Gönül işlerinden umudu kesmek

Berryhibiscus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2021
181
130
53
Merhaba,

Son zamanlarda artan umutsuzluğumdan bahsetmek istiyorum. Gerçekten artık sıkıldım ya, hayatım hep böyle mi devam edecek acaba diye düşünüp duruyorum.

Yaşım 26 ama herkes evlendi ben de yuva kurmak istedim ama resmen karşıma kimse çıkmıyor. Zaten zaman geçtikçe herkes evleniyor yani erkekler genelde evli. Çok seçici biri değilim yani beğensem ve hayat hakkındaki düşüncelerimiz ortaksa çok kusur aramam.

Ama yok yani, çevremde de yok biri de önermiyor ya da birileri beni tanıştırmıyor.

Zaman da hızla geçiyor sonsuza kadar ailemle yaşayacakmışım gibi hissediyorum bir yandan da güzelliğim gidiyor yani eskisi gibi alımlı değilim. Hele de daha sonraları kimse beğenmez diye korkuyorum.

Size düşüncelerimi net olarak söyledim. Evde oturup bunları düşünmüyorum mesleğim var onun dışında zamanımı boş geçirmemeye çalışıyorum. Ama bu düşünceler sürekli beni rahatsız ediyor. Bazen o kadar karamsarlaşıyorum ki hayatı bir anda anlamsız buluyorum falan…

Siz bu konularda ne düşünüyorsunuz bilmiyorum merak ediyorum

hayırlısı

Yurtta oda arkadaşım vardı 22 yaşında evlenmek istiyordu hergün istisnasız düğün müzikleri gelin damat oyunlarına bakardı çok kötü zamanlardı benim için. Evlilik hemen olacak bir şey değil bazen uzun zamanlar tanısan da evlendiğinde sorunlar olabilir hem ev işi, iş hayatı olursa bir de çocuk bunlarla başa çıkmak çok kolay değil.

Sosyal ortam olmadan biraz zor..
Doğrusu nereden bulunur onu da ben unuttum.
Size uygun birini sizin ilgi alanlarınızın olduğu yerden bulabilirsiniz sanırım.
Örnek veriyorum ;dini olarak hayatınızı düzeltmek istediğiniz ve sonrasında bu şekilde devam ettirmek istediğiniz dönemdeyseniz bir eğlence merkezinden birisi ile bu fikirde karşılaşma olasılığınız çok düşüktür. Yada tam tersi.
Gezmeyi sevip keyif alıyorsanız turlara katılabilirsiniz. Spor yapmayı seviyorsanız salonda karşılaşabilirsiniz.
Biz buradan ne kadar tavsiye versek de nasibiniz bir yerde vardır eminim.♥

Bir de sorun evlenenler napmış diye.yuzde 85 i pişman hele çocuk varsa var ya kafayı yiyecek gibi oluyorum bazen.Evlilik dünyanın en saçma şeyleri arasında en önnnn sıralarda.Mesleginiz varsa hayatin tadını çıkarın ya. Bu kadar meraklı olmayın evleneyim de evleneyim.Evlenince görüyorsunuz dünyanın kaç bucak olduğunu.

O kadar gençsin ki Gençliğinden böyle düşünüyorsun, bu işler zamanı geldiğinde oluyor.. Hani bir söz varsa mevlam geciktiriyorsa güzelleştiriyordur..

26 yaşında “evde kaldım hüüü” diye ağlamanızla dalga geçecektim ama karmam bozulur sonra, ayak serçe parmağımı masaya falan çarparım gerek yok. Bu acıya değecek şeylerle dalga geciyorum.
Konu sahibi değilim sadece bu karma olayını merak ettiğim için sordum. Cevabınız için teşekkür ederim

Konu sahibi değilim sadece bu karma olayını merak ettiğim için sordum. Cevabınız için teşekkür ederim
Ay çok pardon dikkat etmemişim batıl bir inanç işte. Özellikle anneme trip atınca veya biriyle dalga geçince kendi dikkatsizliklerimi karmaya bağlıyorum yaptığım şeylerin bana döndüğüne inanıyorum.

Valla oyle de oluyor bu hayatta kıme ne dedıysem kınadıysam beterini yasadım

26 yaşında bu kadar karamsar olmak neden? O kadar çok artınız var ki. En başta kendi ayakları üzerinde duran bir kadınsiniz. Bu günümüzde her erkeğin hoşuna gider. Bu zamana kadar olmadi diye bundan sonra da olmayacak değil. Bir anda, beklemeden de evleneceğiniz adam karşınıza çıkabilir. Hatta bu konulara kafa yormazsaniz, çok kurcalamazsaniz bu süreç daha da hızlanir. Çünkü bir şeye ne kadar kafa yorarsaniz o şeyin olması o kadar gecikiyor. Ben bunu hep yaşadım hayatımda.

Dediğim gibi karamsar olmadan, işinize gücünüze pozitif enerji yayarak devam edin. Evlenmek istiyorum enerjisi yaymaktan kaçının. Bu erkekler için itici olabilir ki erkekler bunu hisseder. Rahat olun, bu kadar vasıfsız insan evlenmisse, siz de evlenirsiniz. Önemli olan doğru zamanda, doğru kişiyle olmasi. Daha zamanım var diye düşünün ki zaten çok gencsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…