Gönül İşleri Star TV

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Arda Turan’dan ayrıldıktan sonra ara verdiği oyunculuğa geri dönmek için proje arayan Sinem Kobal, Star TV’yle anlaştı.
Kobal yapımcılığını TMC Film’in üstlendiği ve şimdilik kod adı Nikahına Beni Çağır olan dizide başrol oynayacak. Bir aile dramını anlatacak olan projede Kobal, 3 kız kardeşin en küçüğünü canlandıracak. Güzel oyuncunun iki ablası ise son olarak Umutsuz Ev Kadınları’nda rol alan Benu Yıldırım’lar ile Muhteşem Yüzyıl’ın Hatice Sultan’ı Selma Ergeç canlandıracak.
Eylül ayında seyirciyle buluşacak olan dizinin 3 erkek başrolü için de görüşmeler sürüyor. Yıldırımlar’ın eşinin canlandırması için Timuçin Esen’e teklif gitti.

Dizinin kadrosuna Timuçin Esen ve “Bugünün Saraylısı”ndan ayrılan Ali Ersan Duru’dan sonra yakışıklı oyuncu Fırat Çelik de katıldı. Türkan Derya’nın yönetmen koltuğunda oturduğu dizi, yeni yayın döneminde Star TV’de ekrana gelecek. Timuçin Esen başta dizide hırsız karakterini oynayacaktı. Ancak rol daha sonra Fırat Çelik’in oldu. Esen ‘Gönül İşleri’nde Bennu Yıldırımlar’ın partnerini oynayacak. Ali Ersan Duru ise komiseri canlandıracak.
Star TV’nin yeni dizisi Nikahına Beni Çağır isim değiştirdi.

Yapımcılığını TMC Film’den Erol Avcı’nın üstleneceği başrollerinde Selma Ergeç, Sinem Kobal ve Bennu Yıldırımlar’ın rol alacağı yeni sezonun iddialı dizilerinden biri olan Nikahına Beni Çağır’ın yeni ismi Gönül İşleri oldu.

Bir aile dramını anlatacak olan Gönül İşleri dizisinde Kobal, 3 kız kardeşin en küçüğünü canlandıracak. Güzel oyuncunun iki ablası ise son olarak Umutsuz Ev Kadınları’nda rol alan Benu Yıldırım’lar ile Muhteşem Yüzyıl’ın Hatice Sultan’ı Selma Ergeç canlandıracak.

Yönetmenliğini Türkan Derya yaptığı Gönül İşleri dizisi Eylül ayında izleyiciyle buluşacak. Gönül İşleri dizisi yeni sezonda Star Tv’de!

Çok güzeldi ilk bölümü eğer böyle devam ederse izlerim. Çok olay yaşandı daha ilk bölümden sonra senaristler yazacak şey bulamıyor.

Tekrarina denk geldim ara ara da gozume çarpan sinem kobal oyunculuğunu geliştirmiş biraz..

Güzel dizi.Timuçin Esen ile Bennu Yıldırımlar`ı yakıştıramadım ama idare edeceğiz artik.Bir de Sinem Kobal bu kadar dişlekmiydi yahu.Ona gıcık oldum dizide.

Bu diziye isinamadim
Uzun soluklu bir dizi olmaz gibi

bende çok beğendim akşam olsada başlasada izlesek oyuncular çok iyi ben beğendim konuları çok doğal işliyorlar.aynı bizler gibi hele babları yokmu aynı benim babm gibi tv ile konusuyor:) çok gülüyorum tipik türk babası ben demiştim ben bilirim çoğu evde böyle değil mi bence başarılı tabi reyting uğruna bitirmeseler.

izliyorum ama zoraki..şu terk edilen kız kardesın sürekli,abla,ablaa,ablaaaaa demesi beni fıtık edıyor..yemınle tv nın ıcıne gırıp kafasına bişe gecıresım geliyor..ya sabır..

Beğenerek izliyorum bu diziyi. Oyuncular iyi. (Sinem Kobal da iyiler arasında kaynıyor işte yoksa tek başına çok yapmacık). Timuçin Esen, Sezai Aydın ve Bennu Yıldırımlar çok iyi.

Hepsini izleyemesem de beğeniyorum diziyi.Selma Ergenç'e gıcık oluyorum dizide.Çocuk gibi birşey.Timuçin'e bayılıyorum.Döktürüyor yine.Bennu Yıldırımlar da öyle her ne kadar ikisini yakıştıramasam da.Babaları da çok suratsız.Suratsızlıkta son nokta.

Adra gene senin ile ben bir dizi muhabbetinde.
Ben de Timuçin ile Bennu'yu yakıştıramadım.
Bennu'nun büyük olduğu belli, bir de o kadın ağır ya... Gerçi galiba rolüne uygun ama Timuçin'e uygun değil gibi.
Güzel dizi.Timuçin Esen ile Bennu Yıldırımlar`ı yakıştıramadım ama idare edeceğiz artik.Bir de Sinem Kobal bu kadar dişlekmiydi yahu.Ona gıcık oldum dizide.
6 bölüm olmuş anca bir iki sahneye denk geldim.
Evet, Sinem Kobal' ben de beğenmedim. Ya da rol gereği bilemem.
Timuçin sevimli. : ))
Bu arada bu Yılmaz ve Servet'e üzülüyorum ya, niye boşanıyorlar ki?
Yılmaz aldattı mı?

Aslında tam olarak izleyemiyorum Filozof.O Hayat Benim İzleniyor o akşam.Evet Bennu'yla Timuçin'i hiç yakıştıramadım.Timuçin çok iyi bir aktör.Yılmaz aldattı tabi.Hem de karısının ortağıyla.Ama boşanmazlar.Kadın hamile.

Ben de bir iki sahne gördüm.
İzlemiyorum.

Alev ile mi? (Alev kim bilmiyorum da Timuçin'e asılıyor gibi bir sahne gördüm.)
Servet biliyor mu?

Ben de bir iki sahne gördüm.
İzlemiyorum.

Alev ile mi? (Alev kim bilmiyorum da Timuçin'e asılıyor gibi bir sahne gördüm.)
Servet biliyor mu?
Alev aldattığı kadın işte.Servet biliyor.Hamile olduğu için bir şans daha verecekti ama kocasının lokantasında kadını gördüğü için vazgeçti.Ama boşanmazlar.

Alev aldattığı kadın işte.Servet biliyor.Hamile olduğu için bir şans daha verecekti ama kocasının lokantasında kadını gördüğü için vazgeçti.Ama boşanmazlar.
Evet ama hamile olduğunu adam bilmiyor ki!
Son sahnede mahkemeyi basan kimdi? Kız kardeşleri mi?
Ne diyecekler?
" Durun siz boşanamazsınız, ablam hamile!!! " mi?
Çok sinir bozucu, bebek yüzünden mi birleşecekler.
İmza: fazla ütopik fazla romantik filozof

Evet kızkardeşleri.Aynen öyle diyecekler.Bebek olunca herşeyi yutuyorsun galiba. Adam da seviyor kadını.Aldattı ama seviyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…