Gönül işlerinden umudu kesmek

Merhaba,

Son zamanlarda artan umutsuzluğumdan bahsetmek istiyorum. Gerçekten artık sıkıldım ya, hayatım hep böyle mi devam edecek acaba diye düşünüp duruyorum.

Yaşım 26 ama herkes evlendi ben de yuva kurmak istedim ama resmen karşıma kimse çıkmıyor. Zaten zaman geçtikçe herkes evleniyor yani erkekler genelde evli. Çok seçici biri değilim yani beğensem ve hayat hakkındaki düşüncelerimiz ortaksa çok kusur aramam.

Ama yok yani, çevremde de yok biri de önermiyor ya da birileri beni tanıştırmıyor.

Zaman da hızla geçiyor sonsuza kadar ailemle yaşayacakmışım gibi hissediyorum bir yandan da güzelliğim gidiyor yani eskisi gibi alımlı değilim. Hele de daha sonraları kimse beğenmez diye korkuyorum.

Size düşüncelerimi net olarak söyledim. Evde oturup bunları düşünmüyorum mesleğim var onun dışında zamanımı boş geçirmemeye çalışıyorum. Ama bu düşünceler sürekli beni rahatsız ediyor. Bazen o kadar karamsarlaşıyorum ki hayatı bir anda anlamsız buluyorum falan…

Siz bu konularda ne düşünüyorsunuz bilmiyorum merak ediyorum
Ne güzel mesleğiniz varmış. Gerçekten kader kısmet bu işler. Allah iyi insanları çıkarsın karşınıza. Sizin arkadaşlar bence biraz hızlı evleniyor. 😀. Daha çok gençsiniz. Güzellik aslında kendine güvenle ilgili , kendinize güveninizi artirirsaniz , daha çekici olursunuz. Spora gidin mesela , eğer kendiniz de değiştirmek istediğiniz bişey varsa onu yapın. Ben örneğin yüzümdeki benlerden çok rahatsızdim onlari aldırdım. Saçınız değiştirin , giyimize özen gösterin. Siz ışıldadıkca , zaten çevrenizdeki insanlar sizi farkedecektir.

26 yaşındaki birinin sevgili yaş aralığı 24-29 olsun hadi.
Nasıl o yaştaki her erkek evli olabilir. Askerliği, iş bulması, para biriktirmesi falan var. Bana çok saçma geldi bu durum.
Söz abartıyorsunuz sanki.

Umut dolu olman gerekirken karalar bağlamanı doğru bulmadım. Yalnizligimla 7.yılıma girdim. Cocuklarimı buyuttum. Adam gibi bir adam vardir degil mi bu dünyada? Ha yoksa da canım sagolsun be...

Eee biz 30 olduk napalım ölelim mi gerçekten bu yaşta bu kadar umutuz olmanız çok saçma zaten bu kafayla da bulamazsınız.

Ya evlenmek istemeniz normal 26 çok da ayy nasıl evlenmek istersin diye şaşırılacak bir yaş değil de “eskisi gibi alımlı değilim” denecek bir yaş da değil yani. Eskisi dediğiniz 18 yaş falan herhalde?

Merhaba,

Son zamanlarda artan umutsuzluğumdan bahsetmek istiyorum. Gerçekten artık sıkıldım ya, hayatım hep böyle mi devam edecek acaba diye düşünüp duruyorum.

Yaşım 26 ama herkes evlendi ben de yuva kurmak istedim ama resmen karşıma kimse çıkmıyor. Zaten zaman geçtikçe herkes evleniyor yani erkekler genelde evli. Çok seçici biri değilim yani beğensem ve hayat hakkındaki düşüncelerimiz ortaksa çok kusur aramam.

Ama yok yani, çevremde de yok biri de önermiyor ya da birileri beni tanıştırmıyor.

Zaman da hızla geçiyor sonsuza kadar ailemle yaşayacakmışım gibi hissediyorum bir yandan da güzelliğim gidiyor yani eskisi gibi alımlın değilim. Hele de daha sonraları kimse beğenmez diye korkuyorum.

