gibi kadın, asla duygusunu düşüncesini belli etmez kaynanam, erkekler içinde okumuş eşim de, halan daha sevgisini bnm gibi belli edemez ona göre başımı omzuna koymam yetiyo ama o ara saçlarımı okşamak aklına gelmiyo halbuki bende onu istiyorum en basit örnek bu

Ya dediğim gibi benim eşim de hep bnmle öğrendi böyle şeyleri hayatına giren ilk kadın bendim, kız kardeş yok anne desen duvar gibi kadın, asla duygusunu düşüncesini belli etmez kaynanam, erkekler içinde okumuş eşim de, halan daha sevgisini bnm gibi belli edemez ona göre başımı omzuna koymam yetiyo ama o ara saçlarımı okşamak aklına gelmiyo halbuki bende onu istiyorum en basit örnek bu

Aynısı desem hem aile yapısı hem bilmemesi eşim dede var.peki nasıl yonlendiriyosunuz.nasil anlamıyorsunuz. Eşim de 4 yıl evlilik tamamen açmaz bana kendini hep içine atar insan karısına içini dökmez mi ya

Bence deneme yapın ve tek sefer eşinizin bilerek kalbini kırın azıcık. Sonra onun gibi odanıza geçip uyuyun. Sabah bişey yok gibi davranın. Bakalım nasıl davranacak

Aynısı desem hem aile yapısı hem bilmemesi eşim dede var.peki nasıl yonlendiriyosunuz.nasil anlamıyorsunuz. Eşim de 4 yıl evlilik tamamen açmaz bana kendini hep içine atar insan karısına içini dökmez mi ya

Bnm eşimde öyle oturup derdini anlatmaz bana işi hakkında , çevresinde olanları fln öyle oturup anlatma Huyuu yoktur sorarsan anlatır . ben o yüzden çok imrenirim yolda yürürken gülen çiftlere. Bizde pek nadir oluyo. Ama bnm eşimin yapısı bu herkese karşı böyle annesine , kendi ailesine , arkadaşlarına falan. O yüzden ben onu öyle kabul ettim.sevdiğini biliyorum hissediyorum tamamdır, öyle mıç mıç olamaz bnm eşim

Back
X