- Konu Sahibi Berryhibiscus
-
Ne güzel mesleğiniz varmış. Gerçekten kader kısmet bu işler. Allah iyi insanları çıkarsın karşınıza. Sizin arkadaşlar bence biraz hızlı evleniyor.Merhaba,
Son zamanlarda artan umutsuzluğumdan bahsetmek istiyorum. Gerçekten artık sıkıldım ya, hayatım hep böyle mi devam edecek acaba diye düşünüp duruyorum.
Yaşım 26 ama herkes evlendi ben de yuva kurmak istedim ama resmen karşıma kimse çıkmıyor. Zaten zaman geçtikçe herkes evleniyor yani erkekler genelde evli. Çok seçici biri değilim yani beğensem ve hayat hakkındaki düşüncelerimiz ortaksa çok kusur aramam.
Ama yok yani, çevremde de yok biri de önermiyor ya da birileri beni tanıştırmıyor.
Zaman da hızla geçiyor sonsuza kadar ailemle yaşayacakmışım gibi hissediyorum bir yandan da güzelliğim gidiyor yani eskisi gibi alımlı değilim. Hele de daha sonraları kimse beğenmez diye korkuyorum.
Size düşüncelerimi net olarak söyledim. Evde oturup bunları düşünmüyorum mesleğim var onun dışında zamanımı boş geçirmemeye çalışıyorum. Ama bu düşünceler sürekli beni rahatsız ediyor. Bazen o kadar karamsarlaşıyorum ki hayatı bir anda anlamsız buluyorum falan…
Siz bu konularda ne düşünüyorsunuz bilmiyorum merak ediyorum
ben de 26 yaşında eşimle tanıştım yani bu pazardan elma armut değil ki para verip alasınız bazı şeylerde zaman lazım ve imtihanınız da bu sizin isyan etmeyin Rabbim hayırıslını versin bakın ben de 4,5 yıllık evliyim onda tedaviden geçtim bebek sahibi olamadık eşimde değil sorun ben de benden sonra nece evlenenlerin yaşları küçük büyük olsun çoğunun oldu bir ben kaldım zaman zaman üzülmüyor değilim ama napiyim elden ne gelir tedaviye devam ediyorum kafama takmamaya çalışıyorum yoksa işin içinden çıkamazsınız size tavsiyemMerhaba,
Son zamanlarda artan umutsuzluğumdan bahsetmek istiyorum. Gerçekten artık sıkıldım ya, hayatım hep böyle mi devam edecek acaba diye düşünüp duruyorum.
Yaşım 26 ama herkes evlendi ben de yuva kurmak istedim ama resmen karşıma kimse çıkmıyor. Zaten zaman geçtikçe herkes evleniyor yani erkekler genelde evli. Çok seçici biri değilim yani beğensem ve hayat hakkındaki düşüncelerimiz ortaksa çok kusur aramam.
Ama yok yani, çevremde de yok biri de önermiyor ya da birileri beni tanıştırmıyor.
Zaman da hızla geçiyor sonsuza kadar ailemle yaşayacakmışım gibi hissediyorum bir yandan da güzelliğim gidiyor yani eskisi gibi alımlın değilim. Hele de daha sonraları kimse beğenmez diye korkuyorum.
Size düşüncelerimi net olarak söyledim. Evde oturup bunları düşünmüyorum mesleğim var onun dışında zamanımı boş geçirmemeye çalışıyorum. Ama bu düşünceler sürekli beni rahatsız ediyor. Bazen o kadar karamsarlaşıyorum ki hayatı bir anda anlamsız buluyorum falan…
Bu kadar agresifliğe gerek yokEee biz 30 olduk napalım ölelim mi gerçekten bu yaşta bu kadar umutuz olmanız çok saçma zaten bu kafayla da bulamazsınız.
Ben şu an aile evimde kat be kat fazla yapıyorum o sıkıntı olmaz.Selam
Bak dusun aksam evden yorgun argin geleceksin yemek tatli bekleyen bir koca
Sonra sen bulasiklara girisirken 2 80 tv karsinda gerinip esneyen bir koca
Sonra banyoya gidiyorsun pis coraplarini çamaşırlarini saga sola savurmus bir koca yani oyle duyuyoruz evlenenlerden
Ne gerek var
Bende evli degilim hic evlenmedim belki guzel biseydir bilmiyorum
Hayırlısı olsun güzel düşünelimMerhaba,
Zaman da hızla geçiyor sonsuza kadar ailemle yaşayacakmışım gibi hissediyorum bir yandan da güzelliğim gidiyor yani eskisi gibi alımlı değilim. Hele de daha sonraları kimse beğenmez diye korkuyorum.
alemsiniz :) ama yanlızlık belli noktlardan güzeldir hayat arkadaşın var ise hele de fikren birebir anlaştığın değmeyin keyfineSelam
Bak dusun aksam evden yorgun argin geleceksin yemek tatli bekleyen bir koca
Sonra sen bulasiklara girisirken 2 80 tv karsinda gerinip esneyen bir koca
Sonra banyoya gidiyorsun pis coraplarini çamaşırlarini saga sola savurmus bir koca yani oyle duyuyoruz evlenenlerden
Ne gerek var
Bende evli degilim hic evlenmedim belki guzel biseydir bilmiyorum
Daha dur 26 nedirMerhaba,
Ben umidi kestim kendimdenalemsiniz :) ama yanlızlık belli noktlardan güzeldir hayat arkadaşın var ise hele de fikren birebir anlaştığın değmeyin keyfineartık çorapları da kusuru olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?