6 bölüm olmuş anca bir iki sahneye denk geldim.Güzel dizi.Timuçin Esen ile Bennu Yıldırımlar`ı yakıştıramadım ama idare edeceğiz artik.Bir de Sinem Kobal bu kadar dişlekmiydi yahu. Ona gıcık oldum dizide.
Aslında tam olarak izleyemiyorum Filozof.Adra gene senin ile ben bir dizi muhabbetinde.
Ben de Timuçin ile Bennu'yu yakıştıramadım.
Bennu'nun büyük olduğu belli, bir de o kadın ağır ya... Gerçi galiba rolüne uygun ama Timuçin'e uygun değil gibi.
6 bölüm olmuş anca bir iki sahneye denk geldim.
Evet, Sinem Kobal' ben de beğenmedim. Ya da rol gereği bilemem.
Timuçin sevimli. : ))
Bu arada bu Yılmaz ve Servet'e üzülüyorum ya, niye boşanıyorlar ki?
Yılmaz aldattı mı?
Ben de bir iki sahne gördüm.Aslında tam olarak izleyemiyorum Filozof.O Hayat Benim İzleniyor o akşam.Evet Bennu'yla Timuçin'i hiç yakıştıramadım.Timuçin çok iyi bir aktör. Yılmaz aldattı tabi.Hem de karısının ortağıyla. Ama boşanmazlar.Kadın hamile.
Alev aldattığı kadın işte.Servet biliyor.Hamile olduğu için bir şans daha verecekti ama kocasının lokantasında kadını gördüğü için vazgeçti.Ama boşanmazlar.Ben de bir iki sahne gördüm.
İzlemiyorum.
Alev ile mi? (Alev kim bilmiyorum da Timuçin'e asılıyor gibi bir sahne gördüm.)
Servet biliyor mu?
Evet ama hamile olduğunu adam bilmiyor ki!Alev aldattığı kadın işte.Servet biliyor.Hamile olduğu için bir şans daha verecekti ama kocasının lokantasında kadını gördüğü için vazgeçti.Ama boşanmazlar.
Evet kızkardeşleri.Aynen öyle diyecekler.Evet ama hamile olduğunu adam bilmiyor ki!
Son sahnede mahkemeyi basan kimdi? Kız kardeşleri mi?
Ne diyecekler?
" Durun siz boşanamazsınız, ablam hamile!!! " mi?
Çok sinir bozucu, bebek yüzünden mi birleşecekler.
İmza: fazla ütopik fazla romantik filozof
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?