Size düşüncelerimi net olarak söyledim. Evde oturup bunları düşünmüyorum mesleğim var onun dışında zamanımı boş geçirmemeye çalışıyorum. Ama bu düşünceler sürekli beni rahatsız ediyor. Bazen o kadar karamsarlaşıyorum ki hayatı bir anda anlamsız buluyorum falan…

ben de 26 yaşında eşimle tanıştım yani bu pazardan elma armut değil ki para verip alasınız bazı şeylerde zaman lazım ve imtihanınız da bu sizin isyan etmeyin Rabbim hayırıslını versin bakın ben de 4,5 yıllık evliyim onda tedaviden geçtim bebek sahibi olamadık eşimde değil sorun ben de benden sonra nece evlenenlerin yaşları küçük büyük olsun çoğunun oldu bir ben kaldım zaman zaman üzülmüyor değilim ama napiyim elden ne gelir tedaviye devam ediyorum kafama takmamaya çalışıyorum yoksa işin içinden çıkamazsınız size tavsiyem (:

Kim evlendi kiz? Bak ben de dhaa bekarım,yaş 30:)
Ben senin yaşındayken 2,5 yıldır çalıştığım işten istifa edip Avrupa'ya seyehat etmiştim, döndüğümde de işsiz olduğum için parttime işlerden para kazanip minik minik gezerdim.
Ne kadar güzel yaşlardasin, elin ekmek tutuyor. Gönlünce yaşayacağına kocam yok, iş çıkışı erkenden eve koşup yemek yapamıyorum,elin adamının arkasini toplamiyorum diye üzülüyorsun

Heyyaa, bir 30 da burada 🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️
Bence monotonluğu kenara bırakıp biraz gezmeli tozmalısınız, farklı gruplarla gezilere vs. katılın. İmkanınız varsa yurtdışına çıkın bi daha okuyun. Olabildiğince insan tanımaya çalışın.. Herkesle muhabbet edin.

Benim kafa biraz geç dank etti, 28imde gül gibi işimden istifa edip yurtdışına master a gittim. Keşke daha önce yapsaydım.
Şimdi bende de yaş 30, son 1 yıldır ufak ufak geldiler banada. Benimde bir çekirdek ailem olsa, destekleşsek hayatı kolaylaştırsak sevsek sevilsek diye hayaller hayaller. İlla evlilik anlamında da değil, sabit bir ilişki en azından şimdilik.

Ha burada 26 yaşında aşktan meşkten ümidi kestim falan diye burda konuşsanız, burda size bi taraflarıyla gülerler he..
Bende emin olun toplumun sizden beklentilerini mi karşılamak için bu yaşta bu iç güdüdesiniz yoksa, gerçekten hayattan beklentiniz ve hayaliniz mi bu..

Selam :KK200:
Bak dusun aksam evden yorgun argin geleceksin yemek tatli bekleyen bir koca
Sonra sen bulasiklara girisirken 2 80 tv karsinda gerinip esneyen bir koca
Sonra banyoya gidiyorsun pis coraplarini çamaşırlarini saga sola savurmus bir koca yani oyle duyuyoruz evlenenlerden
Ne gerek var :dondurma:
Bende evli degilim hic evlenmedim belki guzel biseydir bilmiyorum :deli:

Sonra banyoya gidiyorsun pis coraplarini çamaşırlarini saga sola savurmus bir koca yani oyle duyuyoruz evlenenlerden
Ben şu an aile evimde kat be kat fazla yapıyorum o sıkıntı olmaz. 😂

Merhaba,

Zaman da hızla geçiyor sonsuza kadar ailemle yaşayacakmışım gibi hissediyorum bir yandan da güzelliğim gidiyor yani eskisi gibi alımlı değilim. Hele de daha sonraları kimse beğenmez diye korkuyorum.

Hayırlısı olsun güzel düşünelim 🙏🏻

alemsiniz :) ama yanlızlık belli noktlardan güzeldir hayat arkadaşın var ise hele de fikren birebir anlaştığın değmeyin keyfine (: artık çorapları da kusuru olsun(:

Merhaba,

Daha dur 26 nedir 🙈Benim 30 yaşında arkadaşlarım bekar daha.Hayırlısı olsun inşallah istediğin gibi biri doğru zamanda seni bulacaktır.Hayatınla ilgili başka şeylere odaklanarak bu düşüncenden sıyrıl ve gençliğinin tadını çıkar 😊

Back
X