- Konu Sahibi Berryhibiscus
Ne güzel mesleğiniz varmış. Gerçekten kader kısmet bu işler. Allah iyi insanları çıkarsın karşınıza. Sizin arkadaşlar bence biraz hızlı evleniyor.Merhaba,
Son zamanlarda artan umutsuzluğumdan bahsetmek istiyorum. Gerçekten artık sıkıldım ya, hayatım hep böyle mi devam edecek acaba diye düşünüp duruyorum.
Yaşım 26 ama herkes evlendi ben de yuva kurmak istedim ama resmen karşıma kimse çıkmıyor. Zaten zaman geçtikçe herkes evleniyor yani erkekler genelde evli. Çok seçici biri değilim yani beğensem ve hayat hakkındaki düşüncelerimiz ortaksa çok kusur aramam.
Ama yok yani, çevremde de yok biri de önermiyor ya da birileri beni tanıştırmıyor.
Zaman da hızla geçiyor sonsuza kadar ailemle yaşayacakmışım gibi hissediyorum bir yandan da güzelliğim gidiyor yani eskisi gibi alımlı değilim. Hele de daha sonraları kimse beğenmez diye korkuyorum.
Size düşüncelerimi net olarak söyledim. Evde oturup bunları düşünmüyorum mesleğim var onun dışında zamanımı boş geçirmemeye çalışıyorum. Ama bu düşünceler sürekli beni rahatsız ediyor. Bazen o kadar karamsarlaşıyorum ki hayatı bir anda anlamsız buluyorum falan…
Siz bu konularda ne düşünüyorsunuz bilmiyorum merak ediyorum