- 2 Mart 2012
- 1.406
- 846
- 73
- Konu Sahibi ChocolateChips
Bazi insanlar boyle malesef gonul almayi bilmez degistiremezsiniz icinde olsa yapardi. Seviyosaniz böyle kabullenin bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi de bnm eşim aile yapısı olarak da öyle, kaynanam sert Bi kadın,bazen beni kırar ; demez ki Efsha seni kırdım kusura bakma nerdeeee pehhh, kız kardeşi de yok eşimin , hep erkeklerle muhattap iş hayatında da durum böyle olunca hiç bilmiyo Nasıl davranacağını.
Bende erkekler gibi düşünüyorum. Onlar olayları çok irdelemek istemiyolar ki bence haklılar. İrdele irdele nereye kadar. Kadınlar saçma sapan şeyleri büyütüp,bahane edip trip atma,ilgi çekme derdinde. Bi süreden sonra adamlara gına geliyor dikkat.
Bazi insanlar boyle malesef gonul almayi bilmez degistiremezsiniz icinde olsa yapardi. Seviyosaniz böyle kabullenin bence
Eşim de bence nasıl ilgilenmesi gerektiğini bilmiyor.mesela ilk zamanlar arabada giderken midem bulandı arabayı sağa çektik enişte geldi yanıma bişey var mı diye eşim hala arabanın içinde oturdu yanıma bile dışarı gelmedi çok gariban deil mi sevdiği insan için panikledikce gerekmez mi yanlış mı düşünüyorum
Paniklemesi gerekir ama kimi insan kimi erkek böyle düşünemez öyle şeyleri yani, demek ki size kasıtlı değil, Sevgiyle ilgili değil, eşinin kişiliği bu.
İçine atmak degıl mı bu?Öfkesini kontrol etmek için yapıyor olabilir mi bunu ?
Yani bazen bende yapıyorum eşime, gergin olduğumuzda iyi geceler deyip yatıyorum, çünkü biliyorum ki konuşsam kavga alevlenecek, kendime hakim olamayacağım
Ben zaten hayret içinde kaldım ben de bu durumu sevgisiz umursamaz diye nitelendirdim bilmiyorum ki ailesinden mi böyle gördü kendi kişiliği mi bilemedim
Ya dediğim gibi benim eşim de hep bnmle öğrendi böyle şeyleri hayatına giren ilk kadın bendim, kız kardeş yok anne desen duvar gibi kadın, asla duygusunu düşüncesini belli etmez kaynanam, erkekler içinde okumuş eşim de, halan daha sevgisini bnm gibi belli edemez ona göre başımı omzuna koymam yetiyo ama o ara saçlarımı okşamak aklına gelmiyo halbuki bende onu istiyorum en basit örnek bu
Aynısı desem hem aile yapısı hem bilmemesi eşim dede var.peki nasıl yonlendiriyosunuz.nasil anlamıyorsunuz. Eşim de 4 yıl evlilik tamamen açmaz bana kendini hep içine atar insan karısına içini dökmez mi ya
İçine atmak degıl mı bu?
Ben oyle yapsam
İçim şişer malesef uyuyamam sizin oyle olmuyormu