Gul_Ser sen gönlümün eşsiz tacı... tek ayak cezası Kayıtlı Üye 19 Nisan 2015 564 227 18 28 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi nilim #41 aylleen .!.: Ben de son 3 bölümü izlemedim sıkmaya başladı. Ben de kendimi çabuk sıkılıyorum diye suçladım. Genişletmek için tıkla... Hele final bölümü berbattı. Onca bölümü izledim diye izledim vallaha sıkılarak.
aylleen .!.: Ben de son 3 bölümü izlemedim sıkmaya başladı. Ben de kendimi çabuk sıkılıyorum diye suçladım. Genişletmek için tıkla... Hele final bölümü berbattı. Onca bölümü izledim diye izledim vallaha sıkılarak.
aylleen ♥ Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2014 6.177 3.525 198 28 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi nilim #42 Gul_Ser .!.: Hele final bölümü berbattı. Onca bölümü izledim diye izledim vallaha sıkılarak. Genişletmek için tıkla... Dizi final mi yaptı? Ondan bile haberim yok Demek ki reytingleri düştü
Gul_Ser .!.: Hele final bölümü berbattı. Onca bölümü izledim diye izledim vallaha sıkılarak. Genişletmek için tıkla... Dizi final mi yaptı? Ondan bile haberim yok Demek ki reytingleri düştü
Gul_Ser sen gönlümün eşsiz tacı... tek ayak cezası Kayıtlı Üye 19 Nisan 2015 564 227 18 28 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi nilim #43 aylleen .!.: Dizi final mi yaptı? Ondan bile haberim yok Demek ki reytingleri düştü Genişletmek için tıkla... Öyle, sezon sonu diyorlardı daha erken final yaptı.
aylleen .!.: Dizi final mi yaptı? Ondan bile haberim yok Demek ki reytingleri düştü Genişletmek için tıkla... Öyle, sezon sonu diyorlardı daha erken final yaptı.