- 26 Şubat 2016
- 210
- 96
- 13
- 34
- Konu Sahibi Sevimli_panda
-
Nasil okuyorsunuz gercekten anlamiyorum. Arkadasinin kini almaya ayni yere gidiyor zaten ki ben rica ettim ilk sonra direk alamam dediBelgeni almak zorunda degil sevgilin olmasa kime aldircaktin? Kendin alcaktin. Tabiki alsaymis iyiymis ama "su belgeyi al" seklindede konusmussun senin ayakçın yok karsinda sonucta. iyi olmus o yuzden almadigi. Buyuzden inat ve agresiflige decam eden birini hic umursamazdim
Ben de onu dusunuyorum iki uc gundur ilerde evlenince de mi boyle olur diye ki zaten bir kac zamandir bunlari dusunuyorum buda tuz biber olduValla arkadaşının belgesini almaya giden kusura bakmasın sevdiği kızın istediğini de yapmak zorundadır bununla bi ömür geçmez yolver gitsin
Ben de öyle düşünüyorum ama üzülüyorum aynı zaman da resmen beni insan yerine koymuyor gibi son zamanlarda monotonluk mu bu bu is ne sıkıcı yaGeri adım atmayın. Size biraz değer verse alır mısın dediğinizde alırdı. Arkadaşına daha çok değer veriyor demek.
Kesinlikle siz aramayın, ararsa da hemen atlamayın. Kendini affettirsin.
Nasil okuyorsunuz gercekten anlamiyorum. Arkadasinin kini almaya ayni yere gidiyor zaten ki ben rica ettim ilk sonra direk alamam dedi
Ben de onu dusunuyorum iki uc gundur ilerde evlenince de mi boyle olur diye ki zaten bir kac zamandir bunlari dusunuyorum buda tuz biber oldu
Zamaninda ben de o evde yatarken onun icin fedakarlik yaptigim icin ondan böyle bir sey istememin nesi sacma ? Ayrica gercekteb ogun anneme yardim ediyordum kendiside bunu biliyordu. Ayni yere gidiyor ki su belge dicek direk verilcek arkadasi icin aldigi belgeyle ayni benim icin almasini istedigim sey ..Arkadasininkini alir seninkini almaz. Kendince var bir nedeni demekki.(belki arkadasi gercekten musait degil ve oyuzden aliyordur, sende evde butun gun yattigin icin almamistir. Annene yardim etmen bahane degil.) "Git su belgeyi al" diye emretmek ne ya? Iyi terslememis sen kim oluyorsun filan diye.
Insan olarak iyidir severim ama bazen beni kırıyor sorumluluk sahibidir ama ogun ortada hic bir sey yokken neden böyle yaptığini anlamiyorum.Boşver evliliği falan ne evleneceksin böylesi bir hödükle.
Çok basit bir şey için bile böyle davranıyorsa evlilik olayında almayacağı sorumlulukları aklınıza getirdiğinizde uykunuz kaçar.
Evet kendime bile itiraf edemedigim şey bu galiba bu yuzden gozlerim doluyor zatenKoşarak kaç birbirinize tahammülünüz kalmamış belli
Zamaninda ben de o evde yatarken onun icin fedakarlik yaptigim icin ondan böyle bir sey istememin nesi sacma ? Ayrica gercekteb ogun anneme yardim ediyordum kendiside bunu biliyordu. Ayni yere gidiyor ki su belge dicek direk verilcek arkadasi icin aldigi belgeyle ayni benim icin almasini istedigim sey ..
Okula gittiğini belirtmistiArkadaşının belgesini almaya gitmiyordu çünkü o yüzden durduk yere tersledi ve git kendin al DEDİ bence...nereye gidiyorsa söylemek istemedi diye düşünüyorum ..
Sözde ciddi olduğumuzu saniyordum.. son zamanlarda madem begenmiyorsun git madem oyle gelme gibi seyler soyluyordu ozellikle gecen hafta bir haftadir gorusmemistik tuttu arkadasinida davet etti artik birlikte yaptigimiz seyler azaldi. O benimle tek bulusmak istemiyor ben hissediyorum soruncda yok oyle vir sey diyo. Misal arabaya bindim in madem diyo iyice sinir olmaya basladim iyice sorgular oldumİstediğinizi yapsa şık olurmuş elbette. Ya da yapmıyorsa da uslubunca hayır deseymis. Bu konularda biraz alınmakta haklisiniz da, "ömur emanet etmeye kalkmışım" falan, çok abartılı bir analiz değil mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